Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Lin1 @ 2015 10 14, 17:13)
man rodos neapsivailinsit, o priesingai galite laimeti, ty. jei iesko darbuotoju galipaskambinti pakviesti pokalbiui, ojei  ne dabar galbut netolimoje ateityje  kai ieskos tures  issaugojejusu  gyvenimo aprasyma
bandyti visada verta ir nereikiabijoti , visadalaimi tas kuris nebijo ir bando  4u.gif

Tikrai verta bandyti siųsti CV nors ir neieško darbuotojų, taip siųsdavau kai ieškojau darbo, ir mums karts nuo karto atsiunčia ne pagal skelbimą, manau tai yra normalu, o galbūt net yra įmonių, kurios taip ir nusamdo darbuotoją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arilina @ 2015 10 28, 00:18)
vau, labai greitai! o sakykit jusu issilavinimas grynai marketingistes? Pati galvoju panasaus darbo ieskotis, esu baigus vadyba, bet labai labai noriu gilintis i marketinga, domiuosi, skaitau ir matau, kaip tai man patinka. Kaip darbdaviai i tai ziuri? Yra tokiu kuriems tinka motyvuoti, bet zali?

Mane irgi domina.
Manau marketingas pas mus nėra labai išvystytas. Bet palyginus su situacija anksčiau, kai baigiau mokslus, manau viskas tik gerėja. Įmonės ima suprasti marketingo naudą. Manau šiais laikais be marketingo nė krust. Nors dar manau vis yra tokių, kurie nelabai supranta ir gilinasi. Didelės įmonės turi net atskirus marketingo skyrius. Mažesnės galbūt nelabai tuo užsiima.
Atsakyti
Laba diena,

noriu ir as prisijungti prie jusu temutes 4u.gif

Tiesiog gal reiketu jusu patarimo 4u.gif

Sios vasaros pabaigoje isejau is darbo, darbo ieskojau jau tokio kad tikrai atitiktu mano norus, ir uztikau konkursa i kompanija, i kuria pakliuti norejau jau daugiau kaip desimt metu ( dirbdavau pagrinde konkuruojanciose imonese). Kiek siusdavau savo CV- niekada nieko, o si karta pakviete rolleyes.gif Konkursas truko ilgai, ilgiau kaip menesi, priejau iki paskutinio etapo, ir - gavau zinute kad vis delto nepraejau verysad.gif Ir pokalbio metu kaip ir buvo kalbama, kad dar yra pas juos ir kitu poziciju, kurios labiau atitiktu mano patirti, ir kad gal jie galetu pagalvoti apie mano kandidatura ( nes jau esu dirbusi aukstesnese pozicijose, ir pagrindinis ju argumentas buvo kad as nedirbsiu sito darbo, nes tai butu kaip ir zingsnis atgal, bet as argumentavau tuo, kad i ju kompanija patekti senai turejau toki tiksla, ir kad tikiuosi kad cia man nebus paskutinis laiptelis ir t.t.).

Ir kazkaip gavusi atsakyma labai nuliudau, bet nenoreciau nuleisti ranku ir parasyti atsakyma, kad vis delto nepamirstu manes, ir pagalvotu apie mano kandidatura ir kiruose konkursuose, bet tiesiog nezinau ka parasyti....
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2015 11 04, 13:12)
Laba diena,

noriu ir as prisijungti prie jusu temutes  4u.gif

Tiesiog gal reiketu jusu patarimo  4u.gif

Sios vasaros pabaigoje isejau is darbo, darbo ieskojau jau tokio kad tikrai atitiktu mano norus, ir uztikau konkursa i kompanija, i kuria pakliuti norejau jau daugiau kaip desimt metu ( dirbdavau pagrinde konkuruojanciose imonese). Kiek siusdavau savo CV- niekada nieko, o si karta pakviete  rolleyes.gif  Konkursas truko ilgai, ilgiau kaip menesi, priejau iki paskutinio etapo, ir - gavau zinute kad vis delto nepraejau  verysad.gif Ir pokalbio metu kaip ir buvo kalbama, kad dar yra pas juos ir kitu poziciju, kurios labiau atitiktu mano patirti, ir kad gal jie galetu pagalvoti apie mano kandidatura ( nes jau esu dirbusi aukstesnese pozicijose, ir pagrindinis ju argumentas buvo kad as nedirbsiu sito darbo, nes tai butu kaip ir zingsnis atgal, bet as argumentavau tuo, kad i ju kompanija patekti senai turejau toki tiksla, ir kad tikiuosi kad cia man nebus paskutinis laiptelis ir t.t.).

Ir kazkaip gavusi atsakyma labai nuliudau, bet nenoreciau nuleisti ranku ir parasyti atsakyma, kad vis delto nepamirstu manes, ir pagalvotu apie mano kandidatura ir kiruose konkursuose, bet tiesiog nezinau ka parasyti....

Paprastai parašyk.
Laba diena, dėkoju už atsakymą. Labai tikėjausi, kad mano kandidatūra tiks, nes jau ilgą laiką norėjau įsidarbinti jūsų įmonėje. Ne kartą esu siuntųsi savo CV į jūsų įmonės skelbiamus konkursus, ir štai pagaliau, kai jau svajonė beveik išsipildė, gaunu neigiamą atsakymą. Labai norėčiau, kad nepamirštumėt mano kandidatūros, nes vistiek noriu pas jus dirbti. Nepasiant to, kad anksčiau esu dirbusi aukštesnėse pozicijose, esu pasirengusi žengti žingsnį laipteliu žemyn ir sąžiningai dirbti beu atlikti man pavestas užduotis, nes dirbti jūsų kompanijoje buvo mano tiklsas nuo pat pradžių.

