Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

Užtrukau, kol suvedžiau čekiukus, tad kovo mėn rezultatai tokie: (vasario mėn išlaidos)

Mėsa 53 lt (117 lt)
Duona 20 lt (vėl pradėjom pirkt, o ne kepti)
Pieno produktai 90 lt (57 lt)
Žuvies produktai 8 (0 lt)
Daržovės 53 lt (69 lt)
Gėrimai, įskaitant alko 60 lt (18 lt)
Kitas maistas (pusgaminiai, kruopos, miltai, makaronai, aliejus, sausi pusryčiai, greitkošės ir pan.) 67lt (181 lt)
Saldumynai 65 lt (43 lt)
Maistas ne namie (t.y pietūs darbe, mokykloje, darželyje, kavinės) 468 lt (347 Lt) mažai nešėmės pietus į darbą, kelis kartus mėgavomės pica ir kebabais

Viso 840 lt (800 Lt)

Atsakyti
Suvedžiau kovo galus. 450 Lt, du suaugę.
Pietus imam abu iš namų.
Bet suvalgyta tikrai už didesnę sumą. Tiesiog gerai prašlavėm šaldiklį ir kruopų spintelę.

Balandį greičiausiai bus didesnės išlaidos. unsure.gif
Atsakyti
Ar egzistuoja pigus ir liesas pienas? Pabodo už litrą 3.48lt klot, o pieno man reikia į kavą.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2014 04 05, 10:39)
tai jie gi praranda kvapą,aromatą,o jei dar su priedais tai ir galiojimas ne amžinas,ir plius gali maistinės kandys užsiveist unsure.gif

jo jo kai nusiperki - praranda - o jei parduotuvese stovi - tai ne? g.gif ar jus manote, kad ten sviezius kasdien veza doh.gif doh.gif

pamenu cia atvej5 kitoje taupymo temoje kai viena diskutuotoja save labai teisino, kad BUTINA kas men apie 100 lt naujoms knygoms skirti (manau suma normali, galima skirti ir daugiau, jei turi pinig7 ir taupyti ne tikslas), bet kalbant apie taupyma - jokios pasiulytos alternatyvos (biblioteka, internetas) netiko, nes... perka ji matai rimtus ekciklopedinius leidinius ir.. jei jai prireiks kokios info o internetas tuo metu digs (na kaip tycia wub.gif )tai va stoves lentynoje enciklopedija... smile.gif smile.gif smile.gif

na tokiu argumentu ir daugiau primastyti galima wink.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 04 05, 11:56)
<..>
nu va man ir kilo klausimas kaip jie išsilaiko? turi labai sandariai laikyt. pas mane kai kurie dėžutėse ir tai gauna drėgmės, sušoka  doh.gif

as pakuoju i 0.5 l stiklainius. milteliniai susoka (ne visi, bet dalis taip) bet dregme- normalu su sauksteliu paimi kiek reikia ir tiek :irnesakyk o petrazoles, raudoneliai bazilikas ne kiek mirksiukas.gif

aisku kvapo maziau nei tarkim is vasaros turejau baziliku/krapu petrazoliu prisaldytu saldiklyje bet dziovinti tokie pat dziovinti kaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 04 10, 15:22)
Ar egzistuoja pigus ir liesas pienas? Pabodo už litrą 3.48lt klot, o pieno man reikia į kavą.

1 % g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2014 04 10, 18:45)
jo jo kai nusiperki - praranda - o jei parduotuvese stovi - tai ne?  g.gif  ar jus manote, kad ten sviezius kasdien veza  doh.gif  doh.gif

esmė tame ,kad jie ten nepraimti,o kai jau atidarai pakelį tai manau,kad toks didelis kiekis praranda dalį aromato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 04 10, 20:39)

Taip, tokį ir perku už 3,48lt ar 3,49. Mū smile.gif
Svajoju pigiau...
Atsakyti
oj kokia puiki tema thumbup.gif
pastebejau kad ismetam labai daug maisto,nusprendziau ziuret kas negerai,ir kaip cia taip gaunasi,kazkaip paskutiniais kartais is maximos pareinu su ilgu cekiu ,ir maise nieko,nu kiek pastebejau brango pienas kardinaliai,reik ijungti taupima ir skaiciuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte 25: 10 balandžio 2014 - 22:08
QUOTE(mamyte 25 @ 2014 04 10, 23:06)
oj kokia puiki tema thumbup.gif
pastebejau kad ismetam labai daug maisto,nusprendziau ziuret kas negerai,ir kaip cia taip gaunasi,kazkaip paskutiniais kartais is maximos pareinu su ilgu cekiu ,ir maise nieko,nu kiek pastebejau brango pienas kardinaliai,reik ijungti taupima ir skaiciuot

Aš vieną mėnesį šiemet sekiau ir rašiausi išlaidas ir man nesekant išlaidas viena prekė ant akių pabrango lotuliukas.gif Todėl sekti išlaidas labai naudinga, galima ne tik susekt kur dingsta pinigai, bet ir kas pabrango.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2014 04 10, 21:53)
esmė tame ,kad jie ten nepraimti,o kai jau atidarai pakelį tai manau,kad toks didelis kiekis praranda dalį aromato  4u.gif

smile.gif

na Jūsų nuomone svarbiausia, jei tingisi/nesinori taupyti. tada galima pasiteisinti bet kuo galima. uzdarame stiklainyje nepraranda. plastikiniai maiseliai naujas ismislas. mociutes vaistazoles drobiniuose maiseliuose ar suristuose pundeliuose "ant auksto" laikydavo ir ka.. savybes parasdavo g.gif namines metos pas mane suristos net be maiselio yra kvapesnes uz parduotuvines-maiselines.

na bet... jei nori savo netaupuma pateisinti - priezasciu visuomet rasi. ka jau cia gincytis. taip ir sakykite- patogiau netaupyti. si argumenta suprasciau. cia jau pasirinkimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2014 04 11, 11:25)
smile.gif

na Jūsų nuomone svarbiausia, jei tingisi/nesinori taupyti.

na bet... jei nori savo netaupuma pateisinti - priezasciu visuomet rasi. ka jau cia gincytis.  taip ir sakykite- patogiau netaupyti. si argumenta suprasciau. cia jau pasirinkimas.  4u.gif

g.gif o ko jūs nirštat unsure.gif
aš čia ateinu pasisemti taupymo idėjų,ir pasakiau savo nuomonę...ir nesakau,kad ji 100proc teisinga,tiesiog aš taip manau
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 04 10, 21:57)
Taip, tokį ir perku už 3,48lt ar 3,49. Mū smile.gif
Svajoju pigiau...

Nori būtent to ilgai grojančio g.gif
Atsakyti