Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Elvita @ 2014 10 07, 17:13)
As buvau issirinkus Napa Mermaind, man jis labai patiko.
Aha, nepaminejau neisdildoma ispudi jums palikusiu girtu rusaiciu biggrin.gif

Aha,super sitas thumbup.gif Bet dvigubai brangesnis,nei "musiskis" biggrin.gif

Nuejau paskaitinet apie tas rusaites net,smalsu pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 spalio 2014 - 16:50
QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 16:35)
biggrin.gif ir man nelabai tiko,bet chebra nubalsavo už šitą,bus gerai smile.gif Ir kaip jau minėjau-labai mažas pačioj Aya Napoj 4žv.viešbučių pasirinkimas,tai praktiškai kaip ir nebuvo iš ko stipriai rinktis

man tai netinka, nes netelpam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 10 07, 19:25)
man tai netinka, nes netelpam biggrin.gif

Ooo,tikrai,jūsų gausi šeimyna! thumbup.gif Tai kiek jums kambarių tenka užsisakyti keliaujant? Dvejus apartamentus ar kaip? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 spalio 2014 - 19:17
QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 20:16)
Ooo,tikrai,jūsų gausi šeimyna! thumbup.gif Tai kiek jums kambarių tenka užsisakyti keliaujant? Dvejus apartamentus ar kaip? g.gif  rolleyes.gif

paprastai imu apartamentus su dviem miegamaisias
man du atskiri netinka, nes vaikų vienų nepaliksi, vyro irgi biggrin.gif
Atsakyti
iskrendam savaitei i Ayia Napa, gyvensime apartamentuose. Gal zinot gera vietini supermarket'a maistui apsipirkti?
daznai nuvykus galima uztaikyti i supermarket'us irgi su turistinemis kainomis, o i Kipra vykstam pirma karta. Gal koks geras vaisiu ir zuvies turgus yra?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kokie orai būna balandžio viduryje? ax.gif
Atsakyti
sakykit, o per kur nuomojotės mašiną? kiek mokėjot? mes skrendam po mėnesio, tai jau pats laikas būtų ieškot..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 20, 10:46)
sakykit, o per kur nuomojotės mašiną? kiek mokėjot? mes skrendam po mėnesio, tai jau pats laikas būtų ieškot..

Mes is cia http://www.ctt-carhire.com/cars/book, Toyota Yaris 2 savaites su pilnu draudimu 220eur, jei neimti pilno draudimo - 180eur.
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau paklausti, kas buvote Kipre ir nuomavotės automobilį. Žinau kad Kipre eismas vyksta kairiąja puse, tačia ar nuomojami automobiliai visi būna tik su vairu dešinėje ar būna ir kairėje? Jeigu tik dešinėje tai tikriausiai patogiau būtų nuomotis su automatine pavarų deže?
Aš planuoju nuomotis iš šio portalo mašiną:
https://secure.econo...id=b58511ca-ed0
Atsakyti
QUOTE(polijus @ 2014 10 21, 08:30)
Laba diena,

Norėčiau paklausti, kas buvote Kipre ir nuomavotės automobilį. Žinau kad Kipre eismas vyksta kairiąja puse, tačia ar nuomojami automobiliai visi būna tik su vairu dešinėje ar būna ir kairėje? Jeigu tik dešinėje tai tikriausiai patogiau būtų nuomotis su automatine pavarų deže?
Aš planuoju nuomotis iš šio portalo mašiną:
https://secure.econo...id=b58511ca-ed0

Laba,

visi automobiliai ten su vairu dešinėje pusėje. Geriau imti automatine pavarų dėže, paprasčiau vairuot biggrin.gif

Noriu perspėti dėl Jūsų pasirinktos kompanijos. Mes su ja nusvilome. Spalio pradžioje nuomavomės savaitei septynvietį automobilį. Atskridome naktį, su keturiais vaikais, iš kurių trys dar maži, tai žinoma esame nuvargę, o jie dar sumanė eiti aplink automobilį ir planelyje žymėti kiekvieną įbrėžimą, pabraukymą doh.gif su tuo dar nesame niekad susidūrę, todėl kažkaip ypatingai dėmesio nekreipėme, o dar vaikai niurzga, nes miego nori. Tai va, išvažiuojam, atrodo viskas gerai. Kai grąžinom automobilį, atbėgo dviese ir vėl eina aplink jį, kiekvieną įbrėžimą tikrina ir "atranda" vieną naują, atseit kurio nebuvo ir dar tokį nemažą verysad.gif Mano vyras profesionalus vairuotojas ir tikrai niekur nieko nekabinom, jei taip būtų nutikę, tai net nesiginčytume....vienu žodžiu, teko suplot papildomai 150 eurų doh.gif vien todėl, kad susigundėm šiek tiek pigesne nuoma...
Mūsų draugai iš ten pat nuomavosi, tai taip pat bėdų turėjo.

Fuuu...lengviau "ant širdies" paliko, kad galbūt kažką apsaugosiu nuo tokių nemalonumų mirksiukas.gif
Atsakyti
bet aš suprantu, kad tas economycarrentals yra kaip operatorius, o kokia konkrečiai nuomos kompanija papuls tokia jau papuls.
Atsakyti
Klausimas, Ayia Napa tai turkijos dalyje, tai kaip bus su įvažiavimu į tą dalį išsinuomojus automobilį? Reiks naujo draudimo? smile.gif
Atsakyti