Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

Anksciau ar veliau vis tiek rasim savo darbus drinks_cheers.gif revengaa, kuriame mieste ir kokio darbo pobudzio jus ieskote?
Atsakyti
QUOTE(Ieva** @ 2014 04 15, 20:25)
Anksciau ar veliau vis tiek rasim savo darbus  drinks_cheers.gif revengaa, kuriame mieste ir kokio darbo pobudzio jus ieskote?

Geriau būtų, kad anksčiau. 4u.gif /ieškau Kaune, administratorės, pardavėjos-konsultantės, + valstybės tarnyba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 04 16, 10:55)
Deja, su apskaita nesu susidūrusi..

O man tiktų, tik Vilniuje ieškau smile.gif
Atsakyti
Merginos, rašau motyvacinį laišką ir nežinau kam ir kaip kreiptis į adresatą. Man tas gerb. direktoriau skamba taip senoviškai, o gerb.įmonės vadove, kai įmonė didelė ir greičiausiai tik padalinio vadovai būna... ar galima kreiptis tiesiog Gerbiamieji? ką... suku galvą ir nežinau ką rašyt. ačiūūū.
Atsakyti
Sveikos na mergaites pasigirsiu ax.gif sulaukiau ir as pasiulymo dirbti draudime su dokumentais smile.gif tik stai vyras pradejo mane stabdyti: tai dar pabuki namie, kur skubi wink.gif tai ka ir daviau atsakyma, kad dirbti noreciau pradeti nuo birzelio verysad.gif jauciaus kvailai labai unsure.gif
Papildyta:
motyvacinio laisko nera kol kas teke rasyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 04 17, 14:03)
Sveikos na mergaites pasigirsiu  ax.gif  sulaukiau ir as pasiulymo dirbti draudime su dokumentais  smile.gif  tik stai vyras pradejo mane stabdyti: tai dar pabuki namie, kur skubi  wink.gif tai ka ir daviau atsakyma, kad dirbti noreciau pradeti nuo birzelio  verysad.gif  jauciaus kvailai labai  unsure.gif
Papildyta:
motyvacinio laisko nera kol kas teke rasyti  rolleyes.gif

O kodėl vyras stabdo? O jūs pati norit tiek laukti? 4u.gif
Atsakyti
na to is jo tai nesitikejau, jei atvirai verysad.gif , as cia verciuosi per galva, ieskausi darbo, o jis man stai pavasaris .As esu dar namie su vaikuciu jam po poros menesiu bus 2 metai, darzo ar aukles neturime susirade. Stai del ko as pagal ji dar turiu namie buti verysad.gif
Atsakyti
Astelyta sveikinu! thumbup.gif Jums apsispresti, bet jei pozicija jums patinka, tai nepraleiskite progos pabandyti. Kuri draudimo kompanija pasiule darba, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 04 17, 14:10)
na to is jo tai nesitikejau, jei atvirai  verysad.gif , as cia verciuosi per galva, ieskausi darbo, o jis man stai pavasaris .As esu dar namie su vaikuciu jam po poros menesiu bus 2 metai, darzo ar aukles neturime susirade. Stai del ko as pagal ji dar turiu namie buti  verysad.gif

Sveikinimai! Svarbiausia kaip pati jaučiatės, ar esate tikra, kad norite darbo. Kitu atveju bus krūva abejonių ir graužaties.
Aš asmeniškai dabar per galvą nesiverčiu, nes vasarai nesinorėtų užsidaryti kokiam biure biggrin.gif Bet jei skelbimas užkabina - siunčiu CV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 17, 14:58)
Merginos, rašau motyvacinį laišką ir nežinau kam ir kaip kreiptis į adresatą. Man tas gerb. direktoriau skamba taip senoviškai, o gerb.įmonės vadove, kai įmonė didelė ir greičiausiai tik padalinio vadovai būna... ar galima kreiptis tiesiog Gerbiamieji? ką... suku galvą ir nežinau ką rašyt. ačiūūū.

rašykit tiesiog "laba diena" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 04 17, 18:48)
rašykit tiesiog "laba diena" biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi taip rašau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 04 17, 18:29)
drinks_cheers.gif  Aš irgi taip rašau  rolleyes.gif

Motyvaciniam laiške tas Laba diena nesižiūri, jau perverčaiu n tų laiškų doh.gif Susidėliojau laišką, tik kreipimasis netinka. Gal apsimest, kad pamiršau biggrin.gif
Atsakyti