


gustika, 03 Bal 2014 - 22:45, parašė:
gustika, 03 Bal 2014 - 22:45, parašė: ![]()
o zoleliu pacios uzaugintu neitu pakeist I tuos parduotuvinius prieskonius?
nes realiai tai viisi misiniai,kai paskaitai ju sudeti,tai viso labo zoliu misinys.
Savaitei 150-200 lt,tai sakyciau lb netgi liuks suma dar palyginus
dontstop, 04 Bal 2014 - 11:19, parašė:
dontstop, 04 Bal 2014 - 11:19, parašė: ![]()
Prieskoniams išleidžiam daug, perkam jų labai daug rūšių, norėtus ką nors keisti šioj vietoj, bet ką?
Okokionera, 04 Bal 2014 - 12:30, parašė:
Okokionera, 04 Bal 2014 - 12:30, parašė: ![]()
Gal padėtų maistą gardinti ne tik prieskoniais, o ir padažasi. Aš asmeniškai naudoju tokius kaip sojos, vorčesterio, austrių, žuvies, grybų (šis naminis), aitriųjų paprikų pastą ir saldų čili padažus, visada turiu atkimštą sauso vyno butelį šaldytuve. Jie sąlyginai brangesni (ypač perkant ne per akciją), tačiau maistui pagardinti jų susinaudoja mažiau nei prieskonių.
BonPari*, 04 Bal 2014 - 12:35, parašė:
BonPari*, 04 Bal 2014 - 12:35, parašė: ![]()
Nelabai įsivaizduoju ką galima sutaupyti iš prieskonių.
na nebent pastoviai kažką gaminant šaukštais tuos prieskonius beriat?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė