Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(širlė @ 2014 03 17, 17:12)
as irginetikiu, kad liko gyvas tuo labiau rode juk visus mirusius jau tame traukinyje, tai kaip supratua ir nuvaziavo visi i mirusiu pasauli, o va kai rode cingiza gulinti papludimyje kazkaip sake, "ne visi mirsta, kas manom, kad mirem" tai as taip suprantu, kad cengizas nenumire, tuo labiau Dzanas ji tevu vadino, o ne omera smile.gif

Tikrai is pirmu seriju Aishan atpazino Omera, kai perbrauke per galva....o Dzanas? jis prisistate Ucaro pavarde, o Chingizo ne tokia pavarde mirksiukas.gif as jau daug ta pabaiga apgalvojau....ir manau tai Ezelis, tik va lietuviu vertimas(tas vidinis balsas), vel kazkaip kitaip norisi suprasti....
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 17, 17:14)
Dzanas prisistate ucaro pavarde, taigi nemanau, kad apie cingi kalba

as taineprisimenu tu pavardziu,nes vardus ne visus blush2.gif tai taip ir bus,kad jis cia atvaziavo,kai jam sukako 20metu ir perskaite ta laiska,kad tikras tevas Ezelis
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 03 17, 17:16)
as taineprisimenu tu pavardziu,nes vardus ne visus  blush2.gif  tai taip ir bus,kad jis cia atvaziavo,kai jam sukako 20metu ir perskaite ta laiska,kad tikras tevas Ezelis

http://en.wikipedia....zel_(TV_series)
as kai pazirejau pirma karta, cia paziurejau pavardes ju...
Atsakyti
Is sudejimo, tai man panasu i Cingiza-gan zemas ir kresnas wink.gif, bet Dzanas pasake Omero pavarde, o ne Atajus. Tai as manau, kad isgyveno Omeras. O Dzanas sulaukes 20 m atvaziavo pas ji.
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 17, 18:14)
Aš irgi galvoju arba Čengizas arba Omeras. Kai rodė Čengizą gulintį ant tų akmenų sakė, kad ne visi po mirties miršta ar kažkas panašaus, o kai rodė Džaną tai gali būti, kad jam tada buvo 20 metų, nes juk Ezelis Ali sakė, kad kai Džanui bus 20 pasakytų,  kad jis jo tėvas. Bet taip čia ir neaišku.....

Tai va man tas jo prisistatymas ir pasakymas, kad atvaziavau susitikti su tevu ir kelia daugiausia sumaisties, nes taip iseitu kaip ir su omeru atvaziavo susitikt... g.gif bet kam ties cingiu sake, kad ne visi mirsta, kas manom, kad mire g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2014 03 17, 18:18)
Is sudejimo, tai man panasu i Cingiza-gan zemas ir kresnas wink.gif, bet Dzanas pasake Omero pavarde, o ne Atajus. Tai as manau, kad isgyveno Omeras. O Dzanas sulaukes 20 m atvaziavo pas ji.

Va va, tas sudejimas kelia abejoniu smile.gif
Atsakyti
Dar buvo pasakyta, kad kerstas gyvenime stipresnis uz meile, tdl galvoju, kad ezelis isgyveno.. Dar pasakymas, kad viskas po to buvo netiesa, tai po to, kai mire meile... As isitikinus, kad omeras liko gyvas, tik jis pats pasake, kad omeras mire prie 14 metu...mtai jis ir "pasisalino"...
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 17, 18:06)
Na mano galva, omeras

joks O meras-tiesiog suėjo laikas-sužinoti tiesą apie tėvus.Sugalvojot,kad Omeras apgaus Aišan paskuitinį kart?NE-tai ir yra laiminga pabaiga-liko kartu amžinai....O tas Čingis susiknežino be jokių prisikėlimų...dar permažai kentėjo
Atsakyti
Greiciusiai,kad Ezelis atidare duris smile.gif Nes gi dede kai jam dave zieda pasake,kad ji uzsidetu tik tada kai nores pradeti gyvenima is naujo unsure.gif Tai tame ziede turbut buvo vaistai kurie istrina atminti gal unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meganija: 17 kovo 2014 - 17:21
QUOTE(daivuta @ 2014 03 17, 17:19)
Va va, tas sudejimas kelia abejoniu smile.gif

Kad ne zemas jis visai... Ten laiptelis... Ir marskiniai "omeriniai" suplevesavo.. smile.gif
Atsakyti
o man tas galvos pasikasymas grynai kaip cengizo. pastoviai ranka prie galvos..tik sunkiai po tokio kritimo isgyvent..nu mistika..
bet va gali buti ir omeras, isgere tu nuodu, bet va gal isgelbejo ji..
vajetus, kaip noreciau pratesimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 17, 18:21)
Kad ne zemas jis visai... Ten laiptelis... Ir marskiniai "omeriniai" suplevesavo.. smile.gif

Bet kelnes per placios Omerui lotuliukas.gif Nors as irgi manau, kad ten Ezelis - Omeras iskeliavo su Aisan, o Ezelis liko gyvas rolleyes.gif
Atsakyti