QUOTE(Danni @ 2014 03 16, 00:35)
Jau parašiau jam, kad gali į PayPal pervesti ir nurodžiau email
Dar žiūrėsiu ką atrašys. Nu jei ką žinosiu kitą kartą, nenorėjau kelti disputo, nes dar nesu jų iškėlusi tai nežinau visos tvarkos ir galvojau gal čia pardavėjui labai blogai ir jis bando gražiuoju susitart, labai atsiprašinėjo, o aš kai tokia gerietė tai nenoriu jam prikiaulint, kažkaip po to blogai jaučiuosi, kai žinau, jog dėl manęs kažkas bėdų turi
O dar gal patarsit dėl vienos prekės iš ali, ką man daryti? Užsisakiau ir man parašė, kad prekė bus išsiųsta 2 mėn. laikotarpyje. Iš tų dviejų mėnesių liko tik 3 dienos, o prekė dar neišsiųsta, ir šiaip jos jau prekyboje nėra, tai įtariu, kad nieko negausiu. Parašiau pardavėjui laišką ar turi ir ar ruošiasi išsiųsti, bet pakolkas jokio atsakymo negavau. Ką man dabar geriau daryti: ar paspausti cancel order ar laukti tas tris dienas ir žiūrėti, ką man ali pasiūlys? Jei paspausiu cancel order tai man tiesiog ali grąžins pinigus ir viskas?
nebukit tokia geriete
nes galit likti ir be prekes ir be pinigu, nera tikrai jau tie kinieciai nekalti avinukai....aplamai jei jau du menesiai duoti issiuntimui, ir per tiek laiko nesugebeta issiuti, jau senai reikejo ta uzsakyma atsaukti, o jei ir praeis tos 3 dieneles, tai pinigeliai jums automatiskai grys, visi jie moka t\ir graziai atsiprasineti ir graziai rasineti, yra tikrai normaliu kinietuku, bet yra labai dideliu melagiu
ir nieko jus neprikiaulintumet nei paprasytumet grazinti per ali, juk cia ne jusu kalte , ir jei jau veda pinigus per paypal, tai tik kai sulauksit pinigu saskaitoj, tada uzdarykite uzsakyma
apie ali subtilybes galite pasiskaityti
http://taupau.perkui...apie-aliexpress