Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(dominica @ 2015 02 05, 13:10)

dominica, 05 Vas 2015 - 13:10, parašė:

dominica, 05 Vas 2015 - 13:10, parašė:

Dontstop, o tau sotumo nuo jo uztenka? Pamenu kazkada rasei, kad suvalgius koses po keliu valandu jau vel alkana. As nuo jogurto nei nepasisotinciau, nebent dar didele lekste vaisiu salia  biggrin.gif

Dontstop, o tau sotumo nuo jo uztenka? Pamenu kazkada rasei, kad suvalgius koses po keliu valandu jau vel alkana. As nuo jogurto nei nepasisotinciau, nebent dar didele lekste vaisiu salia  biggrin.gif

Kol dirbau - neturėjau kur dėtis, nori ar nenori valgyt, pietūs tik 12 (kai pietų pertrauka) ir ne kitaip smile.gif
Kai jau nebedirbau, pusryčius pradėjau valgyti 2 valandom vėliau, o pietus palikau 12 val, gavosi tik 3 val tarpas tarp pusryčių ir pietų, jau nebeišalkdavau.
Čia tokie "žaidimai", nes turiu įtilpt į kalorijas ir nelabai galiu sau pataikaut užkandžiaudama tarpuose ar valgydama gausesnius pusryčius..
Atsakyti
Vasario mėnesio išlaidos maistui 275,30 eur (2 žmonės). Su alkoholiu ir pora apsilankymų kavinėje. O atrodo nieko daug neperkam doh.gif
Atsakyti
Sveikos:)
pas mus vasario mėnesį 181 € dviems žmonėms.
Atsakyti
Musu keturiu asmenu seimos (du suagusieji ir du darzelinukai) siu metu islaidos maistui:
Sausis - 210€
Vasaris - 222€
Iskaiciuota viskas, isskyrus vaiku maista darzelyje.
Atsakyti
nu va susivedžiau ir aš savo vasario išlaidas. oi yra kur pasispaust, kur tikrai nereikėjo gal...

Bendras maistas: 258,80 €
smulkiau
user posted image

riešutų pirkta buvo daug, dar šį mėn turėtų užtekt, medus, pomidorų padažas pirkti ir didesniais kiekiais, tai jų užteks dar tikrai porai mėn. kečupo tai ir dar ilgiau nes mažai naudojam. iš šv. mėsos pirkau tik krūtinėlę, nes šaldiklis dar buvo pilnas nuo praeito pirkimo turguj, alco negeriam visai praktiškai, tai to, kas yra užteks metams turbūt biggrin.gif nebent pirkti reikia jei kur einam ir norim nusinešt, saldainiai ir sausainiai buvo ir pirkta daugiau nei įprastai, nes vasaris švenčių mėnuo biggrin.gif
tai kitą mėn turėtų būt tuose punktuose mažiau.

dar prie šios sumos reiktų pridėti valgymą ne namie: 137.1 € (vėlgi, kitą mėn turi būt mažiau),
mano maistas darbe 10.48 € (nešiaus nemažai iš namų, čia 6 kartai valgyti), o vyras valgo darbe visada, tai jo 45.42 €.

taigi viso 2 asm: 451,80 € turint omeny kad vasaris trumpas mėnuo, plius 28 d. jau nebuvom namie,tai nemažai, kitą mėn turi būt mažiau.bandysim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2015 03 08, 10:55)

grange, 08 Kov 2015 - 10:55, parašė:

dar prie šios sumos reiktų pridėti  valgymą ne namie: 137.1 € (vėlgi, kitą mėn turi būt mažiau),
mano maistas darbe 10.48 € (nešiaus nemažai iš namų, čia 6 kartai valgyti), o vyras valgo darbe visada, tai jo 45.42 €.

dar prie šios sumos reiktų pridėti  valgymą ne namie: 137.1 € (vėlgi, kitą mėn turi būt mažiau),

Kokie cia pietus uz tokia kaina? g.gif Man pietus ne is namu kainuoja apie 10-15 pinigu. Todel visuomet nesuosi is namu. Man tai ta biuzeto eilute, kurioje galiu sutaupyti labiausiai.
Siaip suma be kaviniu visai normali. Ivertinus, kad menuo trumpas, bei, mano akimis, pavalgymu nenamie daug, tai sakyciau, valgete brangiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2015 03 08, 12:04)

Pireja, 08 Kov 2015 - 12:04, parašė:

Pireja, 08 Kov 2015 - 12:04, parašė:

Kokie cia pietus uz tokia kaina?  g.gif Man pietus ne is namu kainuoja apie 10-15 pinigu. Todel visuomet nesuosi is namu. Man tai ta biuzeto eilute, kurioje galiu sutaupyti labiausiai.
Siaip suma be kaviniu visai normali. Ivertinus, kad menuo trumpas, bei, mano akimis, pavalgymu nenamie daug, tai sakyciau, valgete brangiai  biggrin.gif

Kokie cia pietus uz tokia kaina?  g.gif Man pietus ne is namu kainuoja apie 10-15 pinigu. Todel visuomet nesuosi is namu. Man tai ta biuzeto eilute, kurioje galiu sutaupyti labiausiai.
Siaip suma be kaviniu visai normali. Ivertinus, kad menuo trumpas, bei, mano akimis, pavalgymu nenamie daug, tai sakyciau, valgete brangiai  biggrin.gif

7 kartai valgyti ne namie, 3 iš jų tai ten kažkas nedidelio.

