QUOTE(Victorious @ 2015 02 01, 22:44)
dirbtiniu būdu užaugintomis krevetėmis.
nevalgot nieko uzauginto dirbtiniu budu


QUOTE(Rasma @ 2015 02 02, 08:42)
Ypač kokybiško ir sveiko maisto (tarkim, kai gausu vaisių ir daržovių), kai pagrindas ne vien grūdinės kultūros.
Nebent jokių importuojamų sezoninių vaisių ir daržovių nepirkt
Man vien daržovėms per mėnesį šeimynai virš 100 Eur išeina...
O kur dar duonos kepimas su raugu, jogurto gaminimas
Ištisai valgo. Kasdien gaminu ne puodais jau, kibirais. Išviriau...
Tai dabar tokie patiekalai kaip blynai, apkepai, virtiniai - 'tik desertas', visai nuo jų nepavalgo.
Nebent jokių importuojamų sezoninių vaisių ir daržovių nepirkt
Man vien daržovėms per mėnesį šeimynai virš 100 Eur išeina...
O kur dar duonos kepimas su raugu, jogurto gaminimas
Ištisai valgo. Kasdien gaminu ne puodais jau, kibirais. Išviriau...
Tai dabar tokie patiekalai kaip blynai, apkepai, virtiniai - 'tik desertas', visai nuo jų nepavalgo.
kokius siuo metu perkate darzoves ir vaisius? na, kad atitiktu kriterijus jusu minimus?
ir labai smalsu, kas jums sveikas ir kokybiskas maistas? jei mesa, tai kokia, jei zuvis, tai kokia?
as kazkaip galvoju, kad labai sunku siais laikais gauti kokybiska ir sveika produkta, jei jo neaugini/negamini pats, kad jau butum visikai tikras

buvo syki cia pasirodziusi moteris, gal kas irgi pamenate, kuri viska viska gaminosi pati(ir dar dirbo) ir varskes, ir surius, ir mesos gaminius, jau nekalbant apie duona ir jogurta

duonos kepimas, naminis jogurtas iseina brangiau? mes kazkada bandem, bet neprigijo, duonkepe kirmyja spintelej... juodos, na tos tikros duonos, iskepti nepavyko, kitos seima nevertina ir nevalgo




as tokiu atveju, perziureciau meniu

ir dar, juk nesukontroliuosi, kuo tuos vaikus maitina darzelyje, mokykloje

QUOTE(jearmaine @ 2015 02 02, 10:16)
Porą kartų į savaitę perkam pusgaminius (virtinukus, lietinius su įdaru, dešreles), nes tingisi po darbo kažką gaminti, tai turbūt nelabai ekonomiška.
galima butu skirti viena diena ir prigaminti naminiu paruostuku, susisaldyti ir kai tingisi juos ir gaminti


dar iseitis butu 0 zona saldytuve. ten sviezia mesa/zuvi galima laikyti savaite. susiprieskuoniut, susiruost, kad jau tik gaminti tereiktu

QUOTE(dontstop @ 2015 02 02, 10:55)
sveikinimai sulaukus dukreles



i tema


