Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(eliss @ 2014 03 17, 17:42)
Aš tai taip  supratau, kad Ezelis nusinuodyjo. O kas vyko toliau,nieko nebuvo, kaip ir dėdė sakė. Tik iliuzija, kad 20-metis Džanas atvažiavo pas tėvą. Pabaiga aiški rolleyes.gif

as taip ir po siandienos supratau...ir dar sake, kad gyvieji su mirusiais nesusitinka, cia tas galas kaip intriga...
Atsakyti
O man nelogiskiausia - kokia turi buti Aisan zaizda, kad mirsta, bet tik po keliu valandu; didele ir gili, sutvarkyti negali, bet kazkur vaziuot istempe.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 03 17, 18:42)
Aš tai taip  supratau, kad Ezelis nusinuodyjo. O kas vyko toliau,nieko nebuvo, kaip ir dėdė sakė. Tik iliuzija, kad 20-metis Džanas atvažiavo pas tėvą. Pabaiga aiški rolleyes.gif

drinks_cheers.gif sutinku 1000 procentų-Čingis žuvo,juk matėt jo akis ,kai supraato iš Ali ir Omero veidų,kad jį paleis į prarają...Koks Ezelis-mistinis???.Omeras-ezelis mirė su Aišan,,,o toliau tik iliuzija,kad galų gale Džanas susitiks su tėvu:per Dėdės laiškus,per Ali ir Azat pasakojimus...ir t.tTas švyturys iliuzija į naują gyvenimą Džanui-buvo dėdė Ezelis, ten sužinos apie tėvą Omerą...O pabaiga pagal situaciją beveik laiminga-abu kartu išėjo ten,kur jų niekas nebeišskirs
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2014 03 17, 18:20)
Greiciusiai,kad Ezelis atidare duris  smile.gif Nes gi dede kai jam dave zieda pasake,kad ji uzsidetu tik tada kai nores pradeti gyvenima is naujo  unsure.gif Tai tame ziede turbut buvo vaistai kurie istrina atminti gal  unsure.gif

Nelabai sutikčiau. Nemanau, kad Ezelis būtų norėjęs pamiršti Aišan schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 17, 18:52)
drinks_cheers.gif sutinku 1000 procentų-Čingis žuvo,juk matėt jo akis ,kai supraato iš Ali ir Omero veidų,kad jį paleis į prarają...Koks Ezelis-mistinis???.Omeras-ezelis mirė su Aišan,,,o toliau tik iliuzija,kad galų gale Džanas susitiks su tėvu:per Dėdės laiškus,per Ali ir  Azat pasakojimus...ir t.tTas švyturys iliuzija į naują gyvenimą Džanui-buvo dėdė Ezelis, ten sužinos apie tėvą Omerą...O pabaiga pagal situaciją beveik laiminga-abu kartu išėjo ten,kur jų niekas nebeišskirs

Kai pagalvoji tai turbūt tai ir bus tiesa. Nes viską visada paaiškina dėdės balsas, tik ne visada pavyksta suprasti kas buvo norėta pasakyti doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif sutinku 1000 procentų-Čingis žuvo,juk matėt jo akis ,kai supraato iš Ali ir Omero veidų,kad jį paleis į prarają...Koks Ezelis-mistinis???.Omeras-ezelis mirė su Aišan,,,o toliau tik iliuzija,kad galų gale Džanas susitiks su tėvu:per Dėdės laiškus,per Ali ir  Azat pasakojimus...ir t.tTas švyturys iliuzija į naują gyvenimą Džanui-buvo dėdė Ezelis, ten sužinos apie tėvą Omerą...O pabaiga pagal situaciją beveik laiminga-abu kartu išėjo ten,kur jų niekas nebeišskirs

Jusu versija logiskiausia, ir, matyt, tikriausia, bet kaip smagu pasvajot ir isivaizduot, kas butu jeigu butu biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad rezisieriai savo sumanyma 100 procnetu ivygde:)Kad kiekvienas pasidarytu savo isvadas:)Nu ispudingos pas juos tos pabaigos, nieko neprikisi:)
Atsakyti
Man patiko šita interpretacija pabaigos smile.gif
https://www.facebook...264253673599218

Aš tokios pat nuomonės, kad parodomas Omero susitikimas su Džanu, gyvenime po mirties.
Ir nereiškia, kad Džanas būtinai mirė jaunas. Juk ir pasako 'PO DAUGELIO METŲ'. Kai dėdė mirė atsimenat, kaip su Kenanu jauni išeina į kitą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 17 kovo 2014 - 18:03
Na pabaiga verta oskaro, kiekviena supranta taip kaip nori taip kaip mato... As lieku prie minties, kad gyvas liko omeras, o ezelis mire kartu su aisan... O kdl tiek lauke, nes pats pasake, kad po truputi suprastu... Ir suprato, atvaziavo, surado... Manau pabaiga laiminga... Ezelis iskeliavo su aisan ir tais, kas buvo su juo kaip ezeliu, o omeras, pagaliau ras laime.. Su sunum...
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 17, 18:59)
Man patiko šita interpretacija pabaigos  smile.gif

Aš tokios pat nuomonės, kad parodomas Omero susitikimas su Džanu, gyvenime po mirties.

Gyvenime po mirties?Tai ką,jau ir Džaną numarinsit?Baikit,,,
Atsakyti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 17, 18:59)
Man patiko šita interpretacija pabaigos  smile.gif

Ir nereiškia, kad Džanas būtinai mirė jaunas. Juk ir pasako 'PO DAUGELIO METŲ'. Kai dėdė mirė atsimenat, kaip su Kenanu jauni išeina į kitą gyvenimą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

nepamirskit, kad visas serialas neelinis, su gilia mintimi, todel ir pabaiga su tuo svyturiu ir neeline ir su nelengva mintimi, zodziai, ir tas svyturys manau pasirinkti ne siaip sau mirksiukas.gif bet rezisieriai pasieke savo, kiekviena susikursim savo pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Omeras-Ezelis tai vienas ir tas pats žmogus, kam čia tą mistiką daryt rolleyes.gif Numirė jis, kartu su Aišan.

Gera pabaiga, svarbu, kad Čengizas galą gavo. Ir vis tiek, dar galvojo, kad ištrauks jį Ezelis su Ali. Prisiplakėlis, pavyduolis buvo, ne veltui ir tėvai atsisakė. Bet tai, greičiausiai, ir padarė įtaką tolesniam jo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 17, 19:03)
Gyvenime po mirties?Tai ką,jau ir Džaną numarinsit?Baikit,,,

o ka jis nemirtingas? taigi sake po daugelio metu..tai po dagelio metu kai mire, tai ir atejo pasimatyti su tikruoju tevu mirksiukas.gif
Atsakyti