mano darbe pietūs tai būna arba salotos arba sriuba. sriuba darbe kainuoja 1,25 eur su duona ir sviestu jei norima. dar kokio tuno užsitept galima pasiimt. man to pakanka, na valgau truputį pagal kitokį rėžimą.
Atsakyti
Sveikos, taupiosios merginos:

vasarį išleidom 312 Eur. Nemažai, oi, kaip nemažai... Mėnuo tai trumpas doh.gif Mes 5-iese, bet dar mano brolis pas mane apsistojęs, tai žinokit, jaučiasi ir net labai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2015 03 08, 10:55)

nu va susivedžiau ir aš savo vasario išlaidas. oi yra kur pasispaust, kur tikrai nereikėjo gal...

riešutų pirkta buvo daug, dar šį mėn turėtų užtekt, medus, pomidorų padažas pirkti ir didesniais kiekiais, tai jų užteks dar tikrai porai mėn. kečupo tai ir dar ilgiau nes mažai naudojam. iš šv. mėsos pirkau tik krūtinėlę, nes šaldiklis dar buvo pilnas nuo praeito pirkimo turguj, alco negeriam visai praktiškai, tai to, kas yra užteks metams turbūt  biggrin.gif  nebent pirkti reikia jei kur einam ir norim nusinešt, saldainiai ir sausainiai buvo ir pirkta daugiau nei įprastai, nes vasaris švenčių mėnuo  biggrin.gif

taigi viso 2 asm: 451,80 € turint omeny kad vasaris trumpas mėnuo, plius 28 d. jau nebuvom namie,tai nemažai, kitą mėn turi būt mažiau.bandysim  cool.gif

riešutų pirkta buvo daug, dar šį mėn turėtų užtekt, medus, pomidorų padažas pirkti ir didesniais kiekiais, tai jų užteks dar tikrai porai mėn. kečupo tai ir dar ilgiau nes mažai naudojam. iš šv. mėsos pirkau tik krūtinėlę, nes šaldiklis dar buvo pilnas nuo praeito pirkimo turguj, alco negeriam visai praktiškai, tai to, kas yra užteks metams turbūt  biggrin.gif  nebent pirkti reikia jei kur einam ir norim nusinešt, saldainiai ir sausainiai buvo ir pirkta daugiau nei įprastai, nes vasaris švenčių mėnuo  biggrin.gif

taigi viso 2 asm: 451,80 € turint omeny kad vasaris trumpas mėnuo, plius 28 d. jau nebuvom namie,tai nemažai, kitą mėn turi būt mažiau.bandysim  cool.gif

Visai normaliai, jei neskaiciuot kaviniu smile.gif krito i akis gan zenklios sumos riesutams ir dziovintiems vaisiams bei padazams, bet matau, kad jau pasiaiskinta biggrin.gif
Mes dviese praeita menesi isleidom 297€, detaliai produktu grupiu neisskiriu, bet zinau, kad is sumos 52€ skirti mesai (perkam tik is mesininko), daug isleista saldytiems gaminiams: pusfabrikaciams, darzovems bei uzkandziams ir saldumynams , kadangi turejom daug sveciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2015 03 11, 16:45)

Canelle, 11 Kov 2015 - 16:45, parašė:

Canelle, 11 Kov 2015 - 16:45, parašė:

Visai normaliai, jei neskaiciuot kaviniu smile.gif krito i akis gan zenklios sumos riesutams ir dziovintiems vaisiams bei padazams, bet matau, kad jau pasiaiskinta biggrin.gif
Mes dviese praeita menesi isleidom 297€, detaliai produktu grupiu neisskiriu, bet zinau, kad is sumos 52€ skirti mesai (perkam tik is mesininko), daug isleista saldytiems gaminiams: pusfabrikaciams, darzovems bei uzkandziams ir saldumynams ,  kadangi turejom daug sveciu smile.gif

Mes dviese praeita menesi isleidom 297€, detaliai produktu grupiu neisskiriu, bet zinau, kad is sumos 52€ skirti mesai (perkam tik is mesininko), daug isleista saldytiems gaminiams: pusfabrikaciams, darzovems bei uzkandziams ir saldumynams ,  kadangi turejom daug sveciu smile.gif

čia FR? blink.gif blink.gif pigiai sukatės..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 11, 16:21)

RitaRazi, 11 Kov 2015 - 16:21, parašė:

RitaRazi, 11 Kov 2015 - 16:21, parašė:

čia FR? blink.gif  blink.gif  pigiai sukatės..

čia FR? blink.gif  blink.gif  pigiai sukatės..

kodel pigiai? normaliai cia viskas. As Italijoj dviem zmonem isleidziu 250 Eu vidutiniskai, netaupant, perkant kokybiska maista. Kainos Lietuvoj kaip ir V. Europoj, nieko nepadarysi
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 03 11, 20:12)

arilina, 11 Kov 2015 - 20:12, parašė:

arilina, 11 Kov 2015 - 20:12, parašė:

kodel pigiai? normaliai cia viskas. As Italijoj dviem zmonem isleidziu 250 Eu vidutiniskai, netaupant, perkant kokybiska maista. Kainos Lietuvoj kaip ir V. Europoj, nieko nepadarysi

nu tai liudna, škias doh.gif kažkaip vis turėjau įtarimą, kad pas mus stipriai per brangu, dabar tai nebe įtarimas doh.gif

o jūs dar ir vaisių-daržovių geresnių turit.. ir mėsininkų nuolatinių. Geras dalykas.
Atsakyti