Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 18:10)
Dabar aisku kodel gera darbo vieta yra svajone (ir akivaizdu sunkiai pasiekiama) su tokiu bendravimo lygiu tik  rubinej paltus padavinet palei numeriuk, ar skladeli bulves perinkinet  lotuliukas.gif

O irodinet as nieko nesiruosiu ir man to daryt nereikia, anaiptol nei jums, man kitu nuomone netupi  tongue.gif ypac fb zmogaus kurio nikas ciccio  cool.gif

na, tau nė tualetų valytojos karjera nesišviečia, tai vargu ar bent sugebėtum ką nors įrodyt.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 08, 20:14)
na, tau nė tualetų valytojos karjera nesišviečia, tai vargu ar bent sugebėtum ką nors įrodyt.

doh.gif nutrauksiu sita susirasinejima! Tiesiog siulau pabandyt atsikratyt kompleksu, kuriu turit begale, nes jeigu jau anonimiskai i komentarus ir pastabas taip reguojate ir priimate, tai realiam pasaulyje tikrai esat kompleksuota butybe smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 19:38)
doh.gif  nutrauksiu sita susirasinejima! Tiesiog siulau pabandyt atsikratyt kompleksu, kuriu turit begale, nes jeigu jau anonimiskai i komentarus ir pastabas taip reguojate ir priimate, tai realiam pasaulyje tikrai esat kompleksuota butybe smile.gif

įdomu tik, kodėl pamanei, kad tu gali mane kritikuoti. Susišvietė tarakonui, kad jis drugelis? Aš ne kompleksuota, aš alergiška kvailoms asaboms.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 08, 22:45)
įdomu tik, kodėl pamanei, kad tu gali mane kritikuoti. Susišvietė tarakonui, kad jis drugelis? Aš ne kompleksuota, aš alergiška kvailoms asaboms.

O jus pastebejot kad pries tai dar viena "asaba", jusu nuomone, irgi jusu posta ivardino kaip s... , o as pritardama parasiau savo nuonone kad tai vaikiskas pasakymas. Bet kazkodel pasidraskyt uzsimanet 😂 baigiam cirka ok? Siekit toliau savo svajones ir butinai tai pabreskite motyvaciniame laiske lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 20:59)
O jus pastebejot kad pries tai dar viena "asaba", jusu nuomone,  irgi jusu posta ivardino kaip s...  , o as pritardama  parasiau  savo nuonone kad tai vaikiskas pasakymas. Bet kazkodel pasidraskyt uzsimanet 😂 baigiam cirka ok? Siekit toliau savo svajones ir butinai tai pabreskite motyvaciniame laiske  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tupėk savo Taro kortų temoje ir nepaistyk apie dalykus, kurių neišmanai. Kai būsi ta, kuri gauna ir skaito motyvacinius ir cv, tada ir galėsi su manimi kalbėt kaip su lygia.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 08, 23:23)
tupėk savo Taro kortų temoje ir nepaistyk apie dalykus, kurių neišmanai. Kai būsi ta, kuri gauna ir skaito motyvacinius ir cv, tada ir galėsi su manimi kalbėt kaip su lygia.

O jergau dziugu kad nepasivarginqi paskaitinet kokiose temose esu wink.gif turi pakankamai laiko, tai jei dar rastum laiko ir zinutes rasytas perskaityk, tada syprasi kad turiu 3 firmas lotuliukas.gif ir cv ne viena gaunu, dirbu su valstybinem istancijoms ir sugebu 10m tai daryt wink.gif sekmes jum wink.gif tikrai esat problemu ir kompleksu turintis zmogus, vien tai kad bandot forume but issisokus ir stengiates kuo daugiau panaudot tokiu zodziu (labai iskalbingu) kaip "lerva" "tarakonas" "asoba" lotuliukas.gif ir bandot isprovuokot konflikta bei ji valdyt (kas tikrai sekasi nelabai) parodo koks esate tuscias ir nestiprus zmogus wink.gif

Gero vakaro wink.gif einu i taro tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 21:55)
O jergau dziugu kad nepasivarginqi paskaitinet kokiose temose esu wink.gif turi pakankamai laiko, tai jei dar rastum laiko ir zinutes rasytas perskaityk, tada syprasi kad turiu 3 firmas  lotuliukas.gif  ir cv ne viena gaunu, dirbu su valstybinem istancijoms ir sugebu 10m tai daryt wink.gif sekmes jum wink.gif tikrai esat problemu ir kompleksu turintis zmogus, vien tai kad bandot forume but issisokus ir stengiates kuo daugiau panaudot tokiu zodziu (labai iskalbingu) kaip "lerva" "tarakonas" "asoba"  lotuliukas.gif  ir bandot isprovuokot konflikta bei ji valdyt (kas tikrai sekasi nelabai) parodo koks esate tuscias ir nestiprus zmogus wink.gif

Gero vakaro wink.gif einu i taro tema  lotuliukas.gif

O aš maniau, kad tau nesvarbi mano nuomonė. Nop, vistiek jos nepakeičiau. 3 firmas turi? Tipo plauni grindis 3 įmonėse? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 09, 00:25)
O aš maniau, kad tau nesvarbi mano nuomonė. Nop, vistiek jos nepakeičiau. 3 firmas turi? Tipo plauni grindis 3 įmonėse? biggrin.gif

Jus nesveika lotuliukas.gif dievazi wink.gif
Daugiau komentaru is manes nebus smile.gif bet jus dar galit pasireiks vietos yea temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 22:29)
Jus nesveika  lotuliukas.gif dievazi wink.gif
Daugiau komentaru is manes nebus smile.gif bet jus dar galit pasireiks vietos yea temoj smile.gif

mėgstu, kai mano žodis paskutinis. Bus matyt, ar išties užsičiaupei.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 21:59)
O jus pastebejot kad pries tai dar viena "asaba", jusu nuomone,  irgi jusu posta ivardino kaip s...  , o as pritardama  parasiau  savo nuonone kad tai vaikiskas pasakymas. Bet kazkodel pasidraskyt uzsimanet 😂 baigiam cirka ok? Siekit toliau savo svajones ir butinai tai pabreskite motyvaciniame laiske  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Posto neįvardinau kaip sh, atvirkščiai - iš viso posto siūlyčiau keisti tik vieną frazę.
Čia skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 11 09, 09:52)
Posto neįvardinau kaip sh, atvirkščiai - iš viso posto siūlyčiau keisti tik vieną frazę.
Čia skirtingi dalykai.

Nei viena nei kita neįvardinot viso posto kaip sh, tik tą vieną frazę. Bet užkliuvo tik vienos pasisakymas ir dar taip sakyčiau baisiai nemandagiai.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 11 09, 11:31)
Nei viena nei kita neįvardinot viso posto kaip sh, tik tą vieną frazę. Bet užkliuvo tik vienos pasisakymas ir dar taip sakyčiau baisiai nemandagiai.

nes "Quod licet Iovi, non licet bovi"
Atsakyti