Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(malinkaja18 @ 2014 07 16, 12:31)
Na man irgi patiko lankytis NBazeje itt bet viena karta tesiog toks nutikimas buvo: zodziu akcija zaislams ir niekur nieko neparasyta jokiu zvaigzduciu kad kazkam netaiko, paimu LEGO(jo pradine kaina man atrodo buvo mazesne 10lt nei maximoj ir beje 40% nu tai apsimoka) ir einu link kasu. Stebetinai daug sumokejau paprasiau paziureti ar yra zaislui pritaikoma nuolaida - omg kaip pradejo ant manes saukt - pinigu neturi tai ir nepirk, nuolaidu cia dar laukia itt nueinu i pirma kasa ten kaip ir info ten irgi saukia kad LEGO ne zaislas o konstruktorius ir jam nuolaida netaikoma. Visi tai zino....Zodziu tokio dar niekur nebuvau macius staugimo bei rekimo...Ir viskas daugiau neeinu ir nesigadinu sau nervu  doh.gif
Bent jau kiek teko stebeti dar anksciau tai buvo norfoj mazos kainos o db tai beveik tas pats - leidinuka perziuriu idomumo delei...tesiog jau db man neapsimoka. 4u.gif Psichologiskai sunku grizti ten. unsure.gif

labai gaila, kad jusu tokia patirtis 4u.gif man atvirksciai, kaip tik pasitaiko geros pardavejos ir malonios. va kaip tik neseniai batams buvo 45 proc akcija, nutarem paimti vaikui guminius botus, tai buvo daug ju prideliota ir net be kainu ir jokiu barkodu (aisku cia norfos minusas, kad chaosas viduje), bet vistiek paemiau pora ir kasininkei sakau, kad net nezinau kiek jie kainuoja, tai ji atsiprase kitu zmoniu, kurie uz musu eileje stovejo ir ejo su manim kuistis po tuos guminius, kol rado barkoda ir ji nusinese I kasa, kad imusti tuos guminius. tai siuo atveju man labai buvo malonu, nors aisku uz manes stovejo bambanciu zmoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 16, 12:42)
labai gaila, kad jusu tokia patirtis 4u.gif man atvirksciai, kaip tik pasitaiko geros pardavejos ir malonios. va kaip tik neseniai batams buvo 45 proc akcija, nutarem paimti vaikui guminius botus, tai buvo daug ju prideliota ir net be kainu ir jokiu barkodu (aisku cia norfos minusas, kad chaosas viduje), bet vistiek paemiau pora ir kasininkei sakau, kad net nezinau kiek jie kainuoja, tai ji atsiprase kitu zmoniu, kurie uz musu eileje stovejo ir ejo su manim kuistis po tuos guminius, kol rado barkoda ir ji nusinese I kasa, kad imusti tuos guminius. tai siuo atveju man labai buvo malonu, nors aisku uz manes stovejo bambanciu zmoniu blush2.gif

Bambanciu zmoniu visada ir visur yra doh.gif tesiog taip jau susikloste...Kadangi mano apsipirkimai dazniausiai yra akropolio maximoje iki kurios man 7min kelio nuo namu,tai man tesiog yra patogu toki dideli PC tureti salia - viskas vienoje vietoje.

Taupyti yra be galo sunkus darbas...Bet jai ideti pastangu tai ir vaisiai matosi labai greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 07 16, 12:31)
Zodziu tokio dar niekur nebuvau macius staugimo bei rekimo...Ir viskas daugiau neeinu ir nesigadinu sau nervu  doh.gif

Aš nesureikšminu tokių dalykų, pati dirbu komercinėje įmonėje, daugybė situacijų būna ir dėl pardavėjų ir dėl pirkėjų kaltės.. Man pačiai yra tekę būti apšauktai ir eiti ginčytis dėl kainų, nepriduoda džiaugsmo tokie dalykai, bet "nuryji" ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 07 16, 14:05)
Bambanciu zmoniu visada ir visur yra  doh.gif tesiog taip jau susikloste...Kadangi mano apsipirkimai dazniausiai yra akropolio maximoje iki kurios man 7min kelio nuo namu,tai man tesiog yra patogu toki dideli PC tureti salia - viskas vienoje vietoje.

