Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai, diskusijos

QUOTE(Astelyta @ 2014 03 26, 13:13)
Labas visoms  4u.gif  aš tokioje neviltyje esu  verysad.gif  nuo sausio kiek siunčiu kam CV ir nieko, visiška tyla ..... išsilavinimą ir patirtį turiu, bet nesusidomi manimi nė kiek..... blush2.gif

as irgi panasiai jauciuos. ieskau nuo gruodzio, pokalbiai buvo gal kokie 7-8, visose rezultatas "pasirinkome kita kandidata" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 26, 21:44)
Pagal kokią specialybę ieškot, čia man iš fantastikos srities 3 pokalbiai per savaitę  biggrin.gif
Dėl CV tai pavyzdžiui maniškiame tikiu, kad vaikai pagrindinė kliūtis. Na bet aš kantri, kadangi jie pas mane yra tai ir neslepiu.  smile.gif

ieškau darbo vadybinėse ir asistentės pozicijose (ne administratorės, ne klientų paieškos ir ne aptarnavimas/konsultavimas) - logistika, tiekimas, eksportas, produktų vadyba... Bet juk pokalbių skaičius nieko dar nereiškia. Gali užtekti vienintelio pokalbio, po kurio gaunamas darbas. Aš darbo ieškau jau porą mėnesių, patirties turiu apie pusantrų metų, nemoku rusų, tik anglų, na, vaikų neturiu smile.gif Tikrai nėra daug tų kvietimų, bet bet kur pulti irgi nesinori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 27 kovo 2014 - 10:13
Na ką, merginos, džiugios naujienos pas mane, pagaliau radau darbą smile.gif Tas, kur ir sakiau, kad labai teigiamai šią savaitę antrasis pokalbis praėjo.. blush2.gif Mano dviejų mėnesių paieškos baigtos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Digse. O aš darbo ieškau daugiau nei pusmetį, patirties turiu, į pokalbius vaikštau. Tik didžiausia mano bėda, kad ilgai nedirbau. Ir neturiuką pasakyti kodėl, nes iš tikrųjų nenorėjau. Bet kur eiti irgi nesinori,nes atrodo, kad kai įlysiu kur ne ten, tai taip ir pasiliksiu
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 03 28, 10:09)
Na ką, merginos, džiugios naujienos pas mane, pagaliau radau darbą smile.gif Tas, kur ir sakiau, kad labai teigiamai šią savaitę antrasis pokalbis praėjo..  blush2.gif  Mano dviejų mėnesių paieškos baigtos thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brusla @ 2014 03 28, 14:31)
Sveikinu Digse. O aš darbo ieškau daugiau nei pusmetį, patirties turiu, į pokalbius vaikštau. Tik didžiausia mano bėda, kad ilgai nedirbau. Ir neturiuką pasakyti kodėl, nes iš tikrųjų nenorėjau. Bet kur eiti irgi nesinori,nes atrodo, kad kai įlysiu kur ne ten, tai taip ir pasiliksiu

tai taip ir sakyk, kad geri darbai nesimėto, o eiti ten, kur norėsis po pusmečio pabėgti nenaudinga abiem pusėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 03 28, 11:09)
Na ką, merginos, džiugios naujienos pas mane, pagaliau radau darbą smile.gif Tas, kur ir sakiau, kad labai teigiamai šią savaitę antrasis pokalbis praėjo..  blush2.gif  Mano dviejų mėnesių paieškos baigtos thumbup.gif

Saunu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Man kai kurie darbdaviai sako, kad gyvenote svajonių gyvenimą, plius dar dirbau daug kieno svajonių įmonėje, kodėl dabar norite pradėti dirbti, mes ieškom darbuotojo ne pusmečiui. Kaip įrodyti, kad ieškau pastovaus darbuko, ir mano rožinis gyvenimas jau baigėsi? Kaip įrodyti savo motyvaciją?
Atsakyti
QUOTE(Brusla @ 2014 04 01, 11:53)
Man kai kurie darbdaviai sako, kad gyvenote svajonių gyvenimą, plius dar dirbau daug kieno svajonių įmonėje, kodėl dabar norite pradėti dirbti, mes ieškom darbuotojo ne pusmečiui. Kaip įrodyti, kad ieškau pastovaus darbuko, ir mano rožinis gyvenimas jau baigėsi? Kaip įrodyti savo motyvaciją?

taip ir sakyčiau biggrin.gif nuoširdumas, savi žodžiai geriausi.
Atsakyti
Sveikinimai Digsei 4u.gif as ieskau klientu aptarnavimo ar administravimo sferose, taciau nieko, visiska tyla.Del CV ir maniau,kad gal su juo kas ne taip g.gif ,koreguoju ir koreguoju ji.Turiu vaika, taciau nerodau jo blush2.gif gal ir tai kliutis dazna yra g.gif
Papildyta:
man dekretines i pabaiga,o i dabartini negrisiu, nes terminuota darbo sutartis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brusla @ 2014 04 01, 10:53)

o is kur jie zino apie ka svajojot ir, kad taip butent gyvenot blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu jusu nuomones.Kaip manote, ar man nurodyti savo CV, kad paskutineje darbovieteje dirbu pagal terminuota sutarti, kuri eina i pabaiga? g.gif
Atsakyti