Užtrukau, kol suvedžiau čekiukus, tad kovo mėn rezultatai tokie: (vasario mėn išlaidos)
Mėsa 53 lt (117 lt)
Duona 20 lt (vėl pradėjom pirkt, o ne kepti)
Pieno produktai 90 lt (57 lt)
Žuvies produktai 8 (0 lt)
Daržovės 53 lt (69 lt)
Gėrimai, įskaitant alko 60 lt (18 lt)
Kitas maistas (pusgaminiai, kruopos, miltai, makaronai, aliejus, sausi pusryčiai, greitkošės ir pan.) 67lt (181 lt)
Saldumynai 65 lt (43 lt)
Maistas ne namie (t.y pietūs darbe, mokykloje, darželyje, kavinės) 468 lt (347 Lt) mažai nešėmės pietus į darbą, kelis kartus mėgavomės pica ir kebabais
Viso 840 lt (800 Lt)
Suvedžiau kovo galus. 450 Lt, du suaugę.
Pietus imam abu iš namų.
Bet suvalgyta tikrai už didesnę sumą. Tiesiog gerai prašlavėm šaldiklį ir kruopų spintelę.
Balandį greičiausiai bus didesnės išlaidos.
Pietus imam abu iš namų.
Bet suvalgyta tikrai už didesnę sumą. Tiesiog gerai prašlavėm šaldiklį ir kruopų spintelę.
Balandį greičiausiai bus didesnės išlaidos.

Ar egzistuoja pigus ir liesas pienas? Pabodo už litrą 3.48lt klot, o pieno man reikia į kavą.
QUOTE(Naminė @ 2014 04 05, 10:39)
tai jie gi praranda kvapą,aromatą,o jei dar su priedais tai ir galiojimas ne amžinas,ir plius gali maistinės kandys užsiveist 

jo jo kai nusiperki - praranda - o jei parduotuvese stovi - tai ne?

pamenu cia atvej5 kitoje taupymo temoje kai viena diskutuotoja save labai teisino, kad BUTINA kas men apie 100 lt naujoms knygoms skirti (manau suma normali, galima skirti ir daugiau, jei turi pinig7 ir taupyti ne tikslas), bet kalbant apie taupyma - jokios pasiulytos alternatyvos (biblioteka, internetas) netiko, nes... perka ji matai rimtus ekciklopedinius leidinius ir.. jei jai prireiks kokios info o internetas tuo metu digs (na kaip tycia

na tokiu argumentu ir daugiau primastyti galima

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 04 05, 11:56)
<..>
nu va man ir kilo klausimas kaip jie išsilaiko? turi labai sandariai laikyt. pas mane kai kurie dėžutėse ir tai gauna drėgmės, sušoka
nu va man ir kilo klausimas kaip jie išsilaiko? turi labai sandariai laikyt. pas mane kai kurie dėžutėse ir tai gauna drėgmės, sušoka

as pakuoju i 0.5 l stiklainius. milteliniai susoka (ne visi, bet dalis taip) bet dregme- normalu su sauksteliu paimi kiek reikia ir tiek :irnesakyk o petrazoles, raudoneliai bazilikas ne kiek

aisku kvapo maziau nei tarkim is vasaros turejau baziliku/krapu petrazoliu prisaldytu saldiklyje bet dziovinti tokie pat dziovinti kaip buvo.
QUOTE(Malena @ 2014 04 10, 15:22)
Ar egzistuoja pigus ir liesas pienas? Pabodo už litrą 3.48lt klot, o pieno man reikia į kavą.
1 %

QUOTE(karra @ 2014 04 10, 18:45)
jo jo kai nusiperki - praranda - o jei parduotuvese stovi - tai ne?
ar jus manote, kad ten sviezius kasdien veza

esmė tame ,kad jie ten nepraimti,o kai jau atidarai pakelį tai manau,kad toks didelis kiekis praranda dalį aromato

QUOTE(Sophi @ 2014 04 10, 20:39)
Taip, tokį ir perku už 3,48lt ar 3,49. Mū

Svajoju pigiau...
oj kokia puiki tema
pastebejau kad ismetam labai daug maisto,nusprendziau ziuret kas negerai,ir kaip cia taip gaunasi,kazkaip paskutiniais kartais is maximos pareinu su ilgu cekiu ,ir maise nieko,nu kiek pastebejau brango pienas kardinaliai,reik ijungti taupima ir skaiciuot

pastebejau kad ismetam labai daug maisto,nusprendziau ziuret kas negerai,ir kaip cia taip gaunasi,kazkaip paskutiniais kartais is maximos pareinu su ilgu cekiu ,ir maise nieko,nu kiek pastebejau brango pienas kardinaliai,reik ijungti taupima ir skaiciuot
QUOTE(mamyte 25 @ 2014 04 10, 23:06)
oj kokia puiki tema

Aš vieną mėnesį šiemet sekiau ir rašiausi išlaidas ir man nesekant išlaidas viena prekė ant akių pabrango

QUOTE(Naminė @ 2014 04 10, 21:53)
esmė tame ,kad jie ten nepraimti,o kai jau atidarai pakelį tai manau,kad toks didelis kiekis praranda dalį aromato 

na Jūsų nuomone svarbiausia, jei tingisi/nesinori taupyti. tada galima pasiteisinti bet kuo galima. uzdarame stiklainyje nepraranda. plastikiniai maiseliai naujas ismislas. mociutes vaistazoles drobiniuose maiseliuose ar suristuose pundeliuose "ant auksto" laikydavo ir ka.. savybes parasdavo

na bet... jei nori savo netaupuma pateisinti - priezasciu visuomet rasi. ka jau cia gincytis. taip ir sakykite- patogiau netaupyti. si argumenta suprasciau. cia jau pasirinkimas.

QUOTE(karra @ 2014 04 11, 11:25)

na Jūsų nuomone svarbiausia, jei tingisi/nesinori taupyti.
na bet... jei nori savo netaupuma pateisinti - priezasciu visuomet rasi. ka jau cia gincytis. taip ir sakykite- patogiau netaupyti. si argumenta suprasciau. cia jau pasirinkimas.

aš čia ateinu pasisemti taupymo idėjų,ir pasakiau savo nuomonę...ir nesakau,kad ji 100proc teisinga,tiesiog aš taip manau
QUOTE(Malena @ 2014 04 10, 21:57)
Nori būtent to ilgai grojančio