Merginos, šiandien lankiausi Lukšio IKI kirpykloje (antram aukšte kur soliariumas) pas kirpėją Vaidą. Tikrai labai faina kaip žmogus pasirodė ir šiaip likau patenkinta rezultatu dažė šaknis šviesiai ir dėjo smulkutes sruogeles, kirpo galiukus, sumokėjau 80 lt taip kad ir kaina tikrai gera (esu ilgaplaukė). Bent jau man tiko ir patiko, todėl rekomenduoju
QUOTE(syte @ 2014 09 18, 22:33)
Ar Kęstutis Šaikus galėtų tikti? neįsivaizduoju nei kainų nei kokybės jo darbų, bet radau mirgant jo pavardę internete
Na man Kestutis absoliuciai netiko, tiek pagyru buvau prisiskaicius, bet tikrai neiciau antra karta .
Dabar uzsirasiau pas Rasa is GG, paziuresim kaip seksis. Kaip manot su kirpimu ir dazymu tilpciau i 250lt ar nelabai, plaukai vidutinio ilgumo
QUOTE(edre @ 2014 10 04, 07:14)
Na man Kestutis absoliuciai netiko, tiek pagyru buvau prisiskaicius, bet tikrai neiciau antra karta .
Dabar uzsirasiau pas Rasa is GG, paziuresim kaip seksis. Kaip manot su kirpimu ir dazymu tilpciau i 250lt ar nelabai, plaukai vidutinio ilgumo
Jei dažysite viena spalva turėtumėte tilpti, bet rekomenduoju pasiimti daugiau pinigų
QUOTE(mamamia321 @ 2014 10 05, 12:30)
Sveikos merginos,
ieskau gero kirpejo Kaune, susidomejau Andre Team salonu centre.. Tik siuo metu ju psl. informacijos apie kainas nera, o kiek zinau nepigiai ten kainuoja, tik girdejau geru atsiliepimu Pas kuri kirpeja galetumete rekomenduoti uzsirasyti?
ieskau gero kirpejo Kaune, susidomejau Andre Team salonu centre.. Tik siuo metu ju psl. informacijos apie kainas nera, o kiek zinau nepigiai ten kainuoja, tik girdejau geru atsiliepimu Pas kuri kirpeja galetumete rekomenduoti uzsirasyti?
teko kirptis ir pas ji, na blogo negaliu nieko pasakyti, bet, kad labai noreciau pas ji kirptis ir negaliu pasakyt.
QUOTE(mamamia321 @ 2014 10 05, 11:30)
Sveikos merginos,
Labas, as buvau pas Juoza. daze, kirpo, dar uzdejo ampules atstatomasias. esu ilgaplauke, mokejau 290 lt. jei galeciau sau leisti, tai tikrai eiciau dazniau patiko ir aplinka, ir pats Juozas
QUOTE(LunRi @ 2014 10 06, 09:39)
Labas, as buvau pas Juoza. daze, kirpo, dar uzdejo ampules atstatomasias. esu ilgaplauke, mokejau 290 lt. jei galeciau sau leisti, tai tikrai eiciau dazniau patiko ir aplinka, ir pats Juozas
nemaza sumele aisku
Bet cia kazkaip su lygiais kirpeju priklauso kaina, ar as klystu?
Pas Andriu butu dar daugiau
Pas Andrių kirpimas ir dažymas apie 500 Lt. Tik kirpimas buvo 200 Lt. Gal dabar dar pabrango
Turiu beda As lankausi Grozio Galrijoje pas viena kirpeja labai daug metu. Man reikia visiskai pakeisti stiliu, plauku spalva todel ieskau tikrai gero stilisto Kaune. Kaip ir nusprendziau kad ieskosiu kas ta Rasa is GG ir tik veliau issifravau kad tai Grozio Galerija Tai nenoriu sukelti jokiu itmapu ir negaliu rinktis Rasos Gal kas rekomenduptu stilista kuris atsakingai bet ryztingai nebijotu keisti, nujaustu stiliu, nuotaika ir plauko struktura? Nu kur dar galima Kaune NE APSIKIRPTI, O PAKEISTI PILNAI VAIZDA?
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 11, 13:40)
Turiu beda As lankausi Grozio Galrijoje pas viena kirpeja labai daug metu. Man reikia visiskai pakeisti stiliu, plauku spalva todel ieskau tikrai gero stilisto Kaune. Kaip ir nusprendziau kad ieskosiu kas ta Rasa is GG ir tik veliau issifravau kad tai Grozio Galerija Tai nenoriu sukelti jokiu itmapu ir negaliu rinktis Rasos Gal kas rekomenduptu stilista kuris atsakingai bet ryztingai nebijotu keisti, nujaustu stiliu, nuotaika ir plauko struktura? Nu kur dar galima Kaune NE APSIKIRPTI, O PAKEISTI PILNAI VAIZDA?
Čia tai geras Norite pakeisti įvaizdį eikite pas Andrių į Andre team. Dar yra Džiuljeta Vėbrė, pas ją pigiau bus, nes Andrius brangus.
QUOTE(DiKu @ 2014 10 11, 19:09)
Čia tai geras Norite pakeisti įvaizdį eikite pas Andrių į Andre team. Dar yra Džiuljeta Vėbrė, pas ją pigiau bus, nes Andrius brangus.
DiKu skaitau tema tai matau kad zinote daugiausiai sioje rinkoje . Paskaiciuokite man prasom Andre komercini pasiulyma
Esu trumpu, labai plonu, labai mazai plauku (cia realiai tikrai ivertinu) blondine dazyta. Noreciau dar trumpesnio kirpimo ir dazymo extra ordinaraus: raudono, raudonai ryzo, rozines kakavos ar kazkas tokio... speju spalvu bus daugiau nei viena, vadinasi dazymas ne "salmu". Kiek Andrius isikainuotu grubiai sitaip ispuosti mano tris plaukus ant galvos? Kaip manote
Papildyta:
Beje karta ieskant atradimu nuklydau pas Kesta, irgi pasiskaiciau kad jis internete labai jau daug dirba patareju visokiu ir siaip daug zvaigzduciu gaves. Tai mano asmenine nuomone visai visai nieko gero Nudaze klaikia blonde spalva su kiausinio trynio atspalviu Ne kazka ir nukirpo, net uzdavus klausimus apie mano problematinius plaukus, kaip papurinti, kaip tiktu kirpti tai irgi nieko beveik nepasiule, tik kauke is saves nupirkti... Zodziu negavau nieko absoliuciai naudingo
Man reik kad stilistas pagautu man tinkanti kirpima ir spalva dabar, o mano kirpeja is GG tikrai sugebes ta kirpima palaikyti ir tinkamai nudazyti, nes tikrai neteko del spavos nusvilti o kirpimus irgi pagal mano "plike" paderina pagal mano pageidavimus... Tik va man norisi ne savo pageidavimu o kad stilistas savo akim ivertintu ta mano galvele