Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Astelyta @ 2014 04 04, 13:12)
Sveikos  4u.gif  noriu jusu nuomones.Kaip manote, ar man nurodyti savo CV, kad paskutineje darbovieteje dirbu pagal terminuota sutarti, kuri eina i pabaiga?  g.gif

Sveiki smile.gif aš Jūsų vietoje tikrai nerašyčiau, kad tai yra terminuota sutartis, bet pati darbą įrašyčiau į CV. Žinoma dar priklauso kiek to laiko Jums liko iki pabaigos...
Nors man irgi nelabai sekasi darbo paieškos - tai kaip geriau nežinau, gal kitos panelės labiau patars blush2.gif
Atsakyti
2 menesiai liko tik verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astelyta: 04 balandžio 2014 - 13:37
QUOTE(Astelyta @ 2014 04 04, 13:35)
2 menesiai liko tik  verysad.gif

O nėra galimybės pasilikti darbe ir pakeisti sutartį į neterminuotą? Kalbėjotės su vadovu? g.gif
Atsakyti
ne nera, nes as jiems su savo nestumu ir taip galvos skausmas buvau,o be to mes esame siai dienai pakeite gyvenamaja vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 04 04, 13:53)
ne nera, nes as jiems su savo nestumu ir taip galvos skausmas buvau,o be to mes esame siai dienai pakeite gyvenamaja vieta  ax.gif

2 mėnesiai nėra ilgas laiko tarpas - per tą laiką tikrai spės pasibaigti sutartis, kol įsidarbinsite kitoje įmonėje smile.gif Tiesiog tas įrašas gali būti priežastis nepasikviesti pokalbiui, nes pvz negalite pradėti dirbti po mėnesio... O pokalbis labai svarbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boikaleo: 04 balandžio 2014 - 14:04
na tie 2 menesiais prabegs greitai ax.gif ieskausi nuo nauju metu ir kol kas nieko, jokio skambucio doh.gif teks ir i darbo birza stoti manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 04 04, 14:12)
Sveikos  4u.gif  noriu jusu nuomones.Kaip manote, ar man nurodyti savo CV, kad paskutineje darbovieteje dirbu pagal terminuota sutarti, kuri eina i pabaiga?  g.gif

QUOTE(boikaleo @ 2014 04 04, 14:33)
Sveiki  smile.gif  aš Jūsų vietoje tikrai nerašyčiau, kad tai yra terminuota sutartis, bet pati darbą įrašyčiau į CV. Žinoma dar priklauso kiek to laiko Jums liko iki pabaigos...
Nors man irgi nelabai sekasi darbo paieškos - tai kaip geriau nežinau, gal kitos panelės labiau patars  blush2.gif

Žinoma, kad nurodykite, jog dirbate pagal terminuotą sutartį! Jei sutartis terminuota, tai nereiškia, kad jūs negalite išeiti anksčiau, jei susirasite naują darbą.
Žiūrint iš būsimųjų darbdavių pusės, tai, kad žmogus ne tiesiog nori išeiti iš darbo, o kad baigiasi jo terminuota sutartis, yra tikrai pliusas. Tai reiškia, kad jūs ne šiaip sau išeinate, ne tai, kad jums kažkas nepatinka ar esate nelojali darbuotoja, o tiesiog taip susiklostė aplinkybės.
Ir visoms, kurios turėjo terminuotas darbo sutartis, siūlau CV pažymėti tai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif na as ir ta buvau pagalvojusi, kad tegu busimas darbdavys mato, kad darbus esu priversta keisti ne savo noru verysad.gif
Atsakyti
Rytoj einu i pokalbi, ir dabar susimasciau ka atsakysiu, jei klaus kodel ieskau kito...
Situacija tokia, kad jauciuosi kazkiek apgauta, kai mane prieminejo, buvo minetos kitos darbo salygos, darbu apimtys, atsakomybe, o dar ta Lean sistema nuleista ant darbuotoju, kaip tai taktiskai paaiskinti?
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2014 04 08, 06:40)
Rytoj einu i pokalbi, ir dabar susimasciau ka atsakysiu, jei klaus kodel ieskau kito...
Situacija  tokia, kad jauciuosi kazkiek apgauta, kai mane prieminejo,  buvo minetos kitos darbo salygos, darbu apimtys, atsakomybe, o dar ta Lean sistema nuleista ant darbuotoju, kaip tai taktiskai paaiskinti?

gal kazka tokio, kad darbas neatitinka lukesciu, nera ateities perspektyvu ar kazka pan., kad ieskot kazko naujo, kur galetut realizuotiu save, kazka naujo ismokti, tobuleti ir t.t.
Atsakyti
Sveikos, mergaites wink.gif Prisijungiu ir as prie ieskanciuju darbo gretu 4u.gif Neturiu darbo jau 2 savaites, ieskausi- buvau 1 darbo pokalbyje, bet kol kas nedziugina nei skelbimu gausa, nei juo labiau kvietimu i pokalbius skaicius. Linkiu visom kuo greiciau rasti darba! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva** @ 2014 04 15, 17:50)
Sveikos, mergaites wink.gif Prisijungiu ir as prie ieskanciuju darbo gretu  4u.gif Neturiu darbo jau 2 savaites, ieskausi- buvau 1 darbo pokalbyje, bet kol kas nedziugina nei skelbimu gausa, nei juo labiau kvietimu i pokalbius skaicius. Linkiu visom kuo greiciau rasti darba!  drinks_cheers.gif

Na, dvi savaitės dar nėra taip labai daug. smile.gif Bent jau man, daugiau nei pusę metų nerandančiai.. verysad.gif
Atsakyti