Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

QUOTE(tigrinė @ 2014 03 17, 22:13)
drinks_cheers.gif
Ir dar, kai dėdė atidavinėjo žiedą, kelis kartus klausė ar tikrai galės įvykdyti kerštą ir tik tada kai bus tai atlikęs ir nuspręs pradėti naują gyvenimą, užsimauti tą žiedą.
Ir tas švyturio sargas, taip piktai sakė, kad švyturys nedirba (matyt saugojo Ezelį nuo pašalinių).
Dar tas galvos pasikasymas...
Žodžiu, viskas man susiveda į tai, kad švyturyje buvo Ezelis. wub.gif

Cia labai logiska. Sake nebus Aisan, nebus Omero. Logiska labai viskas. Bet meile stipri ju buvo, niekas nepaneigs...
Atsakyti
vnz pasakysiu kad geriausias mano matytas serialas 4u.gif , nors ir nemėgau aš tos Aisan nuo pirmos iki paskutines serijos biggrin.gif .
Respektas režisieriams. Sugebejo islaikyti idomuma ir itampa per visas 71 serijas iki paskutines minutes 4u.gif Kas man patiko kad veiksmai nenuspejami, daug ivykiu, veiksmas neuzsistovi vienoj vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 03 17, 21:26)
Cia labai logiska. Sake nebus Aisan, nebus Omero. Logiska labai viskas. Bet meile stipri ju buvo, niekas nepaneigs...

O man pvz kas kliuvo, kad kai ezelis buvo pas bade, pasake, jei butu kitos "aplinkybes" as su tavim gyvenciau, pasenciau, susilaukciau vaiku.. Nepasake, kad jei ne aisan... Kazkaip as ta meile ju, laikau labiau tokia "lemtim", "kryzium" (kaip ir um)... Nes kaip ir bebutu, laimingi kartu jie buvo nu kokiu 100 kart maziau, negu nelaimingi viens nuo kito... As dar tokia minti turiu, kad tas (man netikras) ezelio nusinuodijimas, buvo kaip istorijos pabaiga, o ne todel, kad jis gyvent be aisan negaletu.. Kaip ir ramizas po selmos mirties nusprende uzbaigt ju istorija (ne tdl kad be selmos gyvent negalejo), taip ir ezelis... Bet ramiza nuzude, o ezelis pasitrauke... Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad pagrindine mintis siam filme, ne ezelis su aisan, o ezelis su cingiu ir ali... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 03 17, 22:39)
O man pvz kas kliuvo, kad kai ezelis buvo pas bade, pasake, jei butu kitos "aplinkybes" as su tavim gyvenciau, pasenciau, susilaukciau vaiku.. Nepasake, kad jei ne aisan... Kazkaip as ta meile ju, laikau labiau tokia "lemtim", "kryzium" (kaip ir um)... Nes kaip ir bebutu, laimingi kartu jie buvo nu kokiu 100 kart maziau, negu nelaimingi viens nuo kito...  As dar tokia minti turiu, kad tas (man netikras) ezelio nusinuodijimas, buvo kaip istorijos pabaiga, o ne todel, kad jis gyvent be aisan negaletu.. Kaip ir ramizas po selmos mirties nusprende uzbaigt ju istorija (ne tdl kad be selmos gyvent negalejo), taip ir ezelis... Bet ramiza nuzude, o ezelis pasitrauke...  Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad pagrindine mintis siam filme, ne ezelis su aisan, o ezelis su cingiu ir ali... g.gif

Ramizas galima sakyti irgi nusizude, nes specialiai nedevejo nepersaunamos liemenes kaip buvo sutarta.
O, kad ne meile nesutinku, nes jis sake, kad ja myli, ir Bade ta suprato kai tik suzinojo, jog myli jas abi.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 03 17, 22:49)
Ramizas galima sakyti irgi nusizude, nes specialiai nedevejo nepersaunamos liemenes kaip buvo sutarta.
O, kad ne meile nesutinku, nes jis sake, kad ja myli, ir Bade ta suprato kai tik suzinojo, jog myli jas abi.

asmenybes susidvejinimas smile.gif Omeras myli Aisan. Ezelis - Bade. Bet kaip ir sake Ezelis atsisveikindamas su Ali "grizau ne tam kad pasilikciau"...
... o kai grįš, gal ir Bade susiras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 03 17, 23:11)
asmenybes susidvejinimas smile.gif Omeras myli Aisan. Ezelis - Bade. Bet kaip ir sake Ezelis atsisveikindamas su Ali "grizau ne tam kad pasilikciau"...
... o kai grįš, gal ir Bade susiras  wub.gif

dar kai kalbejo su tevais atsisveikindamas, sake, kad kai viskas baigsis ir ateis geros dienos, prisiminsim, ..., pamiršim... Reiskias tikisi sugrįžti smile.gif

dar vienas idomus dalykas Omeras kalėjo 8 metus, ir Ezelis išbuvo švyturį 8 metus smile.gif.

o nepamastet kodel butent švyturys?? bigsmile.gif juk tai viltis, sviesa tamsoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 03 17, 22:30)
dar kai kalbejo su tevais atsisveikindamas, sake, kad kai viskas baigsis ir ateis geros dienos, prisiminsim, ..., pamiršim... Reiskias tikisi sugrįžti smile.gif

dar vienas idomus dalykas Omeras kalėjo 8 metus, ir Ezelis išbuvo švyturį 8 metus smile.gif.

o nepamastet kodel butent švyturys??  bigsmile.gif  juk tai viltis, sviesa tamsoj  bigsmile.gif

Kaip man patinka jusu minciu seka thumbup.gif jus dar labiau mane dziuginat, ir dar labiau man si pabaiga (pgl jus) yra grazesne smile.gif
Atsakyti
trecias sezonas kuriamas??? juk ne.ne ezeliui tunot svytury ir laukt kazko,kas bus kas nebus.nebus juk jam geriau po 2men,kai ali kalbino ka viskas praeis.pats sake kad niekas nepraeis.nesakys tevam kad nusizudys.spek ka butu leide.tevai seni,lai tiki kad kazkur dirba ir yra laimingas sunus.juk geriau tiket tuo nei zint kad sunus mires.o prisimins ta paskutine akimirka,kai tevas neapleido antrakart sunaus,kai juo tiki ir ji palaiko bei palaimina.aisan mire traukiny.negi nematet kad aplinkui sedejo kiti zmones,keleiviai.tik jau kai isgere nuodu tada susitiko mirusiuju veles.ir jie traukiniu isvaziavo i nauja gyvenima po mirties.ezelis juk sake,kad eis paskui aisan visur,kur ji beeitu.ali atidare duris,nes ji vadina tevu,jis suteike dzanui seima,ismokino vairuoti ir daugeli kitu dalyku.juk ir ezelis dede tevu vadino.nebutinai juk tunoti tam svytury.i ji galima ir atvaziuoti susitikti.tik va kodel traukiny nebuvo selmos???negi rezisierius pamirso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 03 18, 00:46)
trecias sezonas kuriamas??? juk ne.ne ezeliui tunot svytury ir laukt kazko,kas bus kas nebus.nebus juk jam geriau po 2men,kai ali kalbino ka viskas praeis.pats sake kad niekas nepraeis.nesakys tevam kad nusizudys.spek ka butu leide.tevai seni,lai tiki kad kazkur dirba ir yra laimingas sunus.juk geriau tiket tuo nei zint kad sunus mires.o prisimins ta paskutine akimirka,kai tevas neapleido antrakart sunaus,kai juo tiki ir ji palaiko bei palaimina.aisan mire traukiny.negi nematet kad aplinkui sedejo kiti zmones,keleiviai.tik jau kai isgere nuodu tada susitiko mirusiuju veles.ir jie traukiniu isvaziavo i nauja gyvenima po mirties.ezelis juk sake,kad eis paskui aisan visur,kur ji beeitu.ali atidare duris,nes ji vadina tevu,jis suteike dzanui seima,ismokino vairuoti ir daugeli kitu dalyku.juk ir ezelis dede tevu vadino.nebutinai juk tunoti tam svytury.i ji galima ir atvaziuoti susitikti.tik va kodel traukiny nebuvo selmos???negi rezisierius pamirso smile.gif

traukinys-kelias i amzinybe, i kuria keliauja ne vien Aisan. Negi Ezelis toks kvailas kad temptu mirstanti zmogu i traukini ir veztu nezinia kur. Butu nerades kitos vietos kur pralesti paskutines minutes? Kaip atrodytu is ligonines jis nesa (veza) kazkur perrengia ir i traukini paskui biggrin.gif ...
O kuriem galam tam Ali svytury sedeti?? Cia visai nelogiska. Juk pas ji ir augo Dzanas. Butent is jo ir gavo paskutini laiskeli kuri issitrauke prie svyturio, kuriame parasyta, kad jis Dzanas Ucaras. Tada pabeldzia i duris ir atidaro Ali g.gif ... kur logika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emperatriz: 18 kovo 2014 - 00:08
QUOTE(Emperatriz @ 2014 03 18, 01:02)
traukinys-kelias i amzinybe, i kuria keliauja ne vien Aisan. Negi Ezelis toks kvailas kad temptu mirstanti zmogu i traukini ir veztu nezinia kur. Butu nerades kitos vietos kur pralesti paskutines minutes? Kaip atrodytu is ligonines jis nesa (veza) kazkur perrengia ir i traukini paskui  biggrin.gif ...
O kuriem galam tam Ali svytury sedeti?? Cia visai nelogiska. Juk pas ji ir augo Dzanas. Butent is jo ir gavo paskutini laiskeli kuri issitrauke prie svyturio...

Tigi Ezelis ir Aisan atostogu isvyksta,tipo sutares kad po menesio gris Dzano. Jis jai juk nepasake,kad jinai mirsta.Uztat ir sako-Ezelis visad tikejo,kad meile ir teisingumas nugali.Bet laimingos pabaigos buna tik pasakose...
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 03 18, 00:46)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku...ir nereikia čia Ezelio įkalinti daugeliui metų švytury(na,ir sugalvok man)sėdės ir lauks -sūnus užaugs ,ateis pas jį...na,ir ką ?naują gyvenimą pradės?Baikit,..SpriNta,mes mąstom vienodai...o Selma lyg tiesiogiai nebuvo susijusi su Ezeliu-tai jau Kenano ir Dėdės šėšėlis...
Atsakyti
net nzinojau,kad ten du sezonai buvo g.gif kurioj vietoj antras prasidejo?gal geriau jau jo ir nebutu buve biggrin.gif kaip baigesi pirmas?
Atsakyti