Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Pumasha @ 2014 06 02, 22:47)
penkiese uz 600lt?
jus turite rasyti bloga kaip uz tokia suma isgyventi  biggrin.gif

Tikrai smile.gif nes mes dviese be kaviniu, alkoholio, t.y. tik maisto produktams tieks isleidziam doh.gif
Airv, sauniai sukates! thumbup.gif galima ideju? ax.gif o jei dar ir 100 lt sutaupyt iseitu, nu is vis gerai! thumbup.gif

Musu seima nuo geguzes nebeveda islaidu. Vedem sazinibgai nuo 2009 m. Atsibodo. Pasiuliau vyrui pailseti kuri laika wink.gif bet taip keista...truksta man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2014 06 02, 21:47)
penkiese uz 600lt?
jus turite rasyti bloga kaip uz tokia suma isgyventi  biggrin.gif

Rasau temoje "taupanciu dienos meniu" ka valgom kiekviena diena smile.gif
Savo darza turime, tai dabar visokio gerio yra smile.gif

Barbarise, as irgi ilgokai vedziau, po to dvieju metu pertrauka dariau, nes jei kokie cekiukai uzsistovi, tai po to visa kruva suvedineti smile.gif) bet va gryzau...nes bardakas pasidare su islaidomis.
Pailseti labai i nauda.

Tiesa, vaikai pusrycius, pietus, pavakarius valgo darzelyje. Vyras pietus nesasi is namu ty valgo ta pati, kas buvo vakarienei (gaminu kad uztektu isideti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 birželio 2014 - 13:55
QUOTE(airv @ 2014 06 03, 14:45)
Rasau temoje "taupanciu dienos meniu" ka valgom kiekviena diena smile.gif

Ir labai labai mazai valgote ax.gif
Atsakyti
gyvenu ne lt

siandien islaidos supermarkete buvo 25 eur (1 dienai)
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2014 06 05, 05:57)
Ir labai labai mazai valgote  ax.gif

aš irgi į tai atkreipiau dėmesį - užmesdavau akį į tą temą apie meniu ir pagalvodavau: tiek, kiek Airv suvalgo per dieną, aš suvalgau per kartą... blush2.gif
Atsakyti
Birzelio men islaidos maistui - 665lt

Kadangi buvo mini atostogos, tai kavinems isleista 34 proc. Baltymai - 14 proc. Gerimai 11 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 04 liepos 2014 - 19:57
Aš birželį neskaičiavau, nes labai daug valgydavome pas tėvus, tai jei ką ir sutaupėm ant maisto, tai turbūt su kaupu išleidom kuro sąskaita doh.gif Bet šį mėnesį bandysiu skaičiuoti, nes negaliu nežinoti, kiek mums kainuoja maistas. unsure.gif Du suauge bandysim tilpti max iki 550 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonPari*: 04 liepos 2014 - 20:05
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 07 04, 03:37)
gyvenu ne lt

siandien islaidos supermarkete buvo 25 eur (1 dienai)

manai tokia parašyta žinutė informatyvu? rolleyes.gif vienos dienos išlaidos nieko nereiškia.
plius, kas buvo pirkta, gali būt gero viskio butelis, gali būt duona, sviestas, mėsos kilas ir dar daržovių su vaisiais. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, perskaiciau visa tema, matau naudingai kalbate. Mano vidutines islaidos maistui 550lt/men. (2 zm.), retai buna iki 500, dazniau apie ir virs 600. Kavines ir alko i suma neieina. Galvoju butu gerai i 500 tilpti neaukojant maisto kokybes, o atsisakant kartais ne visai sveiko maisto. Islaidas fiksuoju jau daugiau nei pusmeti, tas cekiu rinkimas jau tapes iprociu, tad kaip tik siandien pasidariau isvadas visose srityse smile.gif noreciau savaites meniu planuotis, tik neaisku kiek pasiteisins. Abu tokie esam, kad nevalgom antra diena to paties ir t.t. Tai ir ismetam nemazai ka, ir sunku susiplanuoti maisto kiekius ir patiekalus apskritai.
Mano pirmas zingsnis-rusiuoti maisto islaidas i kategorijas, kadangi viska, kartu ir gerimus, pliusavau i bendra suma. Na ir kuo daugiau gaminti namie, ivairesni ir sveikesni maista, kuo maziau ismesti, pirkti tikslingai, subalansuoti mityba.
Atsakyti
Birželio mėnesio išlaidos maistui (įskaitant alkoholį) - 370 Lt (2 asmenys).
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 07 07, 14:05)
370 Lt (2 asmenys).

Oho, šaunuoliai!!! thumbup.gif Gal galima plačiau, kas buvo likę iš atsargų, ką pirkot, ką valgėt?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 07 07, 15:05)
Birželio mėnesio išlaidos maistui (įskaitant alkoholį) - 370 Lt (2 asmenys).

nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti