Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(klaara @ 2014 10 05, 15:02)
Tikrai smagus viesbutis buvo .Buvo to veiksmo bariukuose prie promenados,daugiausia jo sukeldavo anglu pensininkai biggrin.gif

Kaip suprantu ziemos metu buvot? Kaip orai, vanduo?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 05, 21:03)
Kaip suprantu ziemos metu buvot? Kaip orai, vanduo?

Buvom sausi,oro temp.laikesi apie 20,vandens tai net nezinau kokia temp,vaikai maudes kelis kartus,bet tik ilysdavo ir islysdavo,uztat ieskom ir dabar viesbucio su vidiniu baseinu,kol kas sunkiai sekas..
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 10 04, 18:11)
Tai va Pafose ir buvo kuo tikriausia nykuma biggrin.gif Reikes dar taip pat gyvenancios Kipre pazistamos uzklausti,bet kita vertus-tinka mums ta nykuma,daug svarbiau nei ji-sauleti orai  smile.gif

Pafose ir vasara nykuma. Apskritai, tai nieko gero ten nera. Tokiu papludimiu ir promenadu pasivaiksciojimui visose salose apstu. Siaip dabar kai po Kipro susigulejo ispudziai, tai galiu pasakyt, kad kiek esu buves salu, tai uz Kipra blogesnis tik Kosas buvo. Ta pati Sardinija, Maljorka, Sicilija, as jau nesneku apie Vidurziemio juros graziausia sala - Santorini, kur kas man labiau patiko. Aisku, tai mano asmenine nuomone sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2014 10 06, 10:41)
Pafose ir vasara nykuma. Apskritai, tai nieko gero ten nera. Tokiu papludimiu ir promenadu pasivaiksciojimui visose salose apstu. Siaip dabar kai po Kipro susigulejo ispudziai, tai galiu pasakyt, kad kiek esu buves salu, tai uz Kipra blogesnis tik Kosas buvo. Ta pati Sardinija, Maljorka, Sicilija, as jau nesneku apie Vidurziemio juros graziausia sala - Santorini, kur kas man labiau patiko. Aisku, tai mano asmenine nuomone  sunglasses2.gif

Na mes tai ziemai Kipra antrus metus is eiles renkames tikrai ne del promenadu biggrin.gif Labai gera buvo nors trumpam pabegti nuo lietuvisku speigu tiesiogine prasme( Lietuvoj palikom minus 20,Kipre mus pasitiko plius 20),pasisildyti, tingiai parelaksuoti,pasimegauti svieziom darzovem ir mandarinais tiesiai nuo medziu smile.gif

O del pasauleziuros prapletimo tai taip,pritariu,kad yra ir grazesniu salu.Bet ir Kipre tikrai pilna nuostabiu vietu,svarbu nepatingeti i jas nuvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 06 spalio 2014 - 10:40
O gal kas važinėjotės aplink Pafosą dviračiais? Kaip keliai šiam transportui, ar saugu, ar yra kokių maršrutų +/- 30 km? Pažiūrėjau, kad mūsų viešbutukas nuomoja dviračius, visai norėtųsi palakiot kokią dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 10 05, 21:19)
Buvom sausi,oro temp.laikesi apie 20,vandens tai net nezinau kokia temp,vaikai maudes kelis kartus,bet tik ilysdavo ir islysdavo,uztat ieskom ir dabar viesbucio su vidiniu baseinu,kol kas sunkiai sekas..

drinks_cheers.gif mes ziemos metu irgi visada gyvenam viesbuciuose, kurie turi vidaus baseina.

