QUOTE(Danni @ 2014 03 19, 18:32)
O gal aš tą pagalvę norėjau dovanų padovanoti? Dabar be etiketės tai kaip panaudota atrodo ir dar plius su neoriginaliu užrašu. Jūs dovanotumėt kam nors maikutę su užrašu adydas, vietoj adidas? Nežinau kaip jums, bet man tai pavyzdžiui gėda būtų.
Papildyta:
Aš nusipirkau crocs už 14 baksų, komentaruose su lietuviška vėliava parašyta, kad gavo būtent su crocs pavadinimu, aš pakolkas dar jų negavau. Aš aišku suprantu, kad tai neoriginalūs crocs, bet tokius ir dovanot nebūtų gėda, nes aš pavyzdžiui neatskirčiau kur originalūs, o kur ne, aš tik pagal pavadinimus atskiriu.
tada ir pirkit originala is kitu parduotuviu jei norit tikrai but garantuota del jo originalumo, o cia visada yra ir bus galimybe nusipirkti s....juolab zinant kad padielkos yra neteiseta, ir pagavus maikutes muitinej su geru uzrasu adidas jos paprasciausiai gali but sunaikintos ir iki jusu neatkeliautu ir tikrai jei noreciau originaliu prekiu tikrai neieskociau ju pas kiniecius....
del crocs,jus gal neatskirtumet, bet kas nesioja originalus tai tikrai pasakys kad paprastuose guminiuose ale crocsuose kojos prakaituoja,pati guma nera minksta kaip originalu, duodu 100 proc kad ir pats zenkliukas bus kazkaip netaip priklijuotas nei originaluose ir dar daug kitu dalyku, kuriuos supras zmogus nesiojantis originalus, tai gavus tokia "originalia" dovana, aciu tikrai nepasakyciau....