Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Viotinola @ 2014 04 18, 00:03)
Motyvaciniam laiške tas Laba diena nesižiūri, jau perverčaiu n tų laiškų  doh.gif  Susidėliojau laišką, tik kreipimasis netinka. Gal apsimest, kad pamiršau biggrin.gif

niekas darbo kalboj elektroninių laiškų neberašo su "Gerb."
Atsakyti
Man pasiule Draudina smile.gif bet atsakiau kol kas jiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 04 18, 06:23)
niekas darbo kalboj elektroninių laiškų neberašo su "Gerb."

Hmm, daug pavyzdžių internete kur naudojama Gerb. Keista, tai ir nerašysiu nieko.

Merginos, gal kas žinote apie UAB "MV Steel Group", kaip ten reikalai? Internete jokių atsiliepimų, nieko nieko g.gif
Atsakyti
o ar siusamos imonei cv visada parasote ir motyvacini laiska?
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2014 04 18, 15:25)
o ar siusamos imonei cv visada parasote ir motyvacini laiska?

Aš tai parašau. smile.gif
Atsakyti
Tesiu savo maratona svajoniu darbo paieskose.
Taigi nauja patirtis - per dvi sav. turejau didziausioj Baltijos saliu kanceliariniu prekiu prekybos imoneje 3 turus i tiekimo/veiklos skyriu. Ir kas nustebino, siandien 3-cio pokalbio metu kai pasiule atlyginima pasimeciau, nes jis mazesnis bene 20proc, nei suma kuria ivardinau dar pirmojo pokalbio metu (tiek bandomojo metu, tiek po jo).
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2014 04 18, 18:56)
Tesiu savo maratona svajoniu darbo paieskose.
Taigi nauja patirtis - per dvi sav. turejau didziausioj Baltijos saliu kanceliariniu prekiu prekybos imoneje 3 turus i tiekimo/veiklos skyriu. Ir kas nustebino, siandien 3-cio pokalbio metu kai pasiule atlyginima pasimeciau, nes jis mazesnis bene 20proc, nei suma kuria ivardinau dar pirmojo pokalbio metu (tiek bandomojo metu, tiek po jo).

gal labai daug užsiprašėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 04 18, 19:55)
gal labai daug užsiprašėt g.gif

pazystu dirbanciu panasiuose srytyse, girdejau didesnes sumas, pati vadovauvausi tuo ka turiu dabar ir uz ka esu atsakinga. Jei per daug imonei - kodel tada issirenka kandidata, kuriam negales tiek moketi? Jei labai labai noreciau ten dirbti, max kiek galeciau nuleisti is savo puses kertele tai 10proc (del turimos patirties, pragyvenimo). Gal as neteisingai galvoju, bet ka pagalvotu ar kaip vertintu darbdavys, jei sutikciau ant tiek mazesniu atlygiu g.gif
orentacijai - uzsiprasytas atlygis siekia vid.lietuviska
Apie vaikus, statistika - siemet pokalbiuose buvau 3 imonese, tik paskutiniojeje klause apie vaikus, kituose - jokiu klausimu apie privatu gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furby's: 18 balandžio 2014 - 20:08
QUOTE(Furby's @ 2014 04 18, 21:05)
pazystu dirbanciu panasiuose srytyse, girdejau didesnes sumas, pati vadovauvausi tuo ka turiu dabar ir uz ka esu atsakinga. Jei per daug imonei - kodel tada issirenka kandidata, kuriam negales tiek moketi? Jei labai labai noreciau ten dirbti, max kiek galeciau nuleisti is savo puses kertele tai 10proc (del turimos patirties, pragyvenimo). Gal as neteisingai galvoju, bet ka pagalvotu ar kaip vertintu darbdavys, jei sutikciau ant tiek mazesniu atlygiu  g.gif 
orentacijai - uzsiprasytas atlygis siekia vid.lietuviska
Apie vaikus, statistika - siemet pokalbiuose buvau 3 imonese, tik paskutiniojeje klause apie vaikus, kituose - jokiu klausimu apie privatu gyvenima.

ta prasme siūlo <2000 į rankas po bandomojo? g.gif tada tikrai keistoka...

turint omeny kad tiek etapų atrankos, normalios pareigos, ne kokia neaiški firmelė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 18 balandžio 2014 - 20:17
QUOTE(Digse @ 2014 04 18, 21:14)
ta prasme siūlo <2000 į rankas po bandomojo?  g.gif  tada tikrai keistoka...

turint omeny kad tiek etapų atrankos, normalios pareigos, ne kokia neaiški firmelė...

truputuka daugiau nei 2000 po bandomojo. Darbas ne tik LT lygiu, o tarptautiniu (aisku nedideliais mastais), reikia anglu ir rusu k. ziniu, pajamavimo patirties, vienos programos ziniu ir greito tempo (tai ypac akcentuojama) ir tos sryties niuansu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furby's: 18 balandžio 2014 - 20:44
QUOTE(Furby's @ 2014 04 18, 20:25)
truputuka daugiau nei 2000 po bandomojo. Darbas ne tik LT lygiu, o tarptautiniu (aisku nedideliais mastais), reikia anglu ir rusu k. ziniu, pajamavimo patirties, vienos programos ziniu ir greito tempo (tai ypac akcentuojama) ir tos sryties niuansu.

Nu žinokit nestebina. Dabar vartau tuos skelbimus ir matau siūlo algas 1000 -1500 lt, bet reikalavimai: mokėti anglų - rusų kalbas raštu ir žodžiu + vokiečių ar prancūzų. Pareigos vadybininkai. Mano akimis nu ok bazinis + proc. Vis motyvacija yra.
Arba apskaitininkė su administratorės pareigom irgi 1000-1500 lt, bet ir 2 kalbos būtinos. Man keistokai skambėjo tokios algos uz dvi pareigybes, bet pasirodo, kad normalu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 18 balandžio 2014 - 21:22
QUOTE(Furby's @ 2014 04 18, 21:25)

tai kad normali alga g.gif nesvarbu kokie reikalavimai, juk Jūs tik pradėsit dirbti pas juos. Ilgainiui alga kyla, su metais ir patirtim. Juk neateinat viską mokėdama, 3 mėnesiai nėra daug, kad viską perprastumėt, reikia bent pusmečio, o jei sudėtingesnis darbas tai ir metų, dviejų.
Atsakyti