Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(Amapatria @ 2014 03 18, 07:05)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  visiškai sutinku...ir nereikia čia Ezelio įkalinti daugeliui metų švytury(na,ir sugalvok man)sėdės ir lauks -sūnus užaugs ,ateis pas jį...na,ir ką ?naują gyvenimą pradės?Baikit,..SpriNta,mes mąstom vienodai...o Selma lyg tiesiogiai nebuvo susijusi su Ezeliu-tai jau Kenano ir Dėdės šėšėlis...

Man tai sprintos versija visiskai nelogiska... blush2.gif o del svyturio, nu ne ali ten ne ali... Kai ir buvo parasyta, kad patys rezisieriai taip sugalvoju, kad mintys kiltu butent apie omera, ne apie ali... Matai , omera ikist i svyturi nelogiska (vienisiu, norinti uzsimirsti), o ali (turinti seima, sunu) tai kisam biggrin.gif ir trecio sezono nebus (bent kolkas), tesiog parasyta, kad jei tiketumem, kad ten omeras, tai neatmestina galimybe pasirodyt treciam sezonui...
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 18, 08:46)
Man tai sprintos versija visiskai nelogiska... blush2.gif  o del svyturio, nu ne ali ten ne ali... Kai ir buvo parasyta, kad patys rezisieriai taip sugalvoju, kad mintys kiltu butent apie omera, ne apie ali... Matai , omera ikist i svyturi nelogiska (vienisiu, norinti uzsimirsti), o ali (turinti seima, sunu) tai kisam biggrin.gif  ir trecio sezono nebus (bent kolkas), tesiog parasyta, kad jei tiketumem, kad ten omeras, tai neatmestina galimybe pasirodyt treciam sezonui...

Apie kokius kišimus į švyturį...kam tam Ali vampsoti ten,jei jis turi šeimą?Paprasčiausiai tą dieną pasikvietė Džaną ten,į švyturi,kad ,galų gale, supažindintų(ne iš tikrųjų,o žodžiais,prisiminimais,laiškais ir t,t.)su tikruoju tėvu-Omeru,juk iki tol jis buvo dėdė Ezeliu.O jau Omerui tam švytutų lindėti daugybę metų,kaip kalėjime,tai jau nuostabi perspektyva....na,jauu schmoll.gif Teisingai jis pasirinko likti su Aišan visam laikui ,kartu ...
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 18, 08:01)
Apie kokius kišimus į švyturį...kam tam Ali vampsoti ten,jei jis turi šeimą?Paprasčiausiai tą dieną pasikvietė Džaną ten,į švyturi,kad ,galų gale, supažindintų(ne iš tikrųjų,o žodžiais,prisiminimais,laiškais ir t,t.)su tikruoju tėvu-Omeru,juk iki tol jis buvo dėdė Ezeliu.O jau Omerui tam švytutų lindėti daugybę metų,kaip kalėjime,tai jau nuostabi perspektyva....na,jauu schmoll.gif Teisingai jis pasirinko likti su Aišan visam laikui ,kartu ...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabaiga taip ir liko man nesuprasta. Pagal ūgį tai duris atvėrė Čiangis, nes prieš tai buvo pasakyta kažkokia frazė, neva ir velnias tokių neima.

Čiangio tėvai tai piz...ts. Dabar iš mūsų kuri taip pasielgtų, tai liaudis ir giminės akmenimis užmėtytų.

GERAS FILMAS. Ačiū už kompaniją ir susitiksim kitame puslapyje gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 18, 08:01)

