Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 03 19, 10:41)
Šiaip kodėl manau, kad duris atidarė Čiangizas, tai dėdės žodžiai, toje scenoje, kur rodė Čiangizą gulintį ant akmenų pakrantėje.. Nežinau ar gerai atkartosiu, bet mintis tokia maždaug:
"Negyvas kūnas - nereiškia jog jis miręs. Jis gyvena tamsoj ir nelenda i šviesą.."
Na ir kaip minėjau, man kūno siluetas grynai Čiangizo, vien jau galvos forma, plaukai...

Bet tai tik mano nuomonė smile.gif

žiūrėjau rusišką variantą, mintį supratau kiek kitaip - manau vertimo neatitikimai. Todėl ir interpretuojam visos skirtingai. Matom ką norim matyt 4u.gif
Serialas superinis, retai juos žiūriu, bet šitas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
O as vakar pacia paibaiga atsisukus ziurejau keleta kartu,ir tas vyras kuris atidare svyturio duris nė velnio nepanasus i Omera (Ezeli),zemas (neatrodo kad jis butu nulipes laipteliu),placiais dzinsais,plaukai ilgoki kaip pas Ali ir Cengiza,sulaizyti tokie,nu man is nugaros ziauriai uznese i Ali.. biggrin.gif tik manau maziausiai tiketina kad ten Ali buvo,bet nei trupucio nepanasu i Omerą...
Atsakyti
Mano pirma mintis irgi buvo, kad atidarė Čengizas, Džanui visgi jis tėvu taip ir liko, todėl toks laimingas buvo. Bet palikau prie savo anos minties, kad viskas baigėsi laimingai.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 03 19, 10:41)
Šiaip kodėl manau, kad duris atidarė Čiangizas, tai dėdės žodžiai, toje scenoje, kur rodė Čiangizą gulintį ant akmenų pakrantėje.. Nežinau ar gerai atkartosiu, bet mintis tokia maždaug:
"Negyvas kūnas - nereiškia jog jis miręs. Jis gyvena tamsoj ir nelenda i šviesą.."
Na ir kaip minėjau, man kūno siluetas grynai Čiangizo, vien jau galvos forma, plaukai...

Bet tai tik mano nuomonė smile.gif

Bet tie žodžiai galėjo tikti ir Ezeliui. Omeras mire, Ezelis liko.
Bet kas svarbiausiai visos Jūsų visų versijos teisingos smile.gif Čia nebus vienos tiesos, NIEKADA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 19 kovo 2014 - 14:32
QUOTE(Ulryka @ 2014 03 18, 14:21)
Mano versija, kad Ezelis tikrai mire ir kartu su Aisan isejo i nauja gyvenima. Filme ne karta Ramizas yra sakes, kad po mirties prasideda naujas gyvenimas, Ezelis matyt tuo irgi tikejo, kad po mirties bus su Aisan, kaip kad ir Ramizas iseidamas mate kaip jo laukia sunus, Selma ir kad jie bus kartu...
O Svyturio scena kai atvyksta Dzanas interpretuociau taip, kad suzinojes, jog Ezelis jo tevas, ji pripazino tevu. Juk ir pabaigoje skambantys zodziai jog " taip niekada ir nenutiko" ar kazkaip panasiai, ta scena kur atidaro svyturio duris, man daugiau simboline nei tikra...
Tik nepulkit tos, kurios tikit, kad ezelis gyvas ir gyvena svytury...
Mano galva, jei Ezelis gyvas, tada serialas prasyte prasosi tesinio g.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(tulip @ 2014 03 18, 21:43)
https://www.facebook...3...7713&type=3
ir FB raso, kad tai tik iliuzija  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na jei švytury buvo Čengizas, tai čia irgi iš fantastikos srities, nes juk buvo labai smarkiai sužalotas ir tikrai negalėjo išgyventi smile.gif
Gal specialiai padarė tokią pabaigą, kad kiekvienas galėtų susikurti savąjį jos vaizdinį. Bet mano nuomone, kad Ezelis (Omeras, juk iš tiesų tai tas pats žmogus) tikrai mirė kartu su Aišan. O vėliau tiesiog buvo parodyta, kas galėjo įvykti, jei Ezelis nebūtų nusižudęs, kad gal jis būtų susitikęs su sūnumi. Nes juk dėdės balsas sakė: tai, kas įvyko vėliau, iš tiesų neįvyko. Arba antra versija, kad ten rodė jų susitikimą po mirties. O gal tai kurio nors veikėjo sapnas? Juk daug versijų galima prigalvoti!
Atsakyti
tai, kas įvyko vėliau, iš tiesų neįvyko manau yra visas paaiškinimas kuris buvo pasakytas ir kas supranta tas supranta, o kas nori fantazuoti tas fantazuoja, bet tiesa ta kad Ezelis numirė, Čengizas numirė, Eyšan numirė ir niekas neliko gyvas kaip čia kalbama.
Paskaičius internete užseniečiu nuomones, dauguma mano lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 19, 10:04)
Na ir užtikrintumas. jūs gal režisierė serialo  mastau.gif Pati sakot, kad kiekviena galim interpretuoti savaip serialo baigtį, bet labai skaudžiai reaguojat, jei kažkas tą pabaigą įsivaizduoja kiek kitaip nei jūs.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš kaip tik atvirkščiai manau, kad tai kas vyko traukinyje buvo tikrų tikriausia tikrovė, o pats galas iliuzija, juk dėdė sakė, kad to kas vyko toliau ištiesų niekada nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 19, 18:00)
drinks_cheers.gif  Aš kaip tik atvirkščiai manau, kad tai kas vyko traukinyje buvo tikrų tikriausia tikrovė, o pats galas iliuzija, juk dėdė sakė, kad to kas vyko toliau ištiesų niekada nebuvo rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet jau sūnelis koks gražus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2014 03 19, 21:45)
user posted image

Labai patiko sis aktorius, gerai Ali vaidmeni atliko.
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2014 03 19, 21:45)
user posted image

Aha, tikrai labai gražus ir mielas vaikiukas wub.gif
Atsakyti