Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(Emperatriz @ 2014 03 18, 14:35)
jei ezelis butu mires, paskutine scena neturetu jokios prames, juolab kad ir pats sake kad "grisiu"...
vienintelis dalykas ko as dar neisrisau - nuo ko tas raktas su adresu,kur idave su ziedu??? nuo svyturio?

jei gerai prisimenu, tai ta scena (ne visa, be žiedo) buvo rodyta. Tie raktai buvo nuo pirmojo buto, kur buvo pinigai įmūryti.
Atsakyti
Bet gudrus tas rezisierius,daug fantazijos reik tokiam serialui sukurt biggrin.gif ,man patiko kad ziuredama nezinojau kaip bus toliau,taip viskas gudriai surezisuota,planas po plano smile.gif veiksmas po veiksmo smile.gif zodziu man patiko,tik pabaiga sukrete,ir nakti blogai miegojau biggrin.gif pries miega daug galvojau kas ten kaip ir kodel,ir atsibudus su tom paciom mintim,bet greit praeis biggrin.gif o del naujo serialo sakiau kad neziuresiu bet kazi kaip cia bus biggrin.gif turku serialai laaabai itraukiantys ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tigrinė @ 2014 03 18, 16:20)
jei gerai prisimenu, tai ta scena (ne visa, be žiedo) buvo rodyta. Tie raktai buvo nuo pirmojo buto, kur buvo pinigai įmūryti.

taip ir as prisiminiau kad raktai buvo nuo buto su pasleptais pinigais
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 03 18, 15:16)
Aš tai pabaigą supratau taip, kad Džanui duris atidarė Čiangizas. Nes šiaip sudėjimas tarsi tas pats, stovėsena..
Tikrai ne Ezelis, ne tas stotas.. smile.gif

Na aš niekaip netikiu kad ciangizas, juk kai dzanas atvaziavo prie to svyturio tai ji pasitiko zilas senukas su lazda tai pagal mane ten buvo omero ezelio tėvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulryka @ 2014 03 18, 14:21)
Mano versija, kad Ezelis tikrai mire ir kartu su Aisan isejo i nauja gyvenima. Filme ne karta Ramizas yra sakes, kad po mirties prasideda naujas gyvenimas, Ezelis matyt tuo irgi tikejo, kad po mirties bus su Aisan, kaip kad ir Ramizas iseidamas mate kaip jo laukia sunus, Selma ir kad jie bus kartu...
O Svyturio scena kai atvyksta Dzanas interpretuociau taip, kad suzinojes, jog Ezelis jo tevas, ji pripazino tevu. Juk ir pabaigoje skambantys zodziai jog " taip niekada ir nenutiko" ar kazkaip panasiai, ta scena kur atidaro svyturio duris, man daugiau simboline nei tikra...
Tik nepulkit tos, kurios tikit, kad ezelis gyvas ir gyvena svytury...
Mano galva, jei Ezelis gyvas, tada serialas prasyte prasosi tesinio g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir mano panaši nuomonė...ir ne todėl,kad aš visą laiką buvau už meilę Omero-Ezelio ir Aišan(meilė išlaiko baisiausius išbandymus-taip tai -pasaka,bet man patinka)...O versija ,kad Ezelis lieka ir toliau po daugelio metų prisistato vaikui ir t.t-NESĄMONĖ ir nieks manęs neatkalbės.Viskas,baigiu diskusijas ,linkiu visom tikėti tokia pabaiga,kokios pagal jus nusipelnė veikėjai..Senasis mirė-tegyvuoja naujasis turkiš serijas thumbup.gif
Atsakyti
Ar atkreipete demesi, kad prisistatydamas tam senukui prie svyturio Dzanas pasake Omero pavarde - Ucaras (o ne Cangizo ar Ezelio).
Bet siaip tai jau antras turku serialas, kurio pabaiga sukrecia.
Atsakyti
QUOTE(ryyger @ 2014 03 18, 18:04)
Ar atkreipete demesi, kad prisistatydamas tam senukui prie svyturio Dzanas pasake Omero pavarde - Ucaras (o ne Cangizo ar Ezelio).
Bet siaip tai jau antras turku serialas, kurio pabaiga sukrecia.

