QUOTE(airv @ 2014 12 13, 11:11)
Panele morta, 800lt/men valgant kiekviena diena mesa labai gerai, manau
na buna, kad ne kasdien

tikrai, nes tuomet isaugtu sumos, bet mesai apie 80lt/men maziausiai isleidziam (su zuvim cia skaiciuoju), daugiausia 150lt/men. (tik pora menesiu tokiu buvo, po ju buvo zenkliai maziau mesai isleista), bet siaip kepu blynus, lietinius su varskes arba bananu idaru (kas manau pigesni patiekalai), tai jie juos labai irgi megsta, buna karsti sumustiniai, makaronai, kas nemesiski pas mus

na ir dvi sriubas, kurias jie valgo, verdu su mesyte (mesos vistiek daug nereik), tai burokeliu ir rugstyniu

bei megiamas musu visu varskes apkepas, bet kaip vyras sako, jam sotumas nuo jo trumpam, nors suvalgo puse

(kepu is 1kg varskes), kepu daznai namine pica, dazniausiai sueina likuciai (kad ir mesos, farso, desreliu, desros ar kumpelio ir tt.), po to virti varsketukai, kepti varskeciai (labiausiai vaiko megiami, bet valgo ir vyras, kugelis (vyras vis praso mesos idedi

), bulviniai blynai (kartais su farsu), keptos bulviu puseles, idarytos mesa (bet mesos maziau reikia). zodziu laviruoju tikrai, nera, kad kasdien kotletai ar kepsniai, bet tie ju megiamiausi tikrai, kepsniams perku vistienos file, arba kiaulienos nugarine, mesas I sriuba, tai jautiena, versiena, ispjovas, kalakutiena (jos brangesnes, bet maziau reikia sriuboms,), perkam zuvi (menke, kartais ir lasisa, lydeka, kartais file, kartais visa)..