QUOTE(Amarcord @ 2014 03 13, 00:30)
Norėjau klaust, kokį, bet jau atsakei.
Aš irgi perku gabalais konservuotą. Būna su aliejum ir be aliejaus. Bet taviškio lyg didesnė pakuotė, tai pigiau gaunasi.
matai, jis toks ''rainas'' viduje, tai ne visiems patinka

ten kazkaip tamsi mesa maisyta su sviesia

siaip visoki perkam, tik suziuriu, kad gabalais butu, nesam issirinke favorito

anas taupesnis
didelis kiekis mums nieko, as kartais darau tokias is maxes nubezdzionautas sluoksniuotas salotas- virtos pjaustytos morkos, zirneliai, skrudintos duonos kvadratukai, raud pamarinuotas svogunas, ferm suris(maxe nededa), tunas, kiausinis. eiles tvarkos nepamenu
cia perskaiciau, kad ant picos zmones deda, gal reikes vaikams isbandyti

tik gal parasys kas, kokie dar prie jo priedai dera? niekad nesu valgius su tunu
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2014 03 12, 22:59)
Būtent dėl to, kad tunai linkę kaupti kažkokias medžiagas, gal ir tuos pačius metalus.
lasisos/lasisiniai upetakiai irgi linke kaupti

o didziajai daliai atrodo skanu ir sveika.

man irgi skanu

drauge skaite rimta straipsni, kad lasisa be ''zalos'' sveikatai galima valgyti karta i pusmeti

na, as valgau mazdaug karta i menesi, kol kas gyva