Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Shyna @ 2015 02 06, 20:44)
Kur tas maistas brangus? Parduotuvėse, pasižiūrėjau, pigiau nei pas mus. Restoranuose kiek jau bus tiek - vistiek valgysim smile.gif Pusryčius gaminsimės patys, pietus - gal kartais, vakarieniausim turbūt mieste.

Parduotuvėse turbūt ne, bet restoranuose tikrai brangiau negu viešbutyje mirksiukas.gif

Mes gal irgi imtume be maitinimo- bet kažkaip per atostogas gaminti tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 06, 21:17)

Mes gal irgi imtume be maitinimo- bet kažkaip per atostogas gaminti tai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai nėra susidurusiu su bookcyprus sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 06, 21:17)
Mes gal irgi imtume be maitinimo- bet kažkaip per atostogas gaminti tai  schmoll.gif

Priklauso nuo atostogaujančių apetito - mes buvom dviese su dukra, tai gaminimas apsiribojo omletu, kava, ir pusfabrikačių iš Lidl pašildymu orkaitėje biggrin.gif
Daugiau mieste valgėm, nei gaminom, patiko kaskart kitoje vietoje prisėsti, skirtingo maisto paragauti, išbandėm ir mezė, tai vos vos įveikėm dviese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 02 07, 16:21)
Priklauso nuo atostogaujančių apetito - mes buvom dviese su dukra, tai gaminimas apsiribojo omletu, kava, ir pusfabrikačių iš Lidl pašildymu orkaitėje biggrin.gif
Daugiau mieste valgėm, nei gaminom, patiko kaskart kitoje vietoje prisėsti, skirtingo maisto paragauti, išbandėm ir mezė, tai vos vos įveikėm dviese doh.gif

Jei tik man vienai reikėtų- tai aš tikrai išsiversčiau- bet mano vyro omletu neužkiši biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 07, 17:01)
Jei tik man vienai reikėtų- tai aš tikrai išsiversčiau- bet mano vyro omletu neužkiši  biggrin.gif

Tai tą ir sakau - mes ne iš pačių valgiausių su dukra, tai gaminimo buvo minimumas. Be to, kelionė buvo sugalvota neplanuotai, tai ką radau, tą ėmiau, o rezultate taip patiko, kad norim ten pat, ir vėl - ne sezono piko metu, labai jau nuostabi ta ramybė ir šilta jūra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dite76 @ 2015 02 07, 11:39)
Tai nėra susidurusiu su bookcyprus sad.gif

radau žinutę senose temose :
http://www.supermama...?...&p=56459093
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2015 02 07, 17:08)
Tai tą ir sakau - mes ne iš pačių valgiausių su dukra, tai gaminimo buvo minimumas. Be to, kelionė buvo sugalvota neplanuotai, tai ką radau, tą ėmiau, o rezultate taip patiko, kad norim ten pat, ir vėl - ne sezono piko metu, labai jau nuostabi ta ramybė ir šilta jūra wub.gif

Pasidalinkit kur gyvenot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 07, 17:25)
Pasidalinkit kur gyvenot?  blush2.gif

Pafose visai šalia Tombs Of Kings, "King's Holiday Apartments" 4u.gif
Ten su maitinimu nėra pasirinkimo, tik kambariai su virtuvėmis.
Atsakyti
Man aplink Larnaką reikia, nieko gero nerandu doh.gif
Atsakyti
Kodėl Jums reikia aplink Larnaką, ne Larnakoje?
Mes gyvenome Passiana Hotel Apartments, prie Makenzie paplūdimio, netoli aero uosto, ten yra , berods, trys apartamentų viešbučiai. Vieta puiki, viskas būtų gerai, bet gruodį buvo šaltoka vakare viešbutyje. Bet dabar jis nedirba. Su kitais lietuviais kalbėjom, tai jie gyrė Francis apartments, jis centre, irgi viskas arti.

Dėl maisto, tai Larnakoje geri supermarketai tik pakraščiuose, mums geriausiai patiko Carrefour- vienas netoli aerouosto - Dromolaxijoje, kitas - kitame Larnakos pakraštyj. Asortimentas platus, kainos normalios. Mėsos kainos panašios kaip pas mus ir didelis pasirinkimas, didelė įvairovė žuvų ir jūros produktų, paprašius viską nuvalo, tik parsinešėt ir ant keptuvės. Man labai patinka jų Anari sūris, panašus į varškę, o tas išgirtasis chalumi, tai man šiaipsau. Šeštadienį netoli St.Lazaro cerkvės būna daržovių ir vaisių turgus. Taigi, nėra problema patiems maitintis.
Man atrodo, kad Kipre su maitinimu tik brangūs viešbučiai.
Atsakyti
Tai pačioje Larnakoje dar geriau, bet kad nieko gero neradom mirksiukas.gif
rezervavau Flamingo beach hotel netoli Makenzie papludimio ir oro uosto. Smagu kad vieta patiko, nes dėl to labiausiai pergyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 07, 22:53)
Tai pačioje Larnakoje dar geriau, bet kad nieko gero neradom mirksiukas.gif
rezervavau Flamingo beach hotel netoli Makenzie papludimio ir oro uosto. Smagu kad vieta patiko, nes dėl to labiausiai pergyvenu ax.gif

Čia didelis viešbutis, bet arti paplūdimio. Vieta gera, kad gali keliskart į paplūdimį suvaikščioti, o vakare į miestą. Druskos ežero (mūsų viešbutis buvo toje pusėje) čia gal nesimatys, bet reikia prie jo pasivaikščiokit, nors flamingų gal jau ir nebus, mat Larnakoje saulė leidžiasi Druskos ežere, įspūdinga, nes ežeras labai lygus. Kitoje ežero pusėje matosi svarbi mečetė, bet beveik įspūdingiau iš tolo smile.gif . Paplūdimys įspūdingas, nors iš pradžių man nepatiko. Šiaip toje vietoje, kur viešbutis, jau bus krantinė, man tai nepatinka uždaryta jūra, krantinėje daug kavinių ir restoranų, bet centras jau toliau, už forto, kur prasideda promenada ir Finikoudes paplūdimys. St .Lazaro cerkvė viduje įspūdinga, šiaip man Larnaka kaip miestas nelabai patiko.

Papildyta:
Dar pridursiu, kad iškart už forto yra libaniečių restoranas"Al Sultan".
Nepigus, bet verta apsilankyti.
Atsakyti