QUOTE(airv @ 2014 12 10, 12:05)
Panele morta, smagu bus sulaukti paskaiciavimo.
As cekiukus susivedineju i ace money programele.
Visa maista i maisto saskaita vedu, bet pvz kiek vaikams darzelyje iseina maistui neskaiciuoju atskirai, o ir saskaitoje neisskirtos sios islaidos, tai vedu prie mokesciu, bet mokykloj, jei yra tiksli suma, tai manau suvedineciau prie maisto islaidu. Yra temu apie taupymus, nuolaidas ir pan. Tik vienos tokios bendros tai ne, isskaidytos.
Man dar labai idomu kiek taupancios mamytes planuoja pinigeliu skirti kuciu/kaledu stalui?

super, palyginsim
as exeliuka pasidarius, tai patogu, pripratus, dabar pasitobulinau
va darzely ir nebudavo iskirta, o mokykloj tik uz maista sumokam, isperkam savaitei, dienai 5,20lt kainuoja:) tai nezinau, gal prie maisto, bet atskira grafa, kad vaiko mokykloje maistas isivesti

dar papildomai idedam uzkandziu (geda, bet sausainiukai ar bandele kokia

), bei nupirkau gertuve, tai isipila vandens is krano, jei ne, labai retai, vyras nuvezdamas vaika, nuperka sulciu (ko labai noriu isvis ismesti is musu perkamu produktu).. tad reiks paciai pasiziureti, ka sveikiau uzkasti ideti vaikui I mokykla, kadangi jis ten buna iki 16 val
kaledas svesim pas mano tevus, tai viska mama gamins

nusivesiu nebent koki tingini padarius.. tai per daug neiseis.. o kucias svesim vieni namie, tad dar ne meniu nesu sugalvojus. man taip pat idomu, ka kitos ruosiasi gaminti/deti ant stalo
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2014 12 10, 12:46)
Kūčioms tradiciškai bus kalmarai - prieš 2 mėn nupirkti,
Fresh markete geriausios kainos/nuolaidos būtent vaisiams ir daržovėms, tai ir šventinei savaitei pirksim manau, kad ten, tuos vaisius ir tas daržoves, kuriems bus nuolaidos.
Pieniškus produktus perkam pieno kioske

,
duoną - duonos kioske

,
Ko tikrai vengsiu, tai didelių prekybcentrių ir eilių
na labai netradiciskai sakyciau
as ir ten karts nuo karto uzvaziuoju, tik pasirinkimas menkas, na darzoviu normaliai ir vaisiu, bet tarkim surio, jogurtu ir pan.. tai jau menkai
kur tokius rasti, kaune, silainiuose?

nes tarkim turguj, pieno produktai brangesni, nei kokioj norfoj, mesa, darzoves ir duonos produktai pigesni, ypatingai duonos gaminiai

as visada vengiu, vaziuoti stengiames velai vakare, viena karta savaiteje.. pries tai aplankius turgu kuria diena..