Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 13:09)
Tai as ta ir sakau, kad Sardinijoj labai brangu. Bet uztat ten grazu ir smagu smile.gif O Kipre tikrai pigiau, bet ten to smagumo ir grazumo as nemaciau smile.gif Man Kipras tokia turistu nudrengta vieta. Purvynas, siukslynas, tuntai rusu ir etc. As cia jau pradedu kartotis. Savo ispudzius apie Kipra rasiau anksciau smile.gif
O vaikai, tai nieko. Paaugs ir prades ne tik Cola gert, bet ir gerokai tauresnius gerimus  alc.gif

Aha,kartojates jau biggrin.gif Nemaciau nei purvynu,siuksliu-ne daugiau nei Sardinijoj,rusu-na bent Kaljary tai tikrai daugiau sutikom nei Pafose lotuliukas.gif Architektūra tik daug įspūdingesnė Sardinijoj,o visa kita- pakankamai subjektyvu smile.gif

Issirinkom viesbuti siaip ne taip pagaliau ,visgi pasirinkom Aya Napą,ne Larnaką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 spalio 2014 - 13:12
QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 14:10)
Aha,kartojates jau biggrin.gif Nemaciau nei purvynu,siuksliu-ne daugiau nei Sardinijoj,rusu-na bent Kaljary tai tikrai daugiau sutikom nei Pafose lotuliukas.gif Architektūra tik daug įspūdingesnė Sardinijoj,o visa kita- pakankamai subjektyvu smile.gif

Issirinkom viesbuti siaip ne taip pagaliau ,visgi pasirinkom  Aya Napą,ne Larnaką smile.gif

aš rusų Sardinijoj nesutikau praktiškai, bet mes nelabai sezonu buvom

o kokį viešbutį išsirinkot,
aš vis blaškausi blaškausi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 10 07, 14:12)
aš rusų Sardinijoj nesutikau praktiškai, bet mes nelabai sezonu buvom
o kokį viešbutį išsirinkot,
aš vis blaškausi blaškausi

Mes Sardinijoj buvom balandžio vidury,tikrai nemažai rusų mieste sutikom,na bet nenustebino,visur jų pilna,kur bepasisuksi Europoj biggrin.gif

Viešbutis šitas,labai jau mažas pasirinkimas toj Aya Napoj,nelabai buvo iš ko rinktis realiai..

http://www.booking.c...ht_room=1720801
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 spalio 2014 - 13:39
QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 07:36)
Oi, nesutikciau kategoriskai, kad Kipras geriau ar ne kiek nenusileidzia Sardinijai.

Na, nepatingejau paieskoti jusu posto, kai grizot is Kipro. Tai susidare tokia nuomone, kad apart Waterworld, naktinio Napos gyvenimo ir wifi free ieskojimo po Mackus, daugiau nelabai ka ir matet. Tuomet nenustebciau, kad Kipras jums paliko toki ispudi g.gif

QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 13:10)

Issirinkom viesbuti siaip ne taip pagaliau ,visgi pasirinkom  Aya Napą,ne Larnaką smile.gif

Koki issirinkot?
Atsakyti
g.gif gal rusams sezonas buvo praejes,nes tikrai ju mazai Pafose sutikom. Turejom nusiziureje kelis mazus restoranelius,kur alus ir kokteiliai nebrangus buvo,tai per 5 vakarus ten vakarot ne vienas rusas neatejo,tik vyresnio amziaus britai. Man aplamai susidare vaizdas,kad tam pakrasti britu senuku rojus biggrin.gif Papludimi-zolyte,nori gultus imi,nori patiesaliuka tiesi. Smagu buvo stebet senatve besidziaugiancius zmogeliukus-kaip jie linksminasi thumbup.gif
O del siuksliu -ju visur pietuose pilna ( ten kur turistai neuzeina) mirksiukas.gif
Sardinija meginsim birzeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 10 07, 13:40)
Turejom nusiziureje kelis mazus restoranelius,kur alus ir kokteiliai nebrangus buvo
Sardinija meginsim birzeli smile.gif

Gal galit pavadinimais pasidalinti? ax.gif

O as nezinau, kur noriu vasara ar i Roda, ar i Sardinija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 07, 14:46)
Gal galit pavadinimais pasidalinti?  ax.gif

O as nezinau, kur noriu vasara ar i Roda, ar i Sardinija  g.gif

Ups.. blush2.gif tikrai demesio neatkreipiau. Gyvenom mes netoli Veronikos viesbucio..
Rodo sala ir sarase smile.gif
O Alikanteje buvote? Man ten patiko-viskas arti, autonuoma-pigi,maistas-super, apartamentu nuoma ikandama....apie viesbucius nezinau...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2014 10 07, 13:53)
O Alikanteje buvote? Man ten patiko-viskas arti, autonuoma-pigi,maistas-super, apartamentu nuoma ikandama....apie viesbucius nezinau...

Nea nebuvom, pusbrolis su seima gyvena Alikanteje, vis kviecia i svecius, bet niekaip neprisiruosiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 07 spalio 2014 - 15:11
QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 14:38)

Viešbutis  šitas,labai jau mažas pasirinkimas toj Aya Napoj,nelabai buvo iš ko rinktis realiai..

http://www.booking.c...ht_room=1720801

visai patraukliai atrodo
ale man kaip visad netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 10 07, 16:14)
visai patraukliai atrodo
ale man kaip visad netinka  biggrin.gif

biggrin.gif ir man nelabai tiko,bet chebra nubalsavo už šitą,bus gerai smile.gif Ir kaip jau minėjau-labai mažas pačioj Aya Napoj 4žv.viešbučių pasirinkimas,tai praktiškai kaip ir nebuvo iš ko stipriai rinktis
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 07, 14:40)
Na, nepatingejau paieskoti jusu posto, kai grizot is Kipro. Tai susidare tokia nuomone, kad apart Waterworld, naktinio Napos gyvenimo ir wifi free ieskojimo po Mackus, daugiau nelabai ka ir matet. Tuomet nenustebciau, kad Kipras jums paliko toki ispudi  g.gif
Koki issirinkot?

Rekomenduoju dar karta perskaityt mano posta wink.gif Gal antra karta labiau detaliu galvelej isliks devil.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 10 07, 15:35)
biggrin.gif ir man nelabai tiko,bet chebra nubalsavo už šitą,bus gerai smile.gif Ir kaip jau minėjau-labai mažas pačioj Aya Napoj 4žv.viešbučių pasirinkimas,tai praktiškai kaip ir nebuvo iš ko stipriai rinktis

As buvau issirinkus Napa Mermaind, man jis labai patiko.

QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 15:45)
Rekomenduoju dar karta perskaityt mano posta wink.gif Gal antra karta labiau detaliu galvelej isliks  devil.gif

Aha, nepaminejau neisdildoma ispudi jums palikusiu girtu rusaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 07 spalio 2014 - 16:44