Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Leksa @ 2014 05 12, 13:38)

bet jus tikriausiai viska perkat? Tada brangu gaunasi, kad ir bulviu maisa nusipirkt, ne centus kainuoja. As kaip paziuriu, taigi nedaug ka perku, daug yra savo, pilnas rusys visko, o pinigai kaip senka,taip senka  blink.gif Ir tipo skaitosi

nebent skanius pavyksta nusipirkt. Pirkau pries men. 1 salota pameginimui, kartumas neispasakytas  doh.gif Geriau palauksiu kol siltnamy priaugs.... O po ju jau ir pomidorai su agurkais bus  thumbup.gif  Dabar is "zoliu" tai tik svogunu laiskus turiu.

Ne,mes darzoviu visai neperkam,visas namines gaunam apskritus metus.
Bet islaidos nuo to musu nesumazeja schmoll.gif

O zalesiu is parduotuves neperkam,jau valgem pirmuosius is siltadarzio.Geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 05 12, 12:38)
bet jus tikriausiai viska perkat? Tada brangu gaunasi, kad ir bulviu maisa nusipirkt, ne centus kainuoja.

Daug daržovių gauname iš tėvų ir uošvių, perkame palyginus nedidelę dalį, bet vis tiek pasijaučia, nes suvalgome jų tikrai daug ax.gif
Apskritai nesame pyragų ir kitokių saldžių kepinių mėgėjai, perkam retai, kepu karts nuo karto kažką įdomesnio, todėl man nesigauna pigiai. Tikiu, kad parduotuvėse ne aukščiausios kokybės produktus deda į visus kepinius, todėl aš ramia širdimi progai esant perku šokolado ar kokių patikrintų saldainių dėžutę ax.gif
Atsakyti
Mes esam dideli saldeskos tai naminiai tortai ir pyragai man issigelbejimas,jie gaunas sotesni kazkaip..nes kilas pirktinio pas mus isnyksta vos paliestas peilio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 12, 20:33)
todėl aš ramia širdimi progai esant perku šokolado ar kokių patikrintų saldainių dėžutę ax.gif

sitas geris pas mus labai retai buna.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 05 13, 13:21)
sitas geris pas mus labai retai buna.

Na va, kiekvienam savo 4u.gif
Aš visuomet turiu atsargai tokių dalykų, netikėtam svečiui ar į svečius, o ir pačiai kartais užeina noriukažkosaldausčiairdabar sindromas, tai bent jau būnu pasiruošus biggrin.gif Mes nevalgome uogienių, šaldytų uogų ir pan., kai matau, kiek cukraus anyta perka visoms šioms gėrybėms suruošti, jaučiuosi dar ir kaip sutaupiusi biggrin.gif
Atsakyti
Man vienas kartas parduotuvėje - apie 100 lt, čia einamųjų kasdienių produktų išlaidos (neužsiperku savaitei ir pan). Du suaugę, du ne mažiukai vaikai ir kūdikis. Neįsivaizduoju, kaip čia kažkas minėjo - visą mėnesį už 500 lt su viršum ištempti blink.gif

Tiesa, savo nieko neturim, išskyrus svogūnus ir serbentus, viską perkam su retom išimtim. Pyragus mėgstu gaminti namie, man jie kainuoja brangiau nei pardutouviniai..bet užtai -skanesni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 14, 09:30)
Na va, kiekvienam savo 4u.gif
Aš visuomet turiu atsargai tokių dalykų, netikėtam svečiui ar į svečius, o ir pačiai kartais užeina noriukažkosaldausčiairdabar sindromas,

butent del to sindromo as ir neperku, nes kaip atsarga tikrai nebutu - greit sunaikinciau blush2.gif
Atsakyti
Nuo gegužės mėnesio pradėjau skaičiuoti išlaidas maistui.
2 suaugę - 400 Lt. Kažkaip tikėjausi, kad žymiai daugiau, bet gavosi kiek gavosi. Kadangi dabar jau matau, kokiam maistui išleidžiama daugiausiai, bandysiu daryti pertvarką maisto racione (nors ir taip sveikai maitinamės), nes didžioji dalis pinigų iškeliavo skanėstams (ledai, sūreliai) - bet galbūt todėl, kad jie santykinai brangūs.

Katinas - 80 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 06 02, 12:30)

Katinas - 80 Lt  biggrin.gif

pas mus katinai maziau kainuoja, nes nuo pavasario trankosi nezinia kur ir retai grizta namo pavalgyt bigsmile.gif Va tik ziema, tai guli ir eda bigsmile.gif tokie grazus, stori buna, o dabar skeletas aptrauktas kailiu doh.gif Ir dar apdraskytas......
Atsakyti
Praeitą mėnesį 1100 Lt maistu gavosi blink.gif Na, penkiese mes, bet vienas dar pirkto maisto nevalgo biggrin.gif Tai realiai 4 ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi ir aš į renkančių čekiukus gretas smile.gif
Pirmas mėnuo, kai suvedinėju išlaidas ir jau matau kur galima sutaupyti (apie 100 lt tikrai). Esame penkiese: du vaikai ir trys suaugę.

Išlaidos maistui gegužės mėnesį - 587 lt
(Iš jų 18 proc mėsa/žuvis.
Po 17 proc saldumynai ir kavines)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 06 02, 19:11)
Sveikos,

Jungiuosi ir aš į renkančių čekiukus gretas smile.gif
Pirmas mėnuo, kai suvedinėju išlaidas ir jau matau kur galima sutaupyti (apie 100 lt tikrai). Esame penkiese: du vaikai ir trys suaugę.

Išlaidos maistui gegužės mėnesį - 587 lt
(Iš jų 18 proc mėsa/žuvis.
Po 17 proc saldumynai ir kavines)

penkiese uz 600lt?
jus turite rasyti bloga kaip uz tokia suma isgyventi biggrin.gif
Atsakyti