Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(panele Morta @ 2014 12 10, 15:38)
aga, skaitineju, ale jau susigyvene tiek turbut, kad nelabai skaiciukais dalinates? blush2.gif  4u.gif

Dalinames, gal tik ne kiekviena diena. Bet menesio gale daug kas pasisako, kiek pravalge, kiek pragere, kokia tendencija lyginant su islaidu grupes vidurkiu ir pan. Ir receptais dalinames, ir akcijomis, ir patarimais, ir idejomis.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 12 10, 18:37)
bet duona 1,35lt, tai tikrai ne didelis kepalas?

Duona, kurią turiu omeny, kur rašiau, kad visur 1,19, o Prismoj 1,35 - didelis kepalas, 700 gr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 12 10, 20:55)
Duona, kurią turiu omeny, kur rašiau, kad visur 1,19, o Prismoj 1,35 - didelis kepalas, 700 gr  4u.gif

Nepamenu kada uz tiek duonos kepala pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2014 12 10, 22:06)
Nepamenu kada uz tiek duonos kepala pirkau  ax.gif

Nematot tokių kainų ar nepatinka pigi duona? smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Smagi kad tema atgijo! Mes jau kuris laikas nesivedam cekiu ir matau, kad balaganas gavos blush2.gif gal tikrai nuo nauju metu reikia vel susiimti...ir su euru idomu kaip bus ax.gif

Kuciom vaziuosim pas tevus, bet visada vezames kelis patiekalus (pvz. silkes, idaryta avokada, saldu patiekala ir pan.), Kaledoms vyno perkam, vaisiu kruvas, saldumynu kokiu, jei namie svenciam tai ir misrainyciu visokiu gaminu, vista kepu...tikrai islaidos padideja doh.gif
Atsakyti
Jau 3 mėn skaičiuoju, renku čekius, nes nesuprantu, kur pinigai dingsta.
Gal koks pasimeta, kartais pamirštu užsirašyt, jei turguj apsiperkam, jei vyras perka be čekio būan grįžta, bet skaičiai tokie.
Esam tryse.

Rugsėjis apie 700 lt (buvo du gimtadieniai, tortas 70 lt, nes užsakytas naminis, įeina alkoholis)
Spalis apie 600 Lt (įeina alkoholis)
Lapkritis apie 600 Lt (įeina alkoholis)

Einam dažnai į svečius arba jie pas mus, aš negeriu. 2-3 kartus į savaitę važiuoju pas mamą, tai valgom pagrinde ten, gal lapkritį rečiau važiavom.
Aš stengiuos pataupyt, vyras nelabai, mėgstam skaniai pavalgyt. Kieti, pelėsiniai sūriai, labai mėgstam saldumynus doh.gif Vaikui perku geresnį jogurtą.
Gruodį smulkiau aprašysiu, kam kiek išleidžiam ax.gif

O dabar einu gruodžio mėnesio vest wacko.gif
Atsakyti
Vitulka, labai normalios išlaidos 4u.gif
Mūsų tokios pat drinks_cheers.gif Taip pat esam 3 valgytojai, sūrius mėgstam, tik alkoholiui pas mus jau daug mėnesių 0 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 12 10, 22:20)
idaryta avokada

Gal galite receptą parašyti? 4u.gif

Pas mus irgi šiokia tokia betvarkė su išlaidomis maistui, gavome didelį kiekį mėsos iš MB tėvų, tai dabar perkam nesąmones doh.gif Labai išaugo išlaidos vaisiams, gėrimams (labai šilta ir sausa bute, vandens iš krano negeriam, nenusakomo šlykštumo..), bet bendrai išleidžiam mažiau, nes įprastai daugiausiai ir išeidavo mėsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 12 11, 11:46)
vandens iš krano negeriam, nenusakomo šlykštumo..

Gal tiktų kažkas iš tokių variantų:
vanduo+ citrinos/laimo/apelsino/greipfruto griežinėlis
vanduo + mėtos šakelė
ale kompotas iš šaldytų uogų ir vandens (pavirti 5 minutes porą litrų su sauja uogų)
Atsakyti
Vitulka, tikrai neblogos islaidos 4u.gif

na vakar siek tiek meniu apgalvojau, kadangi mano tevai atvaziuos per kucias, tai nusipirksiu zuvies, iskepsiu orkaitej, padarysiu burokeliu-pupu salotu, silkes vienos rusies padesiu siek tiek ir padarysiu tuno salotu (kur virta morka, zirneliai, kiausinis ir tt), ir mama sake dar atsives kazko pati, kadangi busim tik 4 suauge ir 1 vaikas, kuris tik zuvi valgo is siu patiekalu, tai nesinori nukraut stalo ir persiest blush2.gif
Atsakyti
As avokada idarau su lasisa arba krevetemis. Naudoju gerai prinokusi avokada, iskobiu vidu, supjaustau kubeliais, dedu virtas mazas krevetes arba rukyta/sudyta lasisa, konc.kukuruzus, kartais mazu pomidoriuku, druska ir pipiriuku. Dar labai skanu su garstyciu grudeliu padazu. Jei ne kuciom, tada majoneza det galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 12 10, 23:40)

Esam tryse.

Rugsėjis apie 700 lt (buvo du gimtadieniai, tortas 70 lt, nes užsakytas naminis, įeina alkoholis)
Spalis apie 600 Lt (įeina alkoholis)
Lapkritis apie 600 Lt (įeina alkoholis)

Einam dažnai į svečius arba jie pas mus, aš negeriu. 2-3 kartus į savaitę važiuoju pas mamą, tai valgom pagrinde ten, gal lapkritį rečiau važiavom.

Musu sudetis ta pati,bet suma apie 40 proc.didesne gaunasi,
galvoju,gal paciai susitaupo,jei pas mama pvalagote.
Gerai taip,nei gamint,ir islaidu maziau.Baltai pavydu blush2.gif

QUOTE(panele Morta @ 2014 12 11, 11:06)

na vakar siek tiek meniu apgalvojau, kadangi mano tevai atvaziuos per kucias, tai nusipirksiu zuvies, iskepsiu orkaitej, padarysiu burokeliu-pupu salotu, silkes vienos rusies padesiu siek tiek ir padarysiu tuno salotu

Man skaniausias Kuciu patiekalas-silke su keptais burokeliais ir virtom karstom bulvem.
Cia mano anytos receptas,nusprogt galima bevalgant blush2.gif ax.gif
Atsakyti