QUOTE(airv @ 2014 10 07, 07:37)
Gustika, ruda tai cukranendriu cukru?
taip,tas.
Perkam ir ta 'slapia',ir melasos,ir paprasta ruda.
Man jis daug saldesnis,maziau reikia.
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 07, 08:58)
*dėl kiaušinių - retai mes perkam tuos kaimiškus po 6 lt. už dėžutę, dažniausiai kepiniams imu pigesnius, tad daugiau tų dėžučių - gal kokį net 15 išeina.
**Dėl kruopų - sutinku, pabrango. Bet dar ką matau - kokybė prastėja
Nebeperkam Galintos kruopų, nes amžinai lukštų pilna, vaikai juos iš košės išgrabinėja, veliasi po burną - nekas
o ir ryžių kokybė šiaip sau, tenka suktis ir ieškoti akcijų-atrakcijų. Aš perku ne vien ekologiškas kruopas ir miltus, visaip pasitaiko.
***vat su tom žolelėm savo - tai gerai, prisidžiovini sau ir turi. Aš va pirkau turgelyje iš žolininkų savaitgalį žoleles - liepas, katžoles ir dar tokį mišinuką - tai 15 lt. sumokėjau.
**Dėl kruopų - sutinku, pabrango. Bet dar ką matau - kokybė prastėja

***vat su tom žolelėm savo - tai gerai, prisidžiovini sau ir turi. Aš va pirkau turgelyje iš žolininkų savaitgalį žoleles - liepas, katžoles ir dar tokį mišinuką - tai 15 lt. sumokėjau.
*Mes perkam po 5lt,kiausiniai lb dideli,sakyciau kokie XXL pagal isvaizda

Bet cia Vilniuj nemaciau tokiu,mes vaziuodami is teviskes,mazutelytej parduotuovej paperkam,kokas 8 dezes ant sykio.Pardavejos mus jau prisimena,kai ateinam pirkt

Jau is bedos,kai reikia perkam tada zuju kokioj maksej,vaikui tokiu stengiuos neduot,tik i kepinius dedu.
**Galintai mes kryziu uzdejom pries kokius du metus,kai naujoj uzdarytoj pakuotej kirmeles radom

Nezinau ka is lietuvisku kruopu galima butu dar pirkt?Nordic neblogai atrodo man,bet cia ne musiskos turbut.
Del ryziu-tikrai nelengav rast gerus,kad nesuliptu isvirus,kose nepavirstu.dabar vyras atrades mum tinkamus,bet kaina,jei be akcijos

***o taip,zoliu kainos baisines,o jei dar is bobuciu Vilniuj pirktis.
Mes pvz,kai jau pristingam naminio cesnako,vaziuojam turgelin mazuose meistukuose ir is baobuciu perkam,daug pigiau,ir panasu,kad ju paciu augintas,ne perparduotas.
Jei vazinejates po Lietuva,sestadieniais pasisukiokit po vietinius turgelius,daug ko gero ir zyyymiai pigesnio nei Vilniuj aptiksit.Patariu