QUOTE(Setonas @ 2014 10 06, 09:41)
Pafose ir vasara nykuma. Apskritai, tai nieko gero ten nera. Tokiu papludimiu ir promenadu pasivaiksciojimui visose salose apstu. Siaip dabar kai po Kipro susigulejo ispudziai, tai galiu pasakyt, kad kiek esu buves salu, tai uz Kipra blogesnis tik Kosas buvo. Ta pati Sardinija, Maljorka, Sicilija, as jau nesneku apie Vidurziemio juros graziausia sala - Santorini, kur kas man labiau patiko. Aisku, tai mano asmenine nuomone  sunglasses2.gif

O man visai smagu kas karta pabuti vis kitoje saloje, tiek vasara, tiek ziema. O kad jos visos daugiau maziau panasios, faktas smile.gif Bet kiekvienoje ju yra kazkas tik tos salos ir tai nepajusi guledamas papludimyje ar prie baseino. Reikia keliauti po jas ne tik automobiliu, bet ir pesciuju marsrutais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 10 06, 11:34)
Na mes tai ziemai Kipra antrus metus is eiles renkames tikrai ne del promenadu biggrin.gif  Labai gera buvo nors trumpam pabegti nuo lietuvisku speigu tiesiogine prasme( Lietuvoj palikom minus 20,Kipre mus pasitiko plius 20),pasisildyti, tingiai parelaksuoti,pasimegauti svieziom darzovem ir mandarinais tiesiai nuo medziu smile.gif 

O del pasauleziuros prapletimo tai taip,pritariu,kad yra ir grazesniu salu.Bet ir Kipre tikrai pilna nuostabiu vietu,svarbu nepatingeti  i jas nuvaziuoti biggrin.gif

Manau, kad ir kitose salose panasi temperatura ziema butu. Kad ir kokioje Tenerifeje ar Madeiroj smile.gif As sakau - Kipre pabuvau, tikrai nepatiko ir abejoju, kad kada nors ten grisiu. Nieko ta sala neturi TOKIO, kad ten vertetu grizt. Nei ten grazus vaizdai, nei ten labai geras maistas, nei ten labai pigu. Nezinau - eiline sala su eiliniais, niekuo neissiskirianciais vaizdais. Pliusas uzdetas ir tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2014 10 06, 16:50)
Manau, kad ir kitose salose panasi temperatura ziema butu. Kad ir kokioje Tenerifeje ar Madeiroj smile.gif As sakau - Kipre pabuvau, tikrai nepatiko ir abejoju, kad kada nors ten grisiu. Nieko ta sala neturi TOKIO, kad ten vertetu grizt. Nei ten grazus vaizdai, nei ten labai geras maistas, nei ten labai pigu. Nezinau - eiline sala su eiliniais, niekuo neissiskirianciais vaizdais. Pliusas uzdetas ir tiek ziniu smile.gif

Svarstėm pernai ir Tenerifę,bet kažkaip kainos bilietų atbaidė,pasirinkom iš nevilties pigiai Kiprą ir..jis pranoko visus lūkesčius oro prasme wub.gif Dėl maisto pritariu-nieko ypatingo,dėl vaizdų irgi kažkiek pritariu( na bet kalnai tai įspūdingi ,ar buvot ten? ax.gif ),vasaros (rudenio-pavasario) atostogoms tikrai nesirinkčiau Kipro,na bet ,pasikartosiu,tingiam žiemos relaksui ji mums tiko idealiai smile.gif Žiūrėsim kaip šįkart seksis,gal visa savaitę lis ir grįšim nosis nukabinę.
Tiesa,jei reikėtų palygint Kiprą su Sardinija(nei Madeiroj,nei Tenerifėj nebuvau kol kas),tai Kipras pastarajai nei kiek nenusileidžia..nieko ypatingo ten nematėm ir Sardinijoj,sala kaip sala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 06 spalio 2014 - 16:08
QUOTE(Setonas @ 2014 10 06, 15:50)
Manau, kad ir kitose salose panasi temperatura ziema butu. Kad ir kokioje Tenerifeje ar Madeiroj smile.gif

