QUOTE(Pireja @ 2015 04 02, 22:22)
Bet jei namie nebuvote, tai tas ant to turejo iseiti.
tai taip, kazkiek susivienodejo,bet vistiek neisleistume per 6 dienas 140 eur ne pro kur.
QUOTE(Pireja @ 2015 04 03, 11:23)
As irgi traukiu. Tik neakcentuoju, kad isleidome +20 daugiau, nes turejome sveciu. Nes lygiai taip pat ir mes kazkam buname sveciai (tuomet nevalgome namie). Tai man truputuka atrodo saviapgauliskai sakyti, kad isleidau daugiau, nes turejau sveciu.
na is vis buvo papildomi 8 zmones,tai kaip ir jauciasi budzetui. nes jei buciau parasius ta suma valgymas ne namie, tai butu labai neaisku kiek cia tiek pravalgem

nesupraskit klaidingai, tie sveciai labai mieli ir laukiami buvo, ir man labai padejo kai uzsakem maista, o ne man 10iai zmoniu reikejo gamint (plius maistas ne bet koks, o 100 proc vegetarinis ir dar tradicinis mano vyro salies, tai man misija neimanoma). ir dar plius papildomai pirkom gaiviu gerimu, kuriu mes siaip neperkam, smulkme, bet vistiek prisidejo, na ir vaisiu ir ko ten dar, darzoviu, kurias po to dar turejau ismest, ypac alyvuoges nes as nevalgau, o b. neberpibaige. bet cia tokios islaidos kurios si men nepasikartos manau.
i svecius mes ir einam, aisku, tik va kova tai nejom.