Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 216 tema

QUOTE(priklausomybe @ 2014 03 23, 17:25)
Ne į temą: tai jau pasiruošę mamulės mamų mugei smile.gif? Dalyvausit?

jei radau teisingą info: Kaune vyks tiesa?
Atsakyti
SKUBU. gal kas norite prisijungti prie http://www.clothingattesco.com ?
siuntimas uk nemokamas nuo 40 svaru. i LT per tuki.
pageidautina seb bankas. sale papildytas wink.gif
el. p. mano nikas gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 24 kovo 2014 - 11:13
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 03 24, 12:07)
emiau nuo kudikio dydziu iki 2 metuku. pizamas, bodziukus. na tikrai nebuvo 3 vienodu  schmoll.gif
tik ziurejau kad butu pvz 15 vnt po 7 svarus o like po 6 svarus. smile.gif nes tarkime pas jus bus 2 pakeliai po 7 svarus o vienas uz 6 tai jum minusuos ta pigesni  mirksiukas.gif

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2014 03 24, 11:46)
Gal kas nors galetu pagelbeti, kam leidžia pasirinkti tarpmergaiciu.lt/siuntos paštomatą, įdėti savo nuorodą. Man leido vakar paspaudus registruoti siuntą, o šiandien jau ne. Sakau gal suveiktu smile.gif Ačiū kam nesunku  4u.gif

as sestadieni parasiau jiems ir vakar jau galejau registruoti siunta. Siaip ir dabar veikia ax.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune žadat užsakinėti crocsus iš crocs.eu? Prisijungčiau su dviem porom (30Eur ir 35Eur).
Atsakyti
Atkeliavo siuntinys iš SD. Kaip įdomiai, visos pakuotės įkirptos/įplėštos ir pro skyles ištrauktos etiketės. Sakykit prašau, kaip supakuotos atkeliauja Jūsų prekės iš SD?

Einu rašysiu toms, kurios kooperavosi.
Atsakyti
Mergaites, pagelbekit su mytoys.de, kaip gauti 10 eur nuolaida, pirma karta perku smile.gif Aciu, pagelbejusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 03 24, 10:12)
nera kodo isidejus preke i krepseli automatiskai pritaiko nuolaida.

jėga, dėkui! 4u.gif geros kainos

QUOTE(linaj @ 2014 03 24, 11:04)
Mergaites, perku pirma karta mytoys.de, ka kur reikia paspausti, kad duotu 10 eur nuolaida, man vis rodo 13.95 eur siuntimas.  unsure.gif

aha, šito gėrio ir aš dar nerandu niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 03 24, 12:48)
Atkeliavo siuntinys iš SD. Kaip įdomiai, visos pakuotės įkirptos/įplėštos ir pro skyles ištrauktos etiketės. Sakykit prašau, kaip supakuotos atkeliauja Jūsų prekės iš SD?

lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 03 24, 12:08)
SKUBU. gal kas norite prisijungti prie http://www.clothingattesco.com ?
siuntimas uk nemokamas nuo 40 svaru. i LT per tuki.
pageidautina seb bankas. sale papildytas wink.gif
el. p. mano nikas gmail.com  4u.gif

gaila mano nei seb nei aš iš vilniaus. o kelių prekyčių reiktų. doh.gif

gal kas klaipėdoj-kretingoj perka g.gif arba aš galėčiau parinkti g.gif g.gif bet tada tiesiai į LT g.gif
Atsakyti
Supratau, raimaza, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 03 24, 12:48)

Einu rašysiu toms, kurios kooperavosi.

QUOTE(raimaza @ 2014 03 24, 12:50)
lygiai taip pat 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir pas mane visada taip smile.gif nebent dydis akivaizdžiai matosi ir neištrauksu etiketės ax.gif
Atsakyti