Nu ar kažkaip panašiai. Nesėdi komapnijose monstrai, kurie neduokdie gaus kažkokių standartų neatitinkantį laišką. Rašyk ko nori, ką manai, ko tikies.
Atsakyti
Aš manau, kad davę neigiamą atsakymą jie jau yra pasirinkę kitą žmogų. Todėl savo nuomonės dabar jau nebepakeis. Čia rašyti laišką nebent su ta mintim, kad kai turės kitą laisvą vietą, vėl prisimintų jus arba neatmestų, kai vėl siųsit CV.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 04, 13:40)
Paprastai parašyk.

Nu ar kažkaip panašiai. Nesėdi komapnijose monstrai, kurie neduokdie gaus kažkokių standartų neatitinkantį laišką. Rašyk ko nori, ką manai, ko tikies.

Aciu 4u.gif

QUOTE(reine de beauté @ 2015 11 04, 20:51)
Aš manau, kad davę neigiamą atsakymą jie jau yra pasirinkę kitą žmogų. Todėl savo nuomonės dabar jau nebepakeis. Čia rašyti laišką nebent su ta mintim, kad kai turės kitą laisvą vietą, vėl prisimintų jus arba neatmestų, kai vėl siųsit CV.

Tai as ir norejau tik su ta mintim, del kitos laisvos vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 04, 14:40)
Paprastai parašyk.
Laba diena, dėkoju už atsakymą. Labai tikėjausi, kad mano kandidatūra tiks, nes jau ilgą laiką norėjau įsidarbinti jūsų įmonėje. Ne kartą esu siuntųsi savo CV į jūsų įmonės skelbiamus konkursus, ir štai pagaliau, kai jau svajonė beveik išsipildė, gaunu neigiamą atsakymą. Labai norėčiau, kad nepamirštumėt mano kandidatūros, nes vistiek noriu pas jus dirbti. Nepasiant to, kad anksčiau esu dirbusi aukštesnėse pozicijose, esu pasirengusi žengti žingsnį laipteliu žemyn ir sąžiningai dirbti beu atlikti man pavestas užduotis, nes dirbti jūsų kompanijoje buvo mano tiklsas nuo pat pradžių.

Tik keisčiau "kai jau svajonė beveik išsipildė" į "kai jau beveik pavyko pasiekti tikslą", nes tas svajonių išsipildymas su rožiniais balionėliais ir panašiu sh asocijuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 11 05, 17:11)
Tik keisčiau "kai jau svajonė beveik išsipildė" į "kai jau beveik pavyko pasiekti tikslą", nes tas svajonių išsipildymas su rožiniais balionėliais ir panašiu sh asocijuojasi.

Pritariu. Man irgi sitie pasakymai uzkliuvo wink.gif vaikiska man..
Atsakyti
smile.gif Gal zinot kam reikia aukles? As auginu savo maza vaikuti namie Palos Hills rajone , galiu paimti ziureti dar viena. Email: poce.vaida@gmail.com parasykit smile.gif Gal zinot kam reikia aukles? As auginu savo maza vaikuti namie Palos Hills rajone , galiu paimti ziureti dar viena. Email: poce.vaida@gmail.com parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 05, 16:21)
Pritariu. Man irgi sitie pasakymai uzkliuvo wink.gif  vaikiska man..

gal pristabdyk žirgus bekritikuodama, per minutę sukūriau tekstą, kurį tu gimdytum porą dienų, vaikiška jai mat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 07, 21:06)
gal pristabdyk žirgus bekritikuodama, per minutę sukūriau tekstą, kurį tu gimdytum porą dienų, vaikiška jai mat smile.gif

Kas cia per pyktis jei bijot but sukritikuota tai nerasykite komentaru lotuliukas.gif svajot galima apie vestuvine suknele, gera ora per atostogas o va darbo vieta reik uzsitarnaut, deti daug darbo ir pastangu tongue.gif sedint ir svajojant nieko nebuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 08, 15:04)
Kas cia per pyktis  jei bijot but sukritikuota tai nerasykite komentaru lotuliukas.gif  svajot galima apie vestuvine suknele, gera ora per atostogas o va darbo vieta reik uzsitarnaut, deti daug darbo ir pastangu  tongue.gif  sedint ir svajojant nieko nebruna smile.gif

vaikeli, prisitrenkei? Pasiūlyk geresnį tekstą. Ar proto užtenka kabinėtis tik prie kitų?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 08, 17:17)
vaikeli, prisitrenkei? Pasiūlyk geresnį tekstą.  Ar proto užtenka kabinėtis tik prie kitų?

Dabar aisku kodel gera darbo vieta yra svajone (ir akivaizdu sunkiai pasiekiama) su tokiu bendravimo lygiu tik rubinej paltus padavinet palei numeriuk, ar skladeli bulves perinkinet lotuliukas.gif

O irodinet as nieko nesiruosiu ir man to daryt nereikia, anaiptol nei jums, man kitu nuomone netupi tongue.gif ypac fb zmogaus kurio nikas ciccio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 08 lapkričio 2015 - 18:11