na aš ir iš tų, kuri naudoja nemažai prieskonių, bet aš tai perku didesniais kiekiais, na pokais pvz po 200-150 g. ir tada susipilstau į mažus indelius,tai man ilgai u-tenka, nu tikrai neperku kas kelis mėn. nebent kas pasibaigia ir reikia. dabar iš vis bandau tą prieskonių spintelę mažinti, nes tikrai yra kažkas, kur galvoju kur benaudot.ciberžolė pvz. retai aš ją benaudoju,tai sunaudosiu ir nebepirksiu.
man mišiniai patinka, perku be druskos, bet pvz. tokiam tikka masala prieskonių mišiniui reikia daug įvairių kitų (kumino, kalendros,įv pipirų, kardamono, ciberžolės ) tai juos turėt atskirai ir daugiau ne visus panaudot ir nelabai verta.
dabar kai parašiau ir paskaičiau, tai tuos atskirus visus ir turiu

bet tokį kuminą dar dažniau naudoju gal, kalendrą retai, ciberžolę ir retai..
tai man labiau apsimoka turėti pakelį jau mišinio, jo užteks bent 10-12čiai kartų tai tikrai, nes dedu po šaukštuką maždaug. tai jau praktiškai vos ne visiems metams, nes tikrai ndarau tikkos masalos dažniau nei kartą į men, iš vis kartą į kelis.
tas pats su kokiais mišiniais steikui pvz. kepu nedažnai, tai ir ilgiau užtenka.
nors patinka turėt ir atskirai, bet kuo toliau, tuo labiau žiūriu, kad man mišiniai prie širdies.
druska, pipirai, bazilikas, raudonolis kažkaip visada yra, dar prieskoniai vištienai (vėlgi mišinys), prieskoniai žuviai//