QUOTE(Intemora @ 2014 07 09, 07:32)
Ir maniskis toks,bet tai laip as jam galeciaupasakyt,kad nevalgyk,bandau ir as taupyt ,bet maniskiui nepasakytum,kad per daug valgai at per brangiai,kai ir man nepaaiskintu kiek rubu pirkti,kiekvienas su savo silpnybem,o maniskis tai dar kiek ant alaus isleidzia be situ uzkandziu visokiu,bet nieko nesakau,mes kazkaip apsitrynem,nebus uz ka pirkti tainepirks.
Nеžinau, aš kažkaip maisto nesiryžčiau lyginti su drabužiais. Na, kiekvienas turim savo silpnybes - MB nori skaniau pavalgyti, aš gal naujus kvepalus nupirkti... Bet man tai nesulyginami dalykai...
QUOTE(loja5 @ 2014 07 09, 09:07)
Dar paminėsiu kad tikrai ne į sveikatą toks užkandžiavimas prieš naktį
Bet pastebėjau kad yra du tipai žmonių - vieni gali ir pamiršti kad reikia pavalgyti, nekalbant apie užkandžius, kitiems gi nuolat reikia ką nors kramsnoti, aš priklausau pastariesiems 

Va būtent, MB tokiems priklauso. O dar durniausiai, kad staliukas, prie kurio valgom stovi netoli sofkutės, ant kurios sedim vakare žiūrim tv. Tai MB ant staliuko pasistato saldumyno ir kartais tikrai nejaučia kaip tas veiksmas ranka-burna vyksta.

Kelis kartus uždraudžiau nakčiai valgyti. Tai ryte atsibusdavo piktas ir sakė sapnavo maistą...

QUOTE(panele Morta @ 2014 07 12, 12:33)
taigi tikslas, kad su 4 asmenims nevirsinti 1000lt, bet as neisivaizduoju, kaip kiti uz 500lt
Kai neturit savo daržo, sodo ir aplamai pagalbos iš šono sodo gėrybėmis, tai manau 1000 lt šeimynai yra normalu. Nieko čia keisto.
QUOTE(dirty_kiss @ 2014 07 13, 18:58)
Paskaičius apie Jūsų MB mitybos įpročius, man kyla klausimas, gal jis sportininkas, kad tokiais kiekiais užkandžiauja?

Ne, ne sportininkas.

Jo darbas toks - pastoviai ant kojų. Pusdienį būna tenka fiziškai padirbėti. Šiaip visą dieną lekimas, auto vairavimas, ofisas ir t.t. Išsikrauna per dieną, tai vakare jam reikia pasikrauti baterijas...

QUOTE(karra @ 2014 07 13, 20:56)
pritariu. manau su laiku praeis: kol buvo tik vyresnelis labiau stengiausi i jo norius/ nenoprus atsizvelgti. dabar jau ne. nebutu imanoma ir tiek: darau sriuba, antra (troskini/kepsni) ir kose/ bulves. jei kuri dalis kam nepatinka - maziau jos valgo ir tiek
viena kart mesa viena su agurkais suvalgo, kita kart brokina torskini ir daugiau koses valgo.. ju reikalas. vienakart sriubos pora leksciu valgo, antro vos pajudina, kita kart atvirksciai. nustojau del to jaudintis.

Man irgi dzyn. Žinau, kad kai kuriuos patiekalus MB nemėgsta. Bet gaminu. Parėjęs namo ir gerokai išbadėjęs - valgo. O kur jam dėtis. Jam teko pagyventi ekstremalio sąlygom, žino, kas tai yra badas. Jam net gaila duonos išmesti jei ji supelyjusi.
Šiaip dar kai apsigyvenom pasakė, kad nemėgsta ir nevalgo ryžių ir visokių kruopų - kuskus, perlinių... Tik grikius atseit valgo. Per kelis gyvenimo metus pripratinau - dabar kartą į savaitę gauna ryžių pietums į darbą neštis. Būna su mėsa, būna kokį troškinį darau su ryžiais. Valgo... Galvojau meluoja. Bet kai kartais pasitaiko kad tenka kur nors valgyti, tai būna, kad pasirenka plovą. Kuskus irgi gauna valgyti kartą į mėnėsį. Miltinių blynų irgi nevalgė. Dabar net pats pasiprašo, kad lietinių iškepčiau.