QUOTE(Lin1 @ 2015 10 14, 17:13)
man rodos neapsivailinsit, o priesingai galite laimeti, ty. jei iesko darbuotoju galipaskambinti pakviesti pokalbiui, ojei ne dabar galbut netolimoje ateityje kai ieskos tures issaugojejusu gyvenimo aprasyma
bandyti visada verta ir nereikiabijoti , visadalaimi tas kuris nebijo ir bando
bandyti visada verta ir nereikiabijoti , visadalaimi tas kuris nebijo ir bando
Tikrai verta bandyti siųsti CV nors ir neieško darbuotojų, taip siųsdavau kai ieškojau darbo, ir mums karts nuo karto atsiunčia ne pagal skelbimą, manau tai yra normalu, o galbūt net yra įmonių, kurios taip ir nusamdo darbuotoją
Papildyta:
QUOTE(arilina @ 2015 10 28, 00:18)
vau, labai greitai! o sakykit jusu issilavinimas grynai marketingistes? Pati galvoju panasaus darbo ieskotis, esu baigus vadyba, bet labai labai noriu gilintis i marketinga, domiuosi, skaitau ir matau, kaip tai man patinka. Kaip darbdaviai i tai ziuri? Yra tokiu kuriems tinka motyvuoti, bet zali?
Mane irgi domina.
Manau marketingas pas mus nėra labai išvystytas. Bet palyginus su situacija anksčiau, kai baigiau mokslus, manau viskas tik gerėja. Įmonės ima suprasti marketingo naudą. Manau šiais laikais be marketingo nė krust. Nors dar manau vis yra tokių, kurie nelabai supranta ir gilinasi. Didelės įmonės turi net atskirus marketingo skyrius. Mažesnės galbūt nelabai tuo užsiima.