Nu as tai su jum nesigincisiu... Jus buvot su aisan, su ja ir likot, ja norit matyt laiminga (pgl jus kitam pasaulyje), tai jusu nuomone mirksiukas.gif man jusu versija, visiskai nelogiska, neatitinkanti viso filmo.... "Atskleidet kortas" pgl save, mano galva, meksikietisku muilu, scenarijum... Siam seriale, kur vos ne kiekvienas zodis turejo kelias reiksmes, man jusu sugalvota pabaiga, butu nebeidomi, jokios intrigos, jokios paslapties.. Susileidziam ir verkiam... Nu jau ne schmoll.gif ne toki as visa filma maciau, ne tokios pabaigos ir laukiau... lotuliukas.gif o del ali, kam jam tam svyturyje susitikt, jei visus laiskus, po viena skaite dzanui azat daug metu?! Kam ezelis priruose dovanu kiekvienam gimtadieniui?! Kam liepe atskleisti paslapti, butent kai sukaks 20?! Kam visos sios nesamones, jei nelieka galimybes, kai kai ateis laikas jie susitiks... Zodziu, kiekviena liekam prie savo ax.gif jus tikit sava pabaiga, as sava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 18, 11:19)
Nu as tai su jum nesigincisiu... Jus buvot su aisan, su ja ir likot, ja norit matyt laiminga (pgl jus kitam pasaulyje), tai jusu  nuomone    mirksiukas.gif  man jusu versija, visiskai nelogiska, neatitinkanti viso filmo.... "Atskleidet kortas" pgl save, mano galva, meksikietisku muilu, scenarijum... Siam seriale, kur vos ne kiekvienas zodis turejo kelias reiksmes, man jusu sugalvota pabaiga, butu nebeidomi, jokios intrigos, jokios paslapties.. Susileidziam ir verkiam... Nu jau ne schmoll.gif  ne toki as visa filma maciau, ne tokios pabaigos ir laukiau... lotuliukas.gif  o del ali, kam jam tam svyturyje susitikt, jei visus laiskus, po viena skaite dzanui azat daug metu?! Kam ezelis priruose dovanu kiekvienam gimtadieniui?! Kam liepe atskleisti paslapti, butent kai sukaks 20?! Kam visos sios nesamones, jei nelieka galimybes, kai kai ateis laikas jie susitiks...  Zodziu, kiekviena liekam prie savo ax.gif  jus tikit sava pabaiga, as sava mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar tokia versija sugalvojau smile.gif : Ezelis tikrai bande nusizudyti, bet kadangi buvo viesoje vietoje, tai laiku kazkas pastebejo ir isgelbejo ji wink.gif
Jau kazkuri rase, kad pagal scenariju ten buvo Ezelis. Tai gal tada reikia kelt klausima ar jie susitiko gyvenime ar po mirties?

Atsakyti
Mano versija, kad Ezelis tikrai mire ir kartu su Aisan isejo i nauja gyvenima. Filme ne karta Ramizas yra sakes, kad po mirties prasideda naujas gyvenimas, Ezelis matyt tuo irgi tikejo, kad po mirties bus su Aisan, kaip kad ir Ramizas iseidamas mate kaip jo laukia sunus, Selma ir kad jie bus kartu...
O Svyturio scena kai atvyksta Dzanas interpretuociau taip, kad suzinojes, jog Ezelis jo tevas, ji pripazino tevu. Juk ir pabaigoje skambantys zodziai jog " taip niekada ir nenutiko" ar kazkaip panasiai, ta scena kur atidaro svyturio duris, man daugiau simboline nei tikra...
Tik nepulkit tos, kurios tikit, kad ezelis gyvas ir gyvena svytury...
Mano galva, jei Ezelis gyvas, tada serialas prasyte prasosi tesinio g.gif
Atsakyti
jei ezelis butu mires, paskutine scena neturetu jokios prames, juolab kad ir pats sake kad "grisiu"...
vienintelis dalykas ko as dar neisrisau - nuo ko tas raktas su adresu,kur idave su ziedu??? nuo svyturio?
Atsakyti
Antra karta po paskutines turku serialo paskutines serijos esu pribloksta ju "laimingom pabaigom" smile.gif, antra karta labai daug minciu... Tokios pabaigos siek tiek "sukrecia" verysad.gif ir viskas galejo baigtis laimingai jei gydytojas isoperaves Aisan Ezeliui butu atsakes "gyvens" biggrin.gif Ir galo nesupratau,negi tas susk...s Cengizas liko gyvas?? g.gif ir tas sasiuvynys su "keturiu draugu istorija"..kam tas dede parase g.gif daug painiavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2014 03 18, 14:44)
Antra karta po paskutines turku serialo paskutines serijos esu pribloksta ju "laimingom pabaigom"  smile.gif, antra karta labai daug minciu... Tokios pabaigos siek tiek "sukrecia" verysad.gif  ir viskas galejo baigtis laimingai jei gydytojas isoperaves Aisan  Ezeliui butu atsakes "gyvens"  biggrin.gif Ir galo nesupratau,negi tas susk...s Cengizas liko gyvas?? g.gif  ir tas sasiuvynys su "keturiu draugu istorija"..kam tas dede parase g.gif daug painiavos  biggrin.gif

kaip dede sake, laimingos pabaigos buna tik pasakose biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pabaigą supratau taip, kad Džanui duris atidarė Čiangizas. Nes šiaip sudėjimas tarsi tas pats, stovėsena..
Tikrai ne Ezelis, ne tas stotas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 kovo 2014 - 15:18