Sveiki, gal kas renkat artyimiausiu metu užsakymą iš Just for 5 pounds? jei ką, į až
QUOTE(roka @ 2014 03 21, 17:22)
Šiaip tai galvoju, gal visai dar neblogai baigėsi - gerai, kad ne žydrus ėmiau, ar rožinius
renku Sportdirect Kaunas-Jonava siusti tvarkingus krepsiukus aareida@gmail.com bankas seb
Papildyta:
Dar galvoju aj, vyrui nebūtina žinot, ką mes čia perkam, kolkas gal nieko nesakysiu. Bet grįžta maniškis, vaikai "tėte tėte, žiūrėk, kokius milžiniškus crocsus mama nupirko" Žodžiu
as vietoj vyrisku timberlandu leliukisku papirkus buvau
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2014 03 21, 13:25)
Dar galvoju aj, vyrui nebūtina žinot, ką mes čia perkam, kolkas gal nieko nesakysiu. Bet grįžta maniškis, vaikai "tėte tėte, žiūrėk, kokius milžiniškus crocsus mama nupirko" Žodžiu
Mamkos patarkit
Pries pora savaiciu pirkau is SD batus , siandien sunus pirma karta pasipuode ir parejo su sklyletais ar verta jiem fotografuoti ir siusti vistik devetas daiktas
Pries pora savaiciu pirkau is SD batus , siandien sunus pirma karta pasipuode ir parejo su sklyletais ar verta jiem fotografuoti ir siusti vistik devetas daiktas
Oj, merginos, kad Jūs žinotumėt... Šiandien nėr ramybės mano namuose...
Negana to, kad crocsų per didelių privariau. Atkeliavo šnd vyrui džinsiniai šortai, tokio siaurumo, kad sėdynė neįlenda... Man tie šortai labai gražūs, sakau, tu įsisprausk, kad aš galėčiau pamatyt, kiek trūksta, paimčiau didesnius... Žiūrėjau aš į tą savo vyrą, įsispraudusį į per mažus šortus, ir galvojau, vargšiuk tu mano vargšiuk, nepasisekė tau su žmona
O ryt turėtų dar iš SD dėžutė ateit, su jam skirta dviratininko apranga, tai jau iš anksto bijau išpakuot
Kažkokia nesėkmingų pirkinių diena...
O dabar rimčiau. Matau, kad mano SD siuntinys jau dvi dienos Vilniuje, bet žinių iš dhl kurjerio negaunu. Skambinau, atsakė, kad siuntinys pas kurjerį ir toliau informacijos neteikiame... Kaži kiek čia dabar man laukt tų dviratininko rūbų?
Papildyta:
Irgi neblogai
Negana to, kad crocsų per didelių privariau. Atkeliavo šnd vyrui džinsiniai šortai, tokio siaurumo, kad sėdynė neįlenda... Man tie šortai labai gražūs, sakau, tu įsisprausk, kad aš galėčiau pamatyt, kiek trūksta, paimčiau didesnius... Žiūrėjau aš į tą savo vyrą, įsispraudusį į per mažus šortus, ir galvojau, vargšiuk tu mano vargšiuk, nepasisekė tau su žmona
O ryt turėtų dar iš SD dėžutė ateit, su jam skirta dviratininko apranga, tai jau iš anksto bijau išpakuot
O dabar rimčiau. Matau, kad mano SD siuntinys jau dvi dienos Vilniuje, bet žinių iš dhl kurjerio negaunu. Skambinau, atsakė, kad siuntinys pas kurjerį ir toliau informacijos neteikiame... Kaži kiek čia dabar man laukt tų dviratininko rūbų?
Papildyta:
QUOTE(Reale @ 2014 03 21, 20:32)
Irgi neblogai
QUOTE(roka @ 2014 03 21, 21:56)
Oj, merginos, kad Jūs žinotumėt... Šiandien nėr ramybės mano namuose...
Papildyta:
Irgi neblogai
Papildyta:
Irgi neblogai
saunuole zmona
Kaip neteikiama nesamone jeigu jis turi tai turi ir pristatyti savaitgali kazin ar sulauksit
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2014 03 21, 14:04)
parase, kad galbut kiti dar turi pardavime, bet jie neturi ir neturi galimybes gauti anksciau is niekur. Nu bet nesuprantu, as einu per savo uzsakymu istorija, tai suprantu, kad atsidarius ta nuoroda yra tas pats pardavejas, tai matau in stock
nesuprasi ten ju as truputi brangiau bet is kito nusipirkau
Mielosios, gal kam reikia cukraus pastos depiliacijai? Esu išbandžiusi, labai patiko, bet kad LT jau per brangu pirkti Radau UK parduotuvę, kaina gera, siuntimas nėra baisiai brangus, bet nežinau ar parduos LT kortele, siunčia tik UK. Ir kaip patikrint ar parduotuvė patikima? http://www_queenscosmetics_co_uk
QUOTE(irisas @ 2014 03 21, 22:13)
Mielosios, gal kam reikia cukraus pastos depiliacijai? Esu išbandžiusi, labai patiko, bet kad LT jau per brangu pirkti Radau UK parduotuvę, kaina gera, siuntimas nėra baisiai brangus, bet nežinau ar parduos LT kortele, siunčia tik UK. Ir kaip patikrint ar parduotuvė patikima? http://www_queenscosmetics_co_uk
Kazkas sakes,kad jei yra adresas,patikima parduotuve...cia matau yra
QUOTE(irisas @ 2014 03 21, 22:13)
Yra tikrinimo psl. http://www.scamadviser.com/
Kas dar noretu jungtis prie thehealthbay.com
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 03 21, 11:05)
pirksiu siandien vakare is http://www.thehealthbay.com/
papildoma 7% nuolaida, rinksiu iki nemokamo siuntimo i lt
galiu persiusti
garsieji zuvu taukai eye q baby, chews, vitaminai ir kt...
papildoma 7% nuolaida, rinksiu iki nemokamo siuntimo i lt
galiu persiusti
garsieji zuvu taukai eye q baby, chews, vitaminai ir kt...
QUOTE(roka @ 2014 03 21, 20:56)
Papildyta:
Irgi neblogai
noretusi to varkso foto bet ir mintyse vaizdelis jau sukurtas
siuntinukas gali ir ryt atkeliauti..arba pirmadieni