Ziemos metu esu buvus tiek Madeiroje, tiek Tenerifeje. Tai vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad Tenerifeje buvo daug silciau nei Madeiroje. Kipre, itariu, bus tas pats kaip Madeiroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 10 06, 17:05)
Svarstėm pernai ir Tenerifę,bet kažkaip kainos bilietų atbaidė,pasirinkom iš nevilties pigiai Kiprą ir..jis pranoko visus lūkesčius oro prasme wub.gif Dėl maisto pritariu-nieko ypatingo,dėl vaizdų irgi kažkiek pritariu( na bet kalnai tai įspūdingi ,ar buvot ten? ax.gif ),vasaros (rudenio-pavasario) atostogoms tikrai nesirinkčiau Kipro,na bet ,pasikartosiu,tingiam žiemos relaksui ji mums tiko idealiai smile.gif Žiūrėsim kaip šįkart seksis,gal visa savaitę lis ir grįšim nosis nukabinę.
Tiesa,jei reikėtų palygint Kiprą su Sardinija(nei Madeiroj,nei Tenerifėj nebuvau kol kas),tai Kipras pastarajai nei kiek nenusileidžia..nieko ypatingo ten nematėm  ir Sardinijoj,sala kaip sala biggrin.gif

Oi, nesutikciau kategoriskai, kad Kipras geriau ar ne kiek nenusileidzia Sardinijai. As Sardinijoj buvau 5 dienas, visa sala aplekiau su masiniuku ir man ten nu NEREALIAI patiko smile.gif Neptuno grota, Costa Smeralda papludimiai, tas vandens vaiskumas... Wow smile.gif Super smile.gif Tik tiek, kad Sardinijoj tikrai brangiau, nei Kipre. Bet jei reiktu rinktis kur ziema praleist, tai tik Sardinija rinkciausi ir tikrai ne Kipra smile.gif Mirsiu, nepamirsiu, kai Sardinijoj, pliaze, netoli Pulos (kur nerealus vandens vaiskumas ir zydrumas), uz Coca-Cola skardine sumokejau 2.5 EUR smile.gif Kosmosas kazkoks. Bet labai gert norejau ir troskeno. Teko nusipirkt. Bet kaip prabangiai ja isgeriau uztat karsta.gif Pavadinom ta skardine tada: "Auksine Coca-Cola" aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 08:36)
Oi, nesutikciau kategoriskai, kad Kipras geriau ar ne kiek nenusileidzia Sardinijai. As Sardinijoj buvau 5 dienas, visa sala aplekiau su masiniuku ir man ten nu NEREALIAI patiko smile.gif Neptuno grota, Costa Smeralda papludimiai, tas vandens vaiskumas... Wow smile.gif Super smile.gif Tik tiek, kad Sardinijoj tikrai brangiau, nei Kipre. Bet jei reiktu rinktis kur ziema praleist, tai tik Sardinija rinkciausi ir tikrai ne Kipra smile.gif Mirsiu, nepamirsiu, kai Sardinijoj, pliaze, netoli Pulos (kur nerealus vandens vaiskumas ir zydrumas), uz Coca-Cola skardine sumokejau 2.5 EUR smile.gif Kosmosas kazkoks. Bet labai gert norejau ir troskeno. Teko nusipirkt. Bet kaip prabangiai ja isgeriau uztat  karsta.gif Pavadinom ta skardine tada: "Auksine Coca-Cola"  aciuks.gif

na čia kas kam patinka matyt, pvz man ta neptūno grota labai jau didelio įspūdžio nepaliko, nors aplamai Sardinijoj labai patiko.

O coca cola visai normaliai kainavo, mes už alų po 5- 5,50 Eur mokėjom ir džiaugėmės gyvenimu biggrin.gif
ir kad vaikai coca colos negeria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 10 07, 08:49)
na čia kas kam patinka matyt, pvz man ta neptūno grota labai jau didelio įspūdžio nepaliko, nors aplamai