Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(ukanotadiena @ 2015 02 10, 19:29)
negasdinkit,kai kam kelione dar arciau doh.gif

Negasdinu schmoll.gif

QUOTE(Shyna @ 2015 02 10, 19:43)
Labai baisiai lyja - va:

http://youtu.be/k6Z0M_Xccts

lotuliukas.gif

Bet Pafose lyja ištisai (panašiau į uraganą pas mus pajūry), o pvz Lemesuse - daug mažiau, o Nikosijoje išvis saulės daug buvo. Tai nulis problemos pasivažinėti  mirksiukas.gif  Toks oras (apskritai turbūt žiema Kipro) - netinkamas metas poilsiui AI viešbučiuose, ir žinoma pliažuose. O patyrinėti šalį tai visai netrukdo.

Nu jo, lyja neblogai cool.gif Gerai, kad nemegstam plezintis, gal visame Kipre rasim saules kur nors biggrin.gif
Atsakyti
Manęs tai toks oras visai nežavi... aš vis dar turiu vilčių į jūrą įbristi biggrin.gif
Atsakyti
Va galima prisėsti marinoje ant suoliuko smile.gif

http://youtu.be/_KUOYhgQiDU

Pasimaudyti šiuo metu net baseine nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 10, 21:19)
Manęs tai toks oras visai nežavi... aš vis dar turiu vilčių į jūrą įbristi  biggrin.gif

Kokių vilčių- tiesiog reikia įbristi biggrin.gif Ypač, jei tik įbristi- pabraidžiosit su malonumu smile.gif Maudytis irgi galima, jei mėgstat maudytis Lieuvoje ir šaltesniame vandenyje. Buvau pernai vasario 3- 20 d.d., lijo vieną naktį ir vieną popietę apie dvi val., temperatūra buvo apie 22 C, bet tai nėra vasarą, prie jūros gana vėjuota. Tačiau, jei šioje temoje pasižiūrėsit praeitų metų vasario žinutes, turėtum rasti nuotraukas, kad lietuviai maudosi, kipriečiai, beje, taip pat.
Taigi, gero oro ir sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2015 02 10, 20:46)
Tačiau, jei šioje temoje pasižiūrėsit praeitų metų vasario žinutes, turėtum rasti nuotraukas, kad lietuviai maudosi, kipriečiai, beje, taip pat.

Negali lyginti praeitu metu vasario ir sio. Mes praeita vasari Kanaruose maudemes ir net nusvilti sugebejom, o siemet max 18l ir debesuota. Tai ir Kipre, matau, panasiai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Shyna @ 2015 02 10, 20:22)
Va galima prisėsti marinoje ant suoliuko smile.gif

http://youtu.be/_KUOYhgQiDU

Pasimaudyti šiuo metu net baseine nelabai  lotuliukas.gif

O kaip temperatura? Kokios prognozes?
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2015 02 10, 20:46)
Kokių vilčių- tiesiog reikia įbristi biggrin.gif Ypač, jei tik įbristi- pabraidžiosit su malonumu smile.gif Maudytis irgi galima, jei mėgstat maudytis Lieuvoje ir šaltesniame vandenyje. Buvau  pernai vasario 3- 20 d.d., lijo vieną naktį ir vieną popietę apie dvi val., temperatūra buvo apie 22 C, bet tai nėra vasarą, prie jūros gana vėjuota. Tačiau, jei šioje temoje pasižiūrėsit praeitų metų vasario žinutes, turėtum rasti nuotraukas, kad lietuviai maudosi, kipriečiai, beje, taip pat.

aš šalto vandens nebijau biggrin.gif nuo pat vasaros pradžios upėje maudytis pradedu, bet jei toks vėjas kaip dabar ir lietus- tai nebus smagu... verysad.gif

lyginant su pernai- šiemet šalčiau ir kritulių daugiau doh.gif
Atsakyti
Pagaliau ir saulutė atsirado thumbup.gif

http://cyprusliving....bcam/webcam.php
Atsakyti
Sakykit, o kokia kaina už skrydį (Vilnius Larnaca Vilnius) yra padori balandžio pradžiai? biggrin.gif Norim pigiai, laukiu ir nežinau, pigs bilietai ar imt dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 12, 11:53)

Buvo jau karšta - mašinoj kondicionieriaus reikėjo doh.gif

O saulės ir vakar buvo pilna. Nėr čia jokios tragedijos su tais orais.

Apie maudymąsi ar braidymą tai žiūriu svajojat - bangų dydžio nematėt tongue.gif Beje - kai pietinėje pakrantėje bangos kelių metrų aukščio (man tai faina - gražu, tai ne prie mūsų Baltijos ežero, kur net Kauno mariose tokios pat bangelės) - tai apvažiavus Akamos pusiasalį, vakarinėje pakrantėje - jūra lygutėlė wink.gif Bet ten paplūdymiai juodi ir akmenuoti (čia jei vis dar mąstot dėl maudymosi) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 12 vasario 2015 - 19:08
QUOTE(kaaa @ 2015 02 12, 15:13)
Sakykit, o kokia kaina už skrydį (Vilnius Larnaca Vilnius) yra padori balandžio pradžiai?  biggrin.gif  Norim pigiai, laukiu ir nežinau, pigs bilietai ar imt dabar  g.gif

Šiandien perkant Wizzair duoda 20% nuolaidą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 02 12, 20:17)
Šiandien perkant Wizzair duoda 20% nuolaidą wink.gif

žinau, bet norimai datai mums dviems ir lialiui 500eur gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2015 02 12, 21:09)
žinau, bet norimai datai mums dviems ir lialiui 500eur gaunasi  g.gif

Kipre tik kartą buvau, ir skridom į Pafosą, ne Larnaką, ir dar ne sezono metu - tai gavosi 400 Lt žmogui tada smile.gif
Atsakyti