QUOTE(Pireja @ 2014 12 14, 23:19)
Saldytus spinatus perku perku karstiems patiekalams.
Tai as gaminu tokias pat salotas, bet ja sluoksniuoju: sv.shpinatai+burokeliai+varskes suris+graikiski riesutai. Beje, kad ir kaip butu keista, bet labai sotus patiekalas
Beje, pati irgi geros bukles rubus parduodu uz simboline kaina
Ir labai dziaugiuosi, kad yra ir kitu mamu, kurios lygiai taip pat daro
Tai padeda sutaupyti ir kartu aprengti vaika rubais, kurius reikia vos keliems men.
Tai as gaminu tokias pat salotas, bet ja sluoksniuoju: sv.shpinatai+burokeliai+varskes suris+graikiski riesutai. Beje, kad ir kaip butu keista, bet labai sotus patiekalas

Beje, pati irgi geros bukles rubus parduodu uz simboline kaina

aciu uz idejas, reikes ismeginti

as irgi parduotu - striukes, batus, kombinezonus, nes po to pridejus, nuperku I tai ka nauja.. siaip istikruju gerai ta disciplina, reikes save to ismokyt

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2014 12 15, 09:08)
Panele Morta, aš skaičiuoju kalorijas ir amžinai kovoju su svoriu
Tai riebūs pieno produktai, kaip ir kepti riebaluose patiekalai, prieš daug metų buvo išbraukti iš mano valgiaraščio 
O kietagrūdžius makaronus išbandė ir mūsų šeima, kaip ir laukinius ryžius. Ir nusprendėm daugiau nepirkti, nepatiko

O kietagrūdžius makaronus išbandė ir mūsų šeima, kaip ir laukinius ryžius. Ir nusprendėm daugiau nepirkti, nepatiko

as taip ir maniau, kad del svorio, bet produktai turi buti ir vertingi, o liesi pieno produktai yra beverciai tikrai

o tu isbandyk musu perkamus "majora" makaronus, jie tikrai vertingesni, o skonio turi. be to, nelimpantys, kas man labai patinka

Papildyta:
QUOTE(gustika @ 2014 12 15, 00:00)
Na jus jau issamiai suraset,kiek ir ko gaminet,ka kur perkates,
bet man vistiek mistika,kaip visa absoliuciai maista perkant jus sugebat i 800 lt sutilpt.
Suprantu,kad tema apie pinigus ir islaidas,,taciau kaip del perkamo maisto kokybes?
Tiesa,del pieno pr.,tai firmineje zemaitijos pieno parduotuveje,sveriama grietine yra gerokai geresne,pigesne ir zymiai riebesne.Taip pat ir varskes 1kg pokai,net be akciju gaunas gerokai pigiau nei maxej kokioj.
bet man vistiek mistika,kaip visa absoliuciai maista perkant jus sugebat i 800 lt sutilpt.
Suprantu,kad tema apie pinigus ir islaidas,,taciau kaip del perkamo maisto kokybes?
Tiesa,del pieno pr.,tai firmineje zemaitijos pieno parduotuveje,sveriama grietine yra gerokai geresne,pigesne ir zymiai riebesne.Taip pat ir varskes 1kg pokai,net be akciju gaunas gerokai pigiau nei maxej kokioj.
na as kartais pagalvoju, kad gal net galetume I mazesne suma sutilpti

na as pabresiu dar karta, neperku produktu, toje kategorijoje pigiausiu. visuomet ziuriu I vertinguma, naudinguma organizmui. tuos pacius fermentinius surius mes irgi labai valgom, bet neperkam suriu gaminiu, o Norfoje, tarkim Tilsit, Goda, Zvaigzdute suriai kainuoja apie 15-16lt/kg

va fimines tokios salia nera, kad patikrinti kainas, jeigu butu, butinai pastudijuocia. bent turguj, visi pieno produktai zymiai brangesni tikrai