Merginos, gal patarsit, is kur butu galima atsisiusti balansini dviratuka?
QUOTE(ladybird4 @ 2014 03 23, 11:54)
tikrai plastikiniai.. nepasakyciau, kad triuksmo daug, taciau is pradziu net slidoka buvo su jais ant asfalto riedet, kol trupuciuka "neapsislifavo"..
O esfaltu gerai rieda?
mergaitės, reikia pagalbos: pribrendo ir man laikas atsiskaityt per moekjimai.lt
sąskaitą jau senai turiu, bet nė karto nemokėjau.
Kaip suprantu reikia nusiųsti 2 dokus su nuotrauka: o kas tai galėtų būt, jei tarkim turiu tik ATK,o paso neturiu, teisių neturiu
kaip suprantu, kol nenusiųsiu mokėjimo nepadarysiu, ar ne?
bet kokiu atveju, man dar neaišku, o kokį mokėjimo tipą rinktis kai noriu sumokėt Tukiui? ansčiau mokėdavau per paypal, tai viskas aišku. dabar noriu per mokėjimai Lt ir užstrigau
HELP!
Kaip suprantu reikia nusiųsti 2 dokus su nuotrauka: o kas tai galėtų būt, jei tarkim turiu tik ATK,o paso neturiu, teisių neturiu
bet kokiu atveju, man dar neaišku, o kokį mokėjimo tipą rinktis kai noriu sumokėt Tukiui? ansčiau mokėdavau per paypal, tai viskas aišku. dabar noriu per mokėjimai Lt ir užstrigau
HELP!
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 03 23, 14:21)
mergaitės, reikia pagalbos: pribrendo ir man laikas atsiskaityt per moekjimai.lt
HELP!
HELP!
Na man atrodo tikrai nesiunčiau jokios kopijos .
Tiesios darau vietinis mokėjimas ir viskas .
QUOTE(CervusDama @ 2014 03 23, 12:15)
Merginos, gal patarsit, is kur butu galima atsisiusti balansini dviratuka?
mytoys.de
šiuo metu ten kettler taikoma papildoma 20% nuolaida
QUOTE(Liepsa @ 2014 03 23, 11:40)
O man vistiek neduoda terminalo pasirinkti
Dydi pasirenkant jau terminale, kai suvesit koda ir t.t.
Priimciau pora merginu parsisiusti is www.crocs.eu
rasykite - kvarta.vilnius@gmail.com
Vilnius, siunciu
rasykite - kvarta.vilnius@gmail.com
Vilnius, siunciu
QUOTE(Amrinasta @ 2014 03 23, 14:29)
Na man atrodo tikrai nesiunčiau jokios kopijos .
Aš užsiregistravus tai gan senai, bet tada tikrai nerekėjo jokių dokumentų kopijų siųst . Dabar nė nežinau ką patart.
O kai darai mokėjimą, tai ten paprasta kaip bankininkystėj, vieinis mokėjimas, aš Tukiui pasidarius ruošinį ir apmoku iš jo. Tik mane mokėjimai užknisa, kad kiekvieną kartą apmokant sąskaitą, reikia identifikuot save ir suvest gautą kodą iš emailo. Dabar pagalvojau, kad gal čia dėl to ir prašo to saugumo, kad aš nesiunčiau jokių dokumentų
QUOTE(Liepsa @ 2014 03 23, 09:40)
O man vistiek neduoda terminalo pasirinkti
Man taip pat, todėl siuntos kodo negaunu Gal ryt atsigaus sistema
Gal kas galetu imesti nuoroda temutes, kur aptarinejamos Kinijos parduotuvese pirktos prekes, nes pirmam puslapy ideta nuoroda neveikia Aciu
QUOTE(Amrinasta @ 2014 03 23, 10:34)
Merginos, jei kam reikia, galiu atiduoti Driclor 20 g. buteliuką, pirktas vasaros pradžioj, kelis kart naudotas, galioja dar iki 2015 m./ Tik Vilnius, (Mindaugo Maxima, Big) nesiųsiu .
aš paimčiau, bet reiktų siųsti. ir ant šokolado pridėčiau
Ne į temą: tai jau pasiruošę mamulės mamų mugei ? Dalyvausit?