Sveikos na siandiena buvau pokalbyje na ir ka manau susimoviau del klausimo, kodel jie esa mane turi priimti dirbti, nurodant 3 priezastis pasimeciau ka tokiu atveju reikia atsakyti?Gal turite pasiulymu?
Esu porą kartų gavusi pakvietimus į pokalbį el. paštu, bet man taip ir geriau, nes kaip ir aukščiau minėjo, nereikia pulti ieškoti kuo ir ant ko užsirašyti, ypač jai skambina esant kažkur mieste. Ypač aktualu kai skambinantysis kalba labai neaiškiai, tai kažkaip ir pačiai nėra malonu vis perklausti kelintą val. ar kokiu adresu prisistatyti. Geriausiai tai turbūt buvo kai gavau sms žinutę, kad tą pačią dieną ateičiau ten ir ten, o tai buvo liepos 6 d., šventinė. Nėjau ir net neatrašiau. O taip tai ir sekmadienį teko į pokalbį eiti. O šiaip matyt darbdavių toks požiūris, kad mes juk bedarbiai, laisvo laiko turim į valias, tik sėdim su kostiumėliais ir laukiam skambučio, kad ir vidury nakties.
QUOTE(BonPari* @ 2014 04 25, 13:04)
Esu porą kartų gavusi pakvietimus į pokalbį el. paštu, bet man taip ir geriau, nes kaip ir aukščiau minėjo, nereikia pulti ieškoti kuo ir ant ko užsirašyti, ypač jai skambina esant kažkur mieste. Ypač aktualu kai skambinantysis kalba labai neaiškiai, tai kažkaip ir pačiai nėra malonu vis perklausti kelintą val. ar kokiu adresu prisistatyti. Geriausiai tai turbūt buvo kai gavau sms žinutę, kad tą pačią dieną ateičiau ten ir ten, o tai buvo liepos 6 d., šventinė. Nėjau ir net neatrašiau. O taip tai ir sekmadienį teko į pokalbį eiti. O šiaip matyt darbdavių toks požiūris, kad mes juk bedarbiai, laisvo laiko turim į valias, tik sėdim su kostiumėliais ir laukiam skambučio, kad ir vidury nakties.
Taip, kai paskambina kartais nevisada būna kur iškarto užsirašyti informaciją, bet man patiko kaip kai kurios įmonės sutarus susitikimo detales praneša, kad dar atsiųs el. laišką su jomis
Na is vienos puses as nieko pries gauti tuos kvietimus i pokalbi emailu, is vienos puses tai modernu,patogu, nes viskas aiskiai parasyta buna, kada ir kur atvykti
Bet is kitos puses persasi mintis, kad darbdavys tiesiog gaili pinigu skambuciui?..jei taip ir yra, tai matyt tame darbe visur kur bus gailima, kad ir algos atzvilgiu beto skambutis jau yra mandagesnis parodymas zmogui, kad nori susitikti, pabendrauti su kandidatu, o el.pastas kazkaip jau nebe taip, o sms zinute tai isvis man atrodo nelabai priimtinas budas kviesti i pokalbi
na bet kokiu atveju, i ta poklabi nueisiu, pasiziuresiu, ar mano itarimai pasitvirtins del darbdaviu skupumo
Bet is kitos puses persasi mintis, kad darbdavys tiesiog gaili pinigu skambuciui?..jei taip ir yra, tai matyt tame darbe visur kur bus gailima, kad ir algos atzvilgiu beto skambutis jau yra mandagesnis parodymas zmogui, kad nori susitikti, pabendrauti su kandidatu, o el.pastas kazkaip jau nebe taip, o sms zinute tai isvis man atrodo nelabai priimtinas budas kviesti i pokalbi
na bet kokiu atveju, i ta poklabi nueisiu, pasiziuresiu, ar mano itarimai pasitvirtins del darbdaviu skupumo
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 25, 13:44)
Na is vienos puses as nieko pries gauti tuos kvietimus i pokalbi emailu, is vienos puses tai modernu,patogu, nes viskas aiskiai parasyta buna, kada ir kur atvykti
tikrai ne dėl pinigų taupymo greičiausiai laiko.
Is omnio teko gauti uzduoti su pastaba, pirmam pokalbiui pakviesime tuos, kurie geriausiai atliks pateikta užduoti (atlikimui, manau reiktu valandos).
Pakvietimu el pastu neteke gauti, tik papildomai koordinates ir laika
Pakvietimu el pastu neteke gauti, tik papildomai koordinates ir laika
o kokia tai uzduotis, jei ne paslaptis?
QUOTE(Leksa @ 2014 04 26, 14:34)
o kokia tai uzduotis, jei ne paslaptis?
su skaiciavimais susijusi (gal email dar rasciau, jei kas nori gauti brukstelkite az), pareigu tikslaus pavadinimo nepamenu, verslo klientu sektoriuje
aaaaaaaa, tai gal ir rimta. Galvojau, gal kur vaiksciot po parduotuves ir kainas surasinet arba pateikt zmoniu sarasa, su pareigom ir telefonais (drauge buvo tokias "uzduotis" gavus padaryt ).
Buvau tame pokalbyje, i kuri kvietima gavau emailu Tai labai patiko, tik gaila, kad matosi, didele atranka pas juos, kai pamaciau cv kruva.. gero sprindzio dydzio mazai sansu isidarbint
Uztat siandien vakare buvau maloniai nustebinta, kai sulaukiau skambucio dar is kitos imones, patys mane susirado, ryt keliauju i pokalbi
Uztat siandien vakare buvau maloniai nustebinta, kai sulaukiau skambucio dar is kitos imones, patys mane susirado, ryt keliauju i pokalbi
Sveikos,
Kažkuri klausėte ką atsakyti kai paklausia vienokių ar kitokių klausimų, va straipsniukas su puikiais atsakymais
Klausimai-atsakymai
Papildyta:
http://manokarjera.c...81-314143c60bb4
Kažkuri klausėte ką atsakyti kai paklausia vienokių ar kitokių klausimų, va straipsniukas su puikiais atsakymais
Klausimai-atsakymai
Papildyta:
QUOTE(mergelytė @ 2014 05 07, 11:51)
Sveikos,
Klausimai-atsakymai
Papildyta:
Klausimai-atsakymai
Papildyta:
Dėkui man naudinga labai tokie straipsniai