Taip atkreipėm. iš to ir supratom, kad Džanas pripažino Omerą tėvu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 18, 16:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir mano panaši nuomonė...ir ne todėl,kad aš visą laiką buvau už meilę Omero-Ezelio ir Aišan(meilė išlaiko baisiausius išbandymus-taip tai -pasaka,bet man patinka)...O versija ,kad Ezelis lieka ir toliau po daugelio metų prisistato vaikui ir t.t-NESĄMONĖ ir nieks manęs neatkalbės.Viskas,baigiu diskusijas ,linkiu visom tikėti tokia pabaiga,kokios pagal jus nusipelnė veikėjai..Senasis mirė-tegyvuoja naujasis turkiš serijas thumbup.gif

o man jusu sugalvota pabaiga visiska NESAMONE biggrin.gif REIKIA ZVELGTI GILIAU, cia ne meksikonu serialas kuriame viskas baigiasi vestuvem - juk cia irgi buvo parodyta povestuvine kelione biggrin.gif ....
na savo pabaiga is vakar issamiai isdesciau ir pasiliksiu prie savo logikos 4u.gif

o naujas serialas visai neuzkabino - antra Šechrezados istorija - nk idomaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 03 18, 16:16)
Aš tai pabaigą supratau taip, kad Džanui duris atidarė Čiangizas. Nes šiaip sudėjimas tarsi tas pats, stovėsena..
Tikrai ne Ezelis, ne tas stotas.. smile.gif

Duris atidare ezelis, juk tai omero gestas impulsyviai pasikasyti uz ausies-jis ta ir padaro, nejau as viena ta pastebejau g.gif
Atsakyti
na ir turkiškų filmų pabaigos doh.gif savižudybės...man tai nepatinka doh.gif ir išvis šis filmas man labai nesuprantamas buvo, sunkiai žiūrėjosi - nepažiūrėsi kokios serijos jau ir nebesuprantu apie ką smile.gif nauji veikėjai to Dėdės išvedžiojimai pokalbiai doh.gif šaudo, gaudo, mušasi, žudosi cool.gif ir kad meilė ten tarp Ezelio ir Aišan buvo-manęs neįtikino...nežinau nepatiko...Už muziką pliusas 4u.gif Pabaiga doh.gif atrodo, kad nebeliko dėl ko gyventi...nu nesuprantama man. O švyturį gal Ali? (čia pats turi matyt nuspręsti kas, kaip doh.gif ...)
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2014 03 18, 21:56)
Duris atidare ezelis,

o kas tada nusinuodijo? ir kūno sudėjimas ne jo...mistika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 18, 20:56)
Duris atidare ezelis, juk tai omero gestas impulsyviai pasikasyti uz ausies-jis ta ir padaro, nejau as viena ta pastebejau g.gif

Na del ausies pasikasymo, tai ir Cengizas ir Ali dare taip. Cia, manau, buvo specialiai taip sugalvota scenaristu. Kai busiu prie kompiuterio paieskosiu tu scenu su pasikasymais biggrin.gif O cia vien du psl apie pasikasymus biggrin.gif
O dabar jau perskaicius visas versijas, darausi isvada, kad bet kokiu atveju serialas su tooookia pabaiga prasyte prasosi tesinio. Bet nezinau ar jis butu idomus be Aisan, Tefiko ir Cengizo.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 18, 20:56)

man taip pat tas pasikasymas uzkliuvo...geras serialas...man jis-superinis buvo smile.gif
Atsakyti
Jus diskutuojat kas atidare duris, mes jau vakar diskutavom...Negi negirdejote dedes balso? kad jo papasakota istorija jau baigta, o po to nieko ir nebuvo....ir parodo kaip Dzanas atvaziuoja...
Atsakyti