Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(gustika @ 2014 04 15, 15:23)

viena SM forumiete dziaugesi kazkurioj maksej atradusi kiausiniu po 0.99 lt.

nieko sau kaina! thumbup.gif bijočiau, tik ar išlaikysiu iki velykų, kad paskui netektų iš vakaro bėgti pirkti, bet matau, kad moterys pasidalino jau, kad daugeliu atveju, kiaušiniai laiko ilgiau negu nurodyta.. Vienu žodžiu, pasisekė, tiems, kas rado už tokią kainą.

QUOTE(ppavasariss @ 2014 04 15, 17:09)
O pati turiu tokia drauge, kurios seimyna marguciu nevalgo... jais tik papuosia stala, o veliau ismeta. Man tai taip keistokai sitas reikalas atrodo, bet tada ir kiausiniu labai svieziu nereikia  biggrin.gif

man irgi keistoka, gal pigiau tada būtų per kokį Kaziuką medinių margučių nusipirkti g.gif, bet čia jau jūsų draugės reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2014 04 15, 17:09)
O pati turiu tokia drauge, kurios seimyna marguciu nevalgo... jais tik papuosia stala, o veliau ismeta.

Aš irgi dažniausiai išmetu, arba anytos šunys suvalgo biggrin.gif Daug nedažom niekada, bet jie ir išbūna kaip puošmena beveik savaitę ax.gif
Vėlykoms nieko labai neplanuoju, pas savo tėvus tik užkandžiais rūpinuosi (visuomet skirstomės 3 moterys), pas MB tėvus tik kažką saldaus ar vaisių nusivešiu, nes ten ir taip kalnai maisto būna.. Man galvos skausmas didesnis su dovanėlėmis vaikams, du mažiukai, jiems ir Kinder bus gerai, bet viena jau išaugusi tą amžių, nenoriu daug pinigų išleisti tokiam tikslui, tai net nežinau, ką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 04 16, 13:52)
Man galvos skausmas didesnis su dovanėlėmis vaikams, du mažiukai, jiems ir Kinder bus gerai, bet viena jau išaugusi tą amžių, nenoriu daug pinigų išleisti tokiam tikslui, tai net nežinau, ką daryti g.gif

Aš pernai Velykoms giminaičių vaikams pirkau Kinder rinkinius (ne tik po kiaušinį, bet ir kitų Kinder saldumynų), tai labai patenkinti buvo tiek šešiamečiai, tiek šešiolikmečiai. Vyresni gal net labiau... Taip kad įtariu iš to amžiaus neišaugama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 04 16, 12:52)
Man galvos skausmas didesnis su dovanėlėmis vaikams,

blink.gif blink.gif blink.gif prima karta girdziu, kad reikai dovanas Velykoms dovanot blink.gif gerai, kad pas mus dar tokia "mada" neatejo, nes tikrai tik galvos skausmas butu.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 16, 14:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif prima karta girdziu, kad reikai dovanas Velykoms dovanot  blink.gif gerai, kad pas mus dar tokia "mada" neatejo, nes tikrai tik galvos skausmas butu.

Pas mus šeimoje tokios tradicijos taip pat nėra ir labai džiaugiuosi.. Kai maži vaikai būdavom, gaudavom po kinderį ir laimės tikrai daug būdavo. O dovanom pilnai pakanka Kalėdų ir gimtadienių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 04 16, 08:11)
Dabar pries dedant kiausini i kazkurvpirma imusu i bliudeli ir uostau  biggrin.gif nes bijau sugadinti kitus produktus

drinks_cheers.gif as irgi,esu gerai pasimokius doh.gif
man jei papuola sugedes kiausinis-viskas,apetitas dingsta su visam,pati jau ruosto maisto nebevalgau blush2.gif

Ir dar pastebejau,del tu sugedusiu kiausiniu,kad tai paprastai ne parduotuviniai buna,bet kaimiski.Gal kad ilgiau juos laikau.
Atsakyti
Kiausai pas mus sugest nespeja,bet syki esu uzsirovus,kai bliudukan ikrito ne kiausas o kraujingas baltymas blink.gif kraujo buvo daug tai net atsokau blink.gif

Velykom savo vaikam perku po dideli sokoladini kiski ar kiausini,visus kitus vaisinu mazais sokoladiniais kiausinukais ar kinderiais.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 16, 13:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif prima karta girdziu, kad reikai dovanas Velykoms dovanot  blink.gif

Na aš nekalbu apie dideles dovanas, tiesiog apie kažkokią smulkmę vaikams (šokoladinis kiaušinis, saldėsiai ir pan.) ax.gif Aš mamai, sesei po kokią saldainių dėžutę visomis progomis dovanoju, ne piniguose esmė, o tai, kad dėmesio skiriame savo artimiems.. Tiesiog šiemet viena mergaitė jau visa pana, todėl ir sutrikau dėl to, ką jai dovanoti, bet pasinaudosiu Taylor patarimu ir padarysiu kokį rinkinuką 4u.gif
Atsakyti
laime, kad pas mus demesys artimui neisreiskiamas materialiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 17, 20:46)
laime, kad pas mus demesys artimui neisreiskiamas materialiai  thumbup.gif

Na sokoladinis zuikis vaikui tikrai nieko bloga biggrin.gif
Taupyti yra gerai,bet ir cia saiko reik.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 17, 20:46)
laime, kad pas mus demesys artimui neisreiskiamas materialiai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet sokoladinis zuikis gal nera tokia dovana, del kurios butu galima sakyt, kad galvos skausmas.
Atsakyti