QUOTE(malinkaja18 @ 2014 07 16, 12:31)
Na man irgi patiko lankytis NBazeje itt bet viena karta tesiog toks nutikimas buvo: zodziu akcija zaislams ir niekur nieko neparasyta jokiu zvaigzduciu kad kazkam netaiko, paimu LEGO(jo pradine kaina man atrodo buvo mazesne 10lt nei maximoj ir beje 40% nu tai apsimoka) ir einu link kasu. Stebetinai daug sumokejau paprasiau paziureti ar yra zaislui pritaikoma nuolaida - omg kaip pradejo ant manes saukt - pinigu neturi tai ir nepirk, nuolaidu cia dar laukia itt nueinu i pirma kasa ten kaip ir info ten irgi saukia kad LEGO ne zaislas o konstruktorius ir jam nuolaida netaikoma. Visi tai zino....Zodziu tokio dar niekur nebuvau macius staugimo bei rekimo...Ir viskas daugiau neeinu ir nesigadinu sau nervu
Bent jau kiek teko stebeti dar anksciau tai buvo norfoj mazos kainos o db tai beveik tas pats - leidinuka perziuriu idomumo delei...tesiog jau db man neapsimoka.
Psichologiskai sunku grizti ten. 

Bent jau kiek teko stebeti dar anksciau tai buvo norfoj mazos kainos o db tai beveik tas pats - leidinuka perziuriu idomumo delei...tesiog jau db man neapsimoka.

labai gaila, kad jusu tokia patirtis