Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(rootha @ 2014 08 15, 17:44)
gal žinot ar ten tik kerpa jos? noriu išsimeginti daug šukuosenu, ruošiuos šventei ir noriu sužinot kas man tinka, bet metyt po 100lt už bandomaja šukuosena taip nesinori...
kazin ten kur prie pilies tos mokines irgi dirba, gal daro šukuosenas? joms irgi butu kaip ir praktika, o mano plaukai dekingi, ju daug ir ilgi, tai kiekviena galetu pridet ranka blush2.gif
Papildyta:

pries kelis metus esu dalyvavusi 3vestuvese, visas sukuosenas dariaus kaip pamerges, skirtingose vietose, visos kirpejos mane prieme 6val ryte, gerem rytine kava kartu, nors kirpyklos oficialiai atsidarinedavo nuo10val. manau su konkrecia kirpeja imanoma viska suderint, tad jei turit savo megiama taska, ten nueikit ir klusterkit ar imanoma anksciau pasidaryt šukuosena...

Tik ne JAUNIMO kirpykloje doh.gif Jūs tikriausiai esate jauna bigsmile.gif o ten pagyvenusių damų klubas mirksiukas.gif
Aš šeštadienį kirpausi pas Dianą tai doh.gif , o ji kažkada buvo profė.
Gal ne ta diena jos rankai buvo g.gif Tik tiek, kad plaukai ne koja - ataugs. Ir į balių eiti nereikia, o šiaip tai būtų siaubas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 15 rugpjūčio 2014 - 17:50
Gal kokią plaukų stilistę galit parekomenduoti? Reikia kažką pakeisti vietoj tos kupetos, per daug netrumpinant plaukų. Ir jei įmanoma būtų gerai ne už kosminius pinigus biggrin.gif vieta geriau šilainiai-garliava, bet iš bėdos prisiderinsiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki ieskau kirpėjos Kaune kuri dingo praitais metais vasara. Kirpejos vardas Vilma vadinau Vilmute dirbo salone Kestucio gatvėje salone pavadinimu "ATIDE". Gal kas netycia turi kontaktus? ir galetu pasidalinti? Dekui is anksto
Atsakyti
Uzsiasiau pas Rasa is GG ax.gif po 2 savaiciu kirpimui
Atsakyti
QUOTE(Apolo13 @ 2014 04 20, 14:45)
Labas,gal kuri žinote kirpėją,kuri/kuris  gražiai kerpa asimetrinius kirpimus,tą vadinamą skustą šoną?Buvau Megos salon+,nusivyliau...po to dar kartą gryžau-viltis,ta viltis doh.gif -ir padarė dar "gražiau". 4u.gif
Aišku ir kaina būtų gerai nesikandžiojanti biggrin.gif

Bandykit I Prima arba Mama cut wink.gif

O man padekit skubiai kur galeciau savaitgali sruogom nusidazyt ir pasikirpt? Gal dirbA kas savaitgaliais? Gal turit rekomwnduot kuri is prekybcentriu salona? Ir zinoma kaina su protu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(conmon @ 2014 08 23, 12:18)
Sveiki ieskau kirpėjos Kaune kuri dingo praitais metais vasara. Kirpejos vardas Vilma vadinau Vilmute dirbo salone Kestucio gatvėje salone pavadinimu "ATIDE". Gal kas netycia turi kontaktus? ir galetu pasidalinti? Dekui is anksto

ir as ja pameciau tuo pat metu unsure.gif
pamenu meginau skambinti mobiliu - arba isjungtas, arba nekeldavo, salono darbuotoja sake jog isvaziavo atostogu pas dukra i uzsieni, bet taip ir negrizo, tai net neaisku kaip ten is tiesu unsure.gif
labai gaila, lankiausi "n" metu, puikiai pazinojo plauka, suprasdavo is puses zodzio unsure.gif
Atsakyti
Gal kas esate buvę Nero salone Šilainiuose? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
Parekomenduokit kirpėją Šilainiuose 4u.gif Daug metų lankiausi pas Renatą,dirba Jotvingių g.14,bet paskutiniu metu ja nusivyliau.
Atsakyti
laba ieskau ir as kirpejos, gal kokia gera zinot, nes noriu spec kirpimo, tai ir noriu su rekomendacijom.

ir ar kas zinot kirpeja Aurika (toks vardas jai neklystu) pries 8-7 metus dirbo vytauto pr. va ji buvo superine. taip nukirpdavo, kad tik pirstus sukisai i plaukus ir isejai kaip is kirpyklos
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri kirpotes, dazete plaukus grozio salone "Arija" savanoriu pr.? butu idomu suzinoti nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 06 27, 11:57)
Gal kas turit patirties su Sigute is Plaugu Galerijos?

Turiu ,daze naturalia spalva ,gavosi kastonas ,bet ji dar nepatenkinta buvo ,pasiule perdazyti ,nes man tai baisu buvo.Perdaze ir paprase susmoket atrodo 100 ar 130 dar prie tu 170.Buvo ta savininke ir cia noramlu skaitos.Ikelciau foto to nekastono tai doh.gif
Atsakyti
sveikos, perskaičiau visą temą, bet kažkaip vis tiek norisi paprašyti patarimo...
noriu pakeisti, na gal tiksliau, sukurti stilių (kirpimas. dažymas). mano plaukai pusilgiai, tamsūs ir tikrai tankūs.be to, kas antras plaukas ne visai tiesus, žodžiu, yra ką veikti ir ką įvertinti kerpant smile.gif
gal kuri galėtų parekomenduoti, pas ką bandyti eiti? Geriausia būtų centre, petrašiūnuose, a. šančiuose ar pan. šilainiai ne itin patogu. na, kaina būtų gerai ne kosminė. Tarkime iki 250 ar pan.

Ar Kęstutis Šaikus galėtų tikti? neįsivaizduoju nei kainų nei kokybės jo darbų, bet radau mirgant jo pavardę internete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syte: 18 rugsėjo 2014 - 21:05