Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(karra @ 2014 04 14, 19:28)
na recykling - reiskia "pakartotinai naudoti"  na tai ir papasakokite kaip naudojate pakartotinai prieskoniu maiselius  g.gif 

beje, jus neturite teisintis kodel ir ką jūs naudojate. tai asmeninis jūsų reikalas.

kaip ir iš pašalies žiūrint tereikia konstatuoti faktą - tai nera taupu ir nėra patrauklu aplinkai.

Aplinkai nera nei taupu, nei patrauklu kad mes isvis gyvename biggrin.gif

Atsakyti
Gal jau gana apie išlaidas maišeliams ir indeliams, grįžkim prie maisto 4u.gif

Kaip planuojate Velykas, kažkokių idėjų turit? Sąrašus iš anksto susidarot, ar viską perkat paskutinę dieną? Aš tai nieko tokio neplanuoju, nes eisim pas uošvius, tai nešiu kokį pyragą ir įdarytų kiaušinių.. Mielinės tešlos pakiuką jau turiu, kiaušinių dar vis laukiu velykinės akcijos biggrin.gif
Atsakyti
Velykų pusryčius darome suneštinius ir visuomet pasiskirstome kas už ką atsakingi. 3 šeimininkės, 8 žmonėms planuojama: Kalakutienos ir kiaulienos vyniotiniai, avienos kepsnys, 2 mieliniai pyragai: vienas saldus, kitas daržovinis - mėsinis, bandelės su grybais, margučiai.
Atsakyti
Mes pas uošvius būsim, bet kadangi vyras jau sekančią dieną į darbą eis, tai ir pati nemažai gaminsiu, dalis jam į darbą, dalį pas uošvius vešiu. Kol kas planuose:

balta mišrainė (kaipgi be jos biggrin.gif )
sprandinės "armonika"
šimtalapis (jau seniai norėjau pabandyti kepti, puiki proga)
kepta višta arba tiesiog kulšelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 04 15, 08:31)
Gal jau gana apie išlaidas maišeliams ir indeliams, grįžkim prie maisto 4u.gif

Kaip planuojate Velykas, kažkokių idėjų turit? Sąrašus iš anksto susidarot, ar viską perkat paskutinę dieną? Aš tai nieko tokio neplanuoju, nes eisim pas uošvius, tai nešiu kokį pyragą ir įdarytų kiaušinių.. Mielinės tešlos pakiuką jau turiu, kiaušinių dar vis laukiu velykinės akcijos biggrin.gif

Darau sąrašus iš anksto 4u.gif
Pas mus nedaug bus žmonių, prie mūsų mažos 3 asmenų šeimos prisijungs dar mano mama.
Spec dėl Velykų pirkau tik 2 pokus baltų kiaušinių ir kinderių vaikui, daugiau nieko neprireiks.
Iš šaldiklio trauksiu prieš kelis mėn su nuolaida pirktą kiaulieną šašlykams, antį pačiai Velykų dienai. Kitas maistas (pusryčiai, vakarienės) bus įprastas. Pyragų nei kepam, nei valgom. Žirnelių, padažų ir kt. būtinų Velikinių priedų visad turiu atsargoj smile.gif
Atsakyti
Mes pas anyta vaziuosim,tai visokio gerio bus prigaminta blush2.gif
Kiausinius dazysim kartu,cia jau bus vaikui atrakcija,idomu tik,ar sveiku bent vienas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O meniu plane-kalakutiena kepsim,svarstau ar orkaitej,o gal net ant lauziuko ax.gif
Torta darysiu su mascarpone(va tos tai su akcija uzmaciau pirkt)
na ir misraines/salotu kokiu mandresniu noretusi..ale near minciu kazkaip

gal ka pasiulyt turit idomaus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 04 15, 08:31)
kiaušinių dar vis laukiu velykinės akcijos biggrin.gif

viena SM forumiete dziaugesi kazkurioj maksej atradusi kiausiniu po 0.99 lt.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 04 15, 16:23)

viena SM forumiete dziaugesi kazkurioj maksej atradusi kiausiniu po 0.99 lt.

Su tais kiaušiniais tai atsargiai, esu ir aš mačiusi tokia kaina, bet besibaigiančio galiojimo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 04 15, 17:31)
Su tais kiaušiniais tai atsargiai, esu ir aš mačiusi tokia kaina, bet besibaigiančio galiojimo.  unsure.gif

Na gal ir ne kaip pasirodysiu, bet namuose kiausiniai pas mane tikrai ilgiau isbuna, nei numatyta ax.gif
O pati turiu tokia drauge, kurios seimyna marguciu nevalgo... jais tik papuosia stala, o veliau ismeta. Man tai taip keistokai sitas reikalas atrodo, bet tada ir kiausiniu labai svieziu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppavasariss: 15 balandžio 2014 - 17:11
QUOTE(ppavasariss @ 2014 04 15, 18:09)
Na gal ir ne kaip pasirodysiu, bet namuose kiausiniai pas mane tikrai ilgiau isbuna, nei  numatyta  ax.gif

Ir nieko? Įdomu liek laiko taip galima juos laikyti? Tiesą sakant niekada nežiūrėjau galiojimo ant kiaušinių dėžučių, tik dabar tokia įtartina kaina kai buvo, tai ir pažiūrėjau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 04 15, 14:31)
Su tais kiaušiniais tai atsargiai, esu ir aš mačiusi tokia kaina, bet besibaigiančio galiojimo.  unsure.gif

Pasibaigus kiausiniu galiojimo datai dar menesi juos galima drasiai valgyti.
Atsakyti
Anksciau kazkaip sakydavo, kad jei papurcius kiausini jis viduje kliuksi, tai jau bus nesviezias ax.gif Bet man dazniausiai jie visi kliuksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2014 04 15, 18:09)
Na gal ir ne kaip pasirodysiu, bet namuose kiausiniai pas mane tikrai ilgiau isbuna, nei  numatyta  ax.gif
O pati turiu tokia drauge, kurios seimyna marguciu nevalgo... jais tik papuosia stala, o veliau ismeta. Man tai taip keistokai sitas reikalas atrodo, bet tada ir kiausiniu labai svieziu nereikia  biggrin.gif

As savus margucius valgau, bet dovanotu - ne schmoll.gif

Neseniai imusiau kiausini i bliudeli karbonadui kepti, kad pasmirdo doh.gif galiojimas geras buvo, bet vyras sake kai dejo is dezutes kiausinius i lentynele lyg vienas itrukes buvo, tai turbut cia tas itrukelis ir buvo. Dabar pries dedant kiausini i kazkurvpirma imusu i bliudeli ir uostau biggrin.gif nes bijau sugadinti kitus produktus
Atsakyti