Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Velma @ 2014 08 24, 23:45)
Uzsiasiau pas Rasa is GG ax.gif po 2 savaiciu kirpimui

norejau pasiteirauti ar likote patenkinta kirpimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 20:25)
norejau pasiteirauti ar likote patenkinta kirpimu? 4u.gif

greiciausai taip,nes Rasa uztikrintai pasiule kirpima,kuris ir man buvo priimtinas,be to is aplinkiniu sulaukiau komplimentu kad tinka kirpimas,manau ir toliau lankysiuosiu pas ja,tik gaila kad laukti reikia pakankamai ilgai
doh.gif
Atsakyti
Merginos,nužiūrėjau kirpyklėle tokia nedidukė,priešais kavinę Pas Romano,raudonam pastete,Daukanto 17 berods  g.gif  Ten mačiau ir karštomis žirklėmis kerpa,gal kuri išbandėt?  smile.gif ar tiesiog buvot toje kirpykloje,kaip atsiliepimai?  rolleyes.gif įdomu ar verta dėmesio ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 20 rugsėjo 2014 - 11:54
QUOTE(Aidos @ 2014 09 20, 11:54)
Merginos,nužiūrėjau kirpyklėle tokia nedidukė,priešais kavinę Pas Romano,raudonam pastete,Daukanto 17 berods  g.gif  Ten mačiau ir karštomis žirklėmis kerpa,gal kuri išbandėt?  smile.gif ar tiesiog buvot toje kirpykloje,kaip atsiliepimai?  rolleyes.gif įdomu ar verta dėmesio ar ne.

Tai buvusi Jaunimo kirpykla. Aš apie ją rašiau mirksiukas.gif karštomis žirklėmis kerpa ti viena Diana. Aš kirpausi pas Nijolę. Pasiskaitykite gal jums ir tiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Velma @ 2014 09 19, 21:00)
greiciausai taip,nes Rasa uztikrintai pasiule kirpima,kuris ir man buvo priimtinas,be to is aplinkiniu sulaukiau komplimentu kad tinka kirpimas,manau ir toliau lankysiuosiu pas ja,tik gaila kad laukti reikia pakankamai ilgai
doh.gif

Labai džiaugiuosi, kad Jums tiko. Neveltui aš taip gyriau Rasos kirpimus ir dūsavau, jog negaliu pas ją kirptis mirksiukas.gif Labai sunku po tokio super meistro eiti kitur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 20 rugsėjo 2014 - 13:04
QUOTE(DiKu @ 2014 09 20, 14:04)
Tai buvusi Jaunimo kirpykla. Aš apie ją rašiau  mirksiukas.gif karštomis žirklėmis kerpa ti viena Diana. Aš kirpausi pas Nijolę. Pasiskaitykite gal jums ir tiks  biggrin.gif

A va kur čia ta "garsioji" jaunimo kirpykla biggrin.gif ech,pirmas įspūdis apie kirpykla visgi buvo teisingas,maniau gal tik vieta nekokia,gal merginos geros dirba ten smile.gif

Velma,jei ne paslaptis,kiek kainavo kirpimas pas Rasą GG?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 20 rugsėjo 2014 - 14:35
QUOTE(Aidos @ 2014 09 20, 14:33)
A va kur čia ta "garsioji" jaunimo kirpykla  biggrin.gif ech,pirmas įspūdis apie kirpykla visgi buvo teisingas,maniau gal tik vieta nekokia,gal merginos geros dirba ten  smile.gif

Spėsiu mirksiukas.gif jei Velma tik kirposi tai mokėjo 80 Lt., o jei ir dažėsi 250-270 Lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 20 rugsėjo 2014 - 15:47
QUOTE(Aidos @ 2014 09 20, 14:33)
A va kur čia ta "garsioji" jaunimo kirpykla  biggrin.gif ech,pirmas įspūdis apie kirpykla visgi buvo teisingas,maniau gal tik vieta nekokia,gal merginos geros dirba ten  smile.gif

100lt tik kirpimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DiKu @ 2014 09 20, 15:46)
Spėsiu  mirksiukas.gif jei Velma tik kirposi tai mokėjo 80 Lt., o jei ir dažėsi 250-270 Lt  drinks_cheers.gif

matyt pabrango verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2014 09 20, 21:40)
100lt tik kirpimas ax.gif
Papildyta:

matyt pabrango verysad.gif

Taip pabrango, man Girene minėjo, kad Rasa žadėjo branginti su euro įvedimu savo paslaugas doh.gif tai dažymas bus 300-350 Lt. Tai po Naujų kokios kainos bus?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 09 21, 09:48)
Taip pabrango, man Girene minėjo, kad Rasa žadėjo branginti su euro įvedimu savo paslaugas  doh.gif tai dažymas bus 300-350 Lt. Tai po Naujų kokios kainos bus?

nu jooo.po Nauju teks vel augintis plaukus ir kirptis 2 kart per metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2014 09 21, 13:39)
nu jooo.po Nauju teks vel augintis plaukus ir kirptis 2 kart per metus doh.gif

drinks_cheers.gif Jums tada gerai! Kad man taip! mirksiukas.gif Aš vos du mėnesius ištempiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 09 20, 13:04)
Tai buvusi Jaunimo kirpykla. Aš apie ją rašiau  mirksiukas.gif karštomis žirklėmis kerpa ti viena Diana. Aš kirpausi pas Nijolę. Pasiskaitykite gal jums ir tiks  biggrin.gif

ai,nerokemduok tu jaunimines:)
QUOTE(DiKu @ 2014 09 21, 09:48)
Taip pabrango, man Girene minėjo, kad Rasa žadėjo branginti su euro įvedimu savo paslaugas  doh.gif tai dažymas bus 300-350 Lt. Tai po Naujų kokios kainos bus?

nebus tiek,dabar trumpi plaukai su dazymu virs 200.na jauciu bus 250 gal.tikiuos is tikro:)
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 09 21, 17:06)
drinks_cheers.gif Jums tada gerai! Kad man taip!  mirksiukas.gif Aš vos du mėnesius ištempiu  doh.gif

oho, cia jums gerai smile.gif
As kas 3-4 savaites turiu eiti kirptis.
Niekaip nerandu kirpejos, kad po kirpimo bent 2 men islaikytu siokia tokia forma
Atsakyti