QUOTE(milaaa @ 2014 07 15, 20:50)

na, matai, buvai vienintele tuo metu tokia, be galo jauna dar, bet protingai taupi ir argumentuota

tik tu ir dar Dontstop, visada pagrisdavo savo rasinius. jei mes rasydavom neimanoma, tai tu teigdavai priesingai ir pagrisdavai

tas ir patiko

aciu,as ir dabar dar nesena

kiek cia 24 bus man... Na nuo to laiko niekas nepasikeite

, isskyrus maisto kainas
tai db pas mane vidurkis iki 700lt kazkur arti yra...Dar mama pilnai maistu aprupinu.
Va dar prisiminiau...tada gi as dar mokiausi ir buvo daug komentaru kad laisvo laiko yra gaminimui - dabar dirbu tai nepasakyciau kad labai kas ir pasikeite - iprociai liko tokie patys...
Mano taupymas beveik liko toks pats...
- Gaminu dabar max 2 dienoms. Man laiko susitaupo kazkiek.
- Valgymas liko toks pats, kiekvienam atskirai yra gaminama: ryte-pusryciai, vakare - vakariene, veliau dar naktipieciams vyras valgo kazka karsto. Yra patiekalu kuriuos valgom visi kartu,dazniausiai per savaitgali- pizza,idarytas bulves,blynelius,vaflius su uogienemis itt.
- Apsipirkimas dabar dazniausiai buna arba vakare jai negaminu nieko vakarienei arba savaitgali. Aplekiu visus prekybcentrius: pagrinde motule Maxima, iki, turgelis, kartais rimi. Norfa pilnai isbrokijau - mano kojos ten nebus daugiau.

Susiperku ko man reikia daugmaz savaitej.
- Per akcijas perku visus ilgo galiojimo produktus.
- Labai daug ka saldau is produktu:suris,sviestas,mesa,krapai,uogos.
- Gaminti, gaminti ir dar karta gaminti
- Prieskoniai auga vazuonose