Alia sutikit,kad tokio masto parduotuvej apsipirkinet galima,jei i ja daznai vaziuoji,ty pazisti ja,zinai kas kur sudeta.
Man Mindaugo makse 'pazistama' gerai,ten daznokai ir einu,ir tai karts nuo karto keicia prekiu dislokacija,net pacios prekiu isdeliotojos susibalamutina sake lotuliukas.gif

Dar ka pastebejau del kainu parduotuvese,tai kad apie -10 proc,o gal net ir dar pigiau esti mazose parduotuveles nedideliuose miestukuose/kaimukuose,kuriu pasonej ar kitoj gatves pusej stukso kokia norfa ar makse.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 07 16, 12:28)
O kodėl Norfa nepatinka? Man ten bazinė apsipirkimo vieta, perkam mėsą, kruopas ir daugumą kitų produktų. Maxima ir IKI tik dėl įvairovės/akcijų aplankau g.gif

Taip norfoj yra pigesnių produktų, bet prekių asortimentas labai skiriasi nuo Iki ar Maximos. Aš norfoj beveik neapsiperku irgi dėl per didelio bardako, be to ne kartą teko matyti supelijusių prekių ir pranešus apie tai pardavėjai pasakė aš šitam skyriui nedirbu schmoll.gif ne mano problema. Na tai tikrai ganėtinai slykštu kai bandelės ar kt produktai lentynoj su pelėsiu ir ne mažu, bet jau pūkuotu gerokai ir niekas nekreipia dėmesio, tai kaip imti šalia esančius produktus unsure.gif tai jei reikia perku tik buities prekes arba konservus, alko ar kt ilgo galiojimo produktus. O šiaip pirmenybė visada maximai ir Iki taip pat turgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 07 16, 14:55)
Alia sutikit,kad tokio masto parduotuvej apsipirkinet galima,jei i ja daznai vaziuoji,ty pazisti ja,zinai kas kur sudeta.
Man Mindaugo makse 'pazistama' gerai,ten daznokai ir einu,ir tai karts nuo karto keicia prekiu dislokacija,net pacios prekiu isdeliotojos susibalamutina sake lotuliukas.gif

Dar ka pastebejau del kainu parduotuvese,tai kad apie  -10 proc,o gal net ir dar pigiau esti mazose parduotuveles nedideliuose miestukuose/kaimukuose,kuriu pasonej ar kitoj gatves pusej stukso kokia norfa ar makse.

As ir nesigynciju...as puikiai visas pardes zinau kur lankausi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 07 15, 21:50)

ir kazi kokia gi to priezastis? dar taupymas, ar...? mums jau sveikinimus ruost mirksiukas.gif

Norėčiau pasigirti, kad išskirtinis taupumas biggrin.gif , bet priežastis banali - aš nestuke.gif , vyras iš solidarumo ... irgi nėščias biggrin.gif , svečių šiuo metu nepriimam, patys į svečius nevaikštom...

Iš parduotuvių šiai dienai teikiu pirmenybę variantui turgus+mažos netinklinės parduotuvės+kioskeliai. Dauguma iš tų produktų, kuriuos mes perkam, pigiau, nei tinkliniuose PC su nuolaidomis, jokių eilių, jokių išlaidų kurui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 07 16, 18:01)
Norėčiau pasigirti, kad išskirtinis taupumas  biggrin.gif , bet  priežastis banali - aš  nestuke.gif , vyras iš solidarumo ... irgi nėščias  biggrin.gif , svečių šiuo metu nepriimam, patys į svečius nevaikštom...

nu va tai sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 07 16, 17:01)
Norėčiau pasigirti, kad išskirtinis taupumas  biggrin.gif , bet  priežastis banali - aš  nestuke.gif , vyras iš solidarumo ... irgi nėščias  biggrin.gif

bigsmile.gif Sveikinimai sulaukus gandrų! user posted image
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 07 16, 18:12)
nu va tai sveikinimai dideliausi 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu dontstop 4u.gif Lengvo nestumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visom už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti