http://www.elephantr.../car.php?q=book
tikiuosi nuoroda atidarys
nu faktas kad is cia elementari masiniuke penkiaviete mum sav kainuotu 70 euru,plius viena autokedute nemokamai
pasiimsim ir atiduosim orouoste
kokiu mokesciu cia dar reik laukti netiketu?oro uosto?draudimo kokio?nu lyg raso kad yra
siaip pigiausias var ka teko rast
o dar dvi autokedutes,tiksliau pasostes skraidinsimes,pigiau is maxes nusipirkus uz 19.90lt nuskraidinti,pasivazineti ir ismesti,nei ten nuomotis tokiom kainom
Ai tiesa SHYNA kazkaip nusiminiau del to hotelio ant juros kranto,kur sakei kad busim vieni vaiduoklyje,matai kai nebuvus ten sunku vertinti situacija tavo nuorodos nerealios i kalnus,bet mum brangoka ir bijau kad vasary dar bus sniego,nors labai noreciau kalnuose bent savaitgali praleisti
o guleti viesbuti su OI jau ne man,nusaukit geriau is karto,ir animatoriu ir ledu mum nereikia,mes zygiuojam,mano vaikam pakrantese gaudyti bangas ir rinkti akmenukus kazkas tokio,tikiu kad ir kalnuose patiks
QUOTE(ukanotadiena @ 2015 02 05, 16:24)
http://www.elephantr.../car.php?q=book
nu faktas kad is cia elementari masiniuke penkiaviete mum sav kainuotu 70 euru,plius viena autokedute nemokamai
kokiu mokesciu cia dar reik laukti netiketu?oro uosto?draudimo kokio?nu lyg raso kad yra
o dar dvi autokedutes,tiksliau pasostes skraidinsimes,pigiau is maxes nusipirkus uz 19.90lt nuskraidinti,pasivazineti ir ismesti,nei ten nuomotis tokiom kainom
Ai tiesa SHYNA kazkaip nusiminiau del to hotelio ant juros kranto,kur sakei kad busim vieni vaiduoklyje,matai kai nebuvus ten sunku vertinti situacija tavo nuorodos nerealios i kalnus,bet mum brangoka ir bijau kad vasary dar bus sniego,nors labai noreciau kalnuose bent savaitgali praleisti
o guleti viesbuti su OI jau ne man,nusaukit geriau is karto,ir animatoriu ir ledu mum nereikia,mes zygiuojam,mano vaikam pakrantese gaudyti bangas ir rinkti akmenukus kazkas tokio,tikiu kad ir kalnuose patiks
neatidaro
o keliom dienom imat?
man virš 300 eurų pas juos gaunasi 7 dienom
QUOTE(Elvita @ 2015 02 05, 15:12)
Kokioj cia nuomoj taip pigiai? Paskaiciavau pas mus irgi su visais draudimais gaunasi 16eur/parai Toyota Yiaris automatic.
Čia per lietuvišką turizmo agentūrą, kuri gauna spec sąlygas su Auto Europe firma.
QUOTE(ukanotadiena @ 2015 02 05, 16:24)
O kaip ten sistema su kuru sioj nuomoj ir visose kitose? pilna gauni pilna grazini ar kaip? Gal kas galit pakomentuoti?
Tumpam laikui imant kuras turi būti pilnas-pilnas, o ilgiau nei 4 dienoms - reikia imant susimokėt už pilną baką, ir grąžint kuo tuštesnį.
QUOTE(GintareM @ 2015 02 05, 17:23)
O kaip ten sistema su kuru sioj nuomoj ir visose kitose? pilna gauni pilna grazini ar kaip? Gal kas galit pakomentuoti?
Turi buti parasyta ju psl. Musu nuomoje, tai pasiimi su puse bako, t.y. susimoki 35 ir grazini tusciu baku.
sakykite ar kipre imanoma susikalbeti rusu kalba.
Vikiukstis, tikrai imanoma. Praktiskai visur kalba rusiskai arba angliskai. Jie klausia kokia kalba kalbesi
sveikos, kas gal susidurete su bookcyprus.com .
QUOTE(dite76 @ 2015 02 06, 19:33)
sveikos, kas gal susidurete su bookcyprus.com .
aš ten dairausi, viskas patikima atrodo, ir atsiliepimų gerų buvau radusi
tik pasiklydau viešbučių džiunglėse... Atostogos neplanuotos, tad norisi kuo pigiau, daug kas rašo, kad maistas brangus- tai vyras zurza kad reikia HB pasiimti- ir galvos sukti nereiks ir sutaupysim kažkiek. Jeigu normaliai maitina tai mums šiltuose kraštuose ryte ir vakare pavalgyti būna užtektinai O viešbutis tik išsimiegoti ir nusiprausti reikalingas.
gal kam teko girdėti apie šį?
http://www.tripadvis...a_District.html
QUOTE(Rose Prick @ 2015 02 06, 19:52)
daug kas rašo, kad maistas brangus
Kur tas maistas brangus? Parduotuvėse, pasižiūrėjau, pigiau nei pas mus. Restoranuose kiek jau bus tiek - vistiek valgysim Pusryčius gaminsimės patys, pietus - gal kartais, vakarieniausim turbūt mieste.
QUOTE(Shyna @ 2015 02 06, 20:44)
Kur tas maistas brangus? Parduotuvėse, pasižiūrėjau, pigiau nei pas mus. Restoranuose kiek jau bus tiek - vistiek valgysim Pusryčius gaminsimės patys, pietus - gal kartais, vakarieniausim turbūt mieste.
Normaliai tas maistas
Tiesa, mes ėmėm apartamentus su virtuve ir be maitinimo, tai pirkomės ir šį tą gaminom, Lidl - geros kainos, tik pasirinkimas mažas, Carefour - didžiulė pardė, visko daug, kainos na kaip mūsų Rimi, sakyčiau
Kelissyk valgėm ir kavinukėse, pigiau nei Romoje tai tikrai