Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

man ir lietuviskai ziurint viskas daug aiskiau.

psiimam nosinaites ir ziurim pabaiga cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 17 kovo 2014 - 16:29
QUOTE(Jol @ 2014 03 17, 17:26)
O tai Ramizą vaidinęs aktorius miręs? Tik dabar sužinojau blink.gif O kelintose serijose maždaug jis "Didingame amžiuje" pasirodys, gal kas žinot?

rode pradzioje, jis gi buvo vyriausias viziris, uz jo sunaus norejo istekint Hatidze, bet jam ten liga mirtina buvo ir nebetekino, o kai jis atsistatydino taigi Ibrahima paskyre i vyr. viziri smile.gif

va is kaires stovi suleimanui dedule 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 17 kovo 2014 - 16:39
Kokia graudi serija verysad.gif

Net keli aktoriai is Ezelio vaidina Didingame amziuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlm28 @ 2014 03 17, 17:36)
Kokia graudi serija  verysad.gif

Net keli aktoriai is Ezelio vaidina Didingame amziuje  smile.gif

ne tas zodis, kai cingiui galas atejo ir ezelis pasake ka darys, asaros nesustoja riedet... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 17 kovo 2014 - 16:41
Suprantama meile stipresne uz gyvenima,bet uzkraut tokia nasta Badei ir Ali,rasyt laiskus tevams jo vardu,but su Dzanu,ziauroka... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlm28: 17 kovo 2014 - 16:49
QUOTE(vlm28 @ 2014 03 17, 17:46)
Suprantama meile stipresne uz gyvenima,bet uzkraut tokia nasta Badei ir Ali,rasyt laiskus tevams jo vardu,but su Dzanu,ziauroka... verysad.gif

Badei suprantu,bet Ali -pareiga
Atsakyti
Kokia graudi pabaiga verysad.gif "Uždrausta meilė" liūdnai baigėsi, o dabar šitas verysad.gif
QUOTE(širlė @ 2014 03 17, 16:35)
rode pradzioje, jis gi buvo vyriausias viziris, uz jo sunaus norejo istekint Hatidze, bet jam ten liga mirtina buvo ir nebetekino, o kai jis atsistatydino taigi Ibrahima paskyre i vyr. viziri smile.gif

va is kaires stovi suleimanui dedule  4u.gif
user posted image

Aa, dabar pamenu ax.gif
Atsakyti
Tai vis del to Cengizas isgyveno kaip suprantu doh.gif doh.gif doh.gif tokie isgamos nemirstantys doh.gif
Atsakyti
kazkokia mistine pabaiga g.gif
Atsakyti
nu kas ten tam svytury duris atidare??????niekaip man nedaeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 03 17, 17:05)
nu kas ten tam svytury duris atidare??????niekaip man nedaeina  doh.gif

Na mano galva, omeras
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 03 17, 17:04)
Tai vis del to Cengizas isgyveno kaip suprantu doh.gif  doh.gif  doh.gif tokie isgamos nemirstantys doh.gif

kai ziurejau rusiskai ir as taip supratau...bet siand kai paziurejau,kaip jis prisiplojo,nu negalejo likti gyvas g.gif
Atsakyti