Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

Sveikos 4u.gif na siandiena buvau pokalbyje thumbup.gif na ir ka manau susimoviau del klausimo, kodel jie esa mane turi priimti dirbti, nurodant 3 priezastis g.gif pasimeciau doh.gif ka tokiu atveju reikia atsakyti?Gal turite pasiulymu? ax.gif
Atsakyti
Esu porą kartų gavusi pakvietimus į pokalbį el. paštu, bet man taip ir geriau, nes kaip ir aukščiau minėjo, nereikia pulti ieškoti kuo ir ant ko užsirašyti, ypač jai skambina esant kažkur mieste. g.gif Ypač aktualu kai skambinantysis kalba labai neaiškiai, tai kažkaip ir pačiai nėra malonu vis perklausti kelintą val. ar kokiu adresu prisistatyti. biggrin.gif Geriausiai tai turbūt buvo kai gavau sms žinutę, kad tą pačią dieną ateičiau ten ir ten, o tai buvo liepos 6 d., šventinė. Nėjau ir net neatrašiau. blush2.gif O taip tai ir sekmadienį teko į pokalbį eiti. biggrin.gif O šiaip matyt darbdavių toks požiūris, kad mes juk bedarbiai, laisvo laiko turim į valias, tik sėdim su kostiumėliais ir laukiam skambučio, kad ir vidury nakties. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 04 25, 13:04)
Esu porą kartų gavusi pakvietimus į pokalbį el. paštu, bet man taip ir geriau, nes kaip ir aukščiau minėjo, nereikia pulti ieškoti kuo ir ant ko užsirašyti, ypač jai skambina esant kažkur mieste.  g.gif Ypač aktualu kai skambinantysis kalba labai neaiškiai, tai kažkaip ir pačiai nėra malonu vis perklausti kelintą val. ar kokiu adresu prisistatyti.  biggrin.gif Geriausiai tai turbūt buvo kai gavau sms žinutę, kad tą pačią dieną ateičiau ten ir ten, o tai buvo liepos 6 d., šventinė. Nėjau ir net neatrašiau.  blush2.gif O taip tai ir sekmadienį teko į pokalbį eiti.  biggrin.gif  O šiaip matyt darbdavių toks požiūris, kad  mes juk bedarbiai, laisvo laiko turim į valias, tik sėdim su kostiumėliais ir laukiam skambučio, kad ir vidury nakties.  rolleyes.gif

Taip, kai paskambina kartais nevisada būna kur iškarto užsirašyti informaciją, bet man patiko kaip kai kurios įmonės sutarus susitikimo detales praneša, kad dar atsiųs el. laišką su jomis
Atsakyti
Na is vienos puses as nieko pries gauti tuos kvietimus i pokalbi emailu, is vienos puses tai modernu,patogu, nes viskas aiskiai parasyta buna, kada ir kur atvykti 4u.gif
Bet is kitos puses persasi mintis, kad darbdavys tiesiog gaili pinigu skambuciui?..jei taip ir yra, tai matyt tame darbe visur kur bus gailima, kad ir algos atzvilgiu g.gif beto skambutis jau yra mandagesnis parodymas zmogui, kad nori susitikti, pabendrauti su kandidatu, o el.pastas kazkaip jau nebe taip, o sms zinute tai isvis man atrodo nelabai priimtinas budas kviesti i pokalbi blush2.gif
na bet kokiu atveju, i ta poklabi nueisiu, pasiziuresiu, ar mano itarimai pasitvirtins del darbdaviu skupumo g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 balandžio 2014 - 12:49
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 25, 13:44)
Na is vienos puses as nieko pries gauti tuos kvietimus i pokalbi emailu, is vienos puses tai modernu,patogu, nes viskas aiskiai parasyta buna, kada ir kur atvykti  4u.gif
Bet is kitos puses persasi mintis, kad darbdavys tiesiog gaili pinigu skambuciui?..jei taip ir yra, tai matyt tame darbe visur kur bus gailima, kad ir algos atzvilgiu  g.gif beto skambutis jau yra mandagesnis parodymas zmogui, kad nori susitikti, pabendrauti su kandidatu, o el.pastas kazkaip jau nebe taip, o sms zinute tai isvis man atrodo nelabai priimtinas budas kviesti i pokalbi  blush2.gif
na bet kokiu atveju, i ta poklabi nueisiu, pasiziuresiu, ar mano itarimai pasitvirtins del darbdaviu skupumo  g.gif  4u.gif

tikrai ne dėl pinigų taupymo biggrin.gif greičiausiai laiko.
Atsakyti
Is omnio teko gauti uzduoti su pastaba, pirmam pokalbiui pakviesime tuos, kurie geriausiai atliks pateikta užduoti (atlikimui, manau reiktu valandos).
Pakvietimu el pastu neteke gauti, tik papildomai koordinates ir laika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furby's: 25 balandžio 2014 - 19:46
o kokia tai uzduotis, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 04 26, 14:34)
o kokia tai uzduotis, jei ne paslaptis?

su skaiciavimais susijusi (gal email dar rasciau, jei kas nori gauti brukstelkite az), pareigu tikslaus pavadinimo nepamenu, verslo klientu sektoriuje
Atsakyti
aaaaaaaa, tai gal ir rimta. Galvojau, gal kur vaiksciot po parduotuves ir kainas surasinet arba pateikt zmoniu sarasa, su pareigom ir telefonais (drauge buvo tokias "uzduotis" gavus padaryt doh.gif ).
Atsakyti
Buvau tame pokalbyje, i kuri kvietima gavau emailu rolleyes.gif Tai labai patiko, tik gaila, kad matosi, didele atranka pas juos, kai pamaciau cv kruva.. gero sprindzio dydzio unsure.gif mazai sansu isidarbint g.gif
Uztat siandien vakare buvau maloniai nustebinta, kai sulaukiau skambucio dar is kitos imones, patys mane susirado, ryt keliauju i pokalbi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkuri klausėte ką atsakyti kai paklausia vienokių ar kitokių klausimų, va straipsniukas su puikiais atsakymais
Klausimai-atsakymai

Papildyta:

http://manokarjera.c...81-314143c60bb4
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2014 05 07, 11:51)
Sveikos,

Kažkuri klausėte ką atsakyti kai paklausia vienokių ar kitokių klausimų, va straipsniukas su puikiais atsakymais
Klausimai-atsakymai

Papildyta:

http://manokarjera.c...81-314143c60bb4

Dėkui man naudinga labai tokie straipsniai smile.gif
Atsakyti