QUOTE(Digse @ 2014 03 12, 18:32)
labai atsiprašau sveikuolių už pavartotą žodį 'švarus' kalbėdama apie tuną ir vištą
gal labiau tiktų 'grynas' maistas. Ekologiškai vištienai ir šviežiam tunui piniginė per plona 

Nei tu atsiprasinek nei tu ka

QUOTE(Akela. @ 2014 03 12, 19:22)
žinau, todėl valgau ir nesuku galvos

O į temą - praėjus beveik pusei mėnesio išlaidos maistui dviems ~300 Lt, šaldytuvas pustuštis

QUOTE(gustika @ 2014 03 12, 00:41)
tikrai? zuvyje nera nieko naudingo?

QUOTE(Akela. @ 2014 03 12, 15:46)
Na vistos ir tuno svariu maistu nelaikyciau..pig us taip

o vista... tai kokia ten jau sveikata ar baisi kokybe, jei uzauginta ne paciu? kuo reikia serti ta pauksti, jei per menesi uzauga iki pjaunamo svorio

QUOTE(milaaa @ 2014 03 12, 19:27)
tikrai? zuvyje nera nieko naudingo?
o vista... tai kokia ten jau sveikata ar baisi kokybe, jei uzauginta ne paciu? kuo reikia serti ta pauksti, jei per menesi uzauga iki pjaunamo svorio

analogiska situacija tike su zuvim,tiek su vista is parduotuves
manau,teko girdet apie pangasijas ir pan. zuvis,kaip jos uzauga/yra auginamos.

Zuvis,be abejo,naudinga,jei uzaugus pati ir dar apysvariam vandens telkiny,sakyciau idealiausia - musiskiu ezeru.
prie ko cia pangasijos, tilapijos ir kitas panasus ''geris''? vien del to, kad parduotuvej yra tokios zuvies reikia nurasyti visas kitas? kuo blogai upiu, baltijos ar atlante gyvenanti zuvis?
QUOTE(Digse @ 2014 03 12, 19:54)
as negaliu, man ten kaip paplavos atrodo

QUOTE(milaaa @ 2014 03 12, 20:03)
as negaliu, man ten kaip paplavos atrodo
paieskojus, paakcijinus, galima gero uz panasiai gauti 

na dar kaip nors negražiai atsiliepkite apie valgomą maistą, smagu paskaityti

QUOTE(Digse @ 2014 03 12, 20:06)

kodel negraziai? man ten taip ir atrodo, tiek spalva, tiek turiniu

QUOTE(milaaa @ 2014 03 12, 20:22)

kodel negraziai? man ten taip ir atrodo, tiek spalva, tiek turiniu

būtent, tačiau aš susilaikyčiau nuo tokių komentarų, verčiau pasidžiaugčiau kaip aš pati skaniai ir sveikai bei žinoma taupiai valgau

QUOTE(Digse @ 2014 03 12, 20:42)
būtent, tačiau aš susilaikyčiau nuo tokių komentarų, verčiau pasidžiaugčiau kaip aš pati skaniai ir sveikai bei žinoma taupiai valgau 

ne visi tokie taktiski

as negaliu dziaugtis, nes nevalgau nei labai sveikai, nei labai taupiai