Gal aks parekomenduotu kirpeja , kuri galetu GERAI 9nes kerpu tik karta metuose)pakirpti plaukus SIANDIEN butinai. Aciu. Maniske kirpeja atostogauja, o reikia butinai siandien...
Gavau dovanu kupona Vinges salone kirpimui,gal patartumet pas ka uzsirasyti?radau tris vardus bet gal kazkuria labiau rekomenduot galit?
QUOTE(Velma @ 2014 08 05, 06:21)
Gavau dovanu kupona Vinges salone kirpimui,gal patartumet pas ka uzsirasyti?radau tris vardus bet gal kazkuria labiau rekomenduot galit?
Neparašėte kokio kirpimo norite
Vilma
Radvyda
Jolanta
QUOTE(DiKu @ 2014 08 05, 07:32)
pusilgiai ,stori,tiesus,juodi plaukai
QUOTE(Velma @ 2014 08 05, 07:49)
pusilgiai ,stori,tiesus,juodi plaukai
Aš eičiau pas Vilma, bet pas ją eilės didelės
QUOTE(DiKu @ 2014 08 06, 07:44)
Aš eičiau pas Vilma, bet pas ją eilės didelės
pasirodo su dovanu kuponais dirba Egle ir Rasa,siaip kupono verte 100lt
QUOTE(Velma @ 2014 08 06, 18:23)
pasirodo su dovanu kuponais dirba Egle ir Rasa,siaip kupono verte 100lt
Na ką galiu pasakyti - SIAUBAS. Aš pas Rasą buvau nusipirkusi per www.groziodovanos.lt Eglės net nežinau. Reikalaukite kitos kirpėjos, nes tos abi klientų tikriausiai neturi, tai šitokiu būdu duoda užsidirbti. NENUSILEISKITE
QUOTE(DiKu @ 2014 08 07, 10:04)
Na ką galiu pasakyti - SIAUBAS. Aš pas Rasą buvau nusipirkusi per www.groziodovanos.lt Eglės net nežinau. Reikalaukite kitos kirpėjos, nes tos abi klientų tikriausiai neturi, tai šitokiu būdu duoda užsidirbti. NENUSILEISKITE
aciu jums teks pasinaudoti kitais kupono pasiulymais,nes kitos kirpejos dirba pagal patenta ir su kuponais neima
Ieškau kirpėjos Kauno senamiestyje. Reikalinga skoninga šukuosena vestuvėms, o ne grietinėlės tortas ant galvos Ir dar būtų gerai, kad galėtų priimti 8-9val ryto (dauguma salonų/kirpyklų tik 10 val. oficialiai atveria duris).
Be to, būtų smagu nueit ir apsikirpti pas ją, nes norisi apsiuostyt prieš šventę
Ar turite kokių rekomendacijų?
Pasak interneto, mano reikalavimus dėl laiko atitinka Aimužė Naugardo g. ir Grožio arka Daukšos g., tačiau nei apie vieną iš jų neradau normalios informacijos, nuotraukų, atsiliepimų ir pan...
Be to, būtų smagu nueit ir apsikirpti pas ją, nes norisi apsiuostyt prieš šventę
Pasak interneto, mano reikalavimus dėl laiko atitinka Aimužė Naugardo g. ir Grožio arka Daukšos g., tačiau nei apie vieną iš jų neradau normalios informacijos, nuotraukų, atsiliepimų ir pan...
QUOTE(MiglaRasa @ 2014 08 14, 17:41)
Ieškau kirpėjos Kauno senamiestyje. Reikalinga skoninga šukuosena vestuvėms, o ne grietinėlės tortas ant galvos Ir dar būtų gerai, kad galėtų priimti 8-9val ryto (dauguma salonų/kirpyklų tik 10 val. oficialiai atveria duris).
Jei senamiesty tai Audra iš beauty sckool ar kaip ten tiksliai nepamenu Daugsos g. Dar geri atsiliepimai apie saloną Paula. O deo laiko tai dazniausiai nurodyti laikai tik dėl to, kad taip reikalaujama, bet meistrės jau dwrbuojasi ir nuo 4 ryto
QUOTE(DiKu @ 2014 06 20, 14:48)
Taigi, nuvarau aš į Jaunimo kirpyklą Daukanto g. 13 val., o ten moteriškiųų kaip senais gerais laikais.
QUOTE(girene @ 2014 06 21, 19:29)
:)aaaaaaaaaaa,ten yra neblogu kirpeju,ju ten daug reik rast tinkama.pazystu visas,teko dirbt ten.siulyciau Kupstiene(vardo nepamenu),arba Diana
visos kitos meslas
visos kitos meslas
gal žinot ar ten tik kerpa jos? noriu išsimeginti daug šukuosenu, ruošiuos šventei ir noriu sužinot kas man tinka, bet metyt po 100lt už bandomaja šukuosena taip nesinori...
kazin ten kur prie pilies tos mokines irgi dirba, gal daro šukuosenas? joms irgi butu kaip ir praktika, o mano plaukai dekingi, ju daug ir ilgi, tai kiekviena galetu pridet ranka
Papildyta:
QUOTE(MiglaRasa @ 2014 08 14, 17:41)
pries kelis metus esu dalyvavusi 3vestuvese, visas sukuosenas dariaus kaip pamerges, skirtingose vietose, visos kirpejos mane prieme 6val ryte, gerem rytine kava kartu, nors kirpyklos oficialiai atsidarinedavo nuo10val. manau su konkrecia kirpeja imanoma viska suderint, tad jei turit savo megiama taska, ten nueikit ir klusterkit ar imanoma anksciau pasidaryt šukuosena...