Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

Sveikos, gal zinote is kur butu galima parsisiusti/paziureti sita seriala lietuviu kalba, nes siokom dienom neturiu laiko sedeti prie tv? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino kodel neberodys TV1 sio serialo? 30 seriju parode ir nutrauke, neteisinga blink.gif vietoj jo prades rodyt Meile ir bausme..
Atsakyti
QUOTE(Dovileta @ 2014 10 12, 13:23)
Gal kas zino kodel neberodys TV1 sio serialo? 30 seriju parode ir nutrauke, neteisinga  blink.gif  vietoj jo prades rodyt Meile ir bausme..

Ko gero reitingai blogi. Rasykit i LNK, gal pakeis dar kazka. O Meile ir bausme, tai man buvo pats prasčiausias matytas turkų serialas.
Atsakyti
eina sau...aš su malonumu antrą kartą žiūriu...O tas Meilė ir ...man visai nepatiko.Idiotizmas...mano,kad šio reitingai bus geresni???
Atsakyti
paziurejau programa - sestadieni 22:25 val rodys 31 serija rolleyes.gif
Atsakyti

nu tokios nesamones kaip meile ir bausme galetu ir praleist nekartoje, geriau jau fatmagul, ar koki nauja parodytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 13 spalio 2014 - 16:15
QUOTE(nandriu @ 2014 10 13, 10:24)
paziurejau programa - sestadieni 22:25 val rodys 31 serija rolleyes.gif

eina šikt ta LNK...na tikrai ta Mir B-eilinis serijaliukas...Na,bet ką tu jiems padarysi?Gal dar blogiau žiūrės MB-gražins Ezeliuką? g.gif
Papildyta:
įėjusi į šio kanalo programą,ten kur rašo -radote klaidą-rašykit:ir parašiau,kad klaida rodyti vietoj Ezelio MB wink.gif
Atsakyti
Jau kaip sunervino kad pakeistė laika, ir aš ir draugė ir jos mama su tėčiu žiūrim ir močiutė pirmą kartą žiūri o čia paėmė ir laika pakeitė, apsurdas kokia nepagarba žiūrovui tai Didinga amžių nutraukė dabar Atpildo laiką pakeitė begėdžiai visai
Atsakyti
Aš irgi susinervinau mad.gif mad.gif sakyčiau dar kokį įdomų serialą būtų įkišę doh.gif dabar rodys Atpildą 1 kartą per savaitę blink.gif ne nu kas per briedas atsiprašant doh.gif aš irgi parašyčiau, bet nelabai randu kur doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 10 13, 17:31)
eina šikt ta LNK...na tikrai ta Mir B-eilinis serijaliukas...Na,bet ką tu jiems padarysi?Gal dar blogiau žiūrės MB-gražins Ezeliuką? g.gif
Papildyta:
įėjusi į šio kanalo programą,ten kur rašo -radote klaidą-rašykit:ir parašiau,kad klaida rodyti vietoj Ezelio MB wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš pamenu kai baiginėjom Atpildą per LNK žiūrėti kažkas temoje parašė, kad Meilė ir bausmė bus irgi su kriminalu ir veiksmu ir ,,toks tarp Atpildo ir UM" lotuliukas.gif Nu nebuvo blogesnio serialo turkiško biggrin.gif
Atsakyti
o buvo taip smagu(laidą įsirašinėju)vakare smagiai peržiūrėjus Ezelį ramiai pereini prie kitokio Ezelio(mylinčio savo šeimą)Karadajaus....blembyras,kad tave kur...sumauta LNK....
Atsakyti
ka ir bepridursi...LNK visai negerbia ziurovu blink.gif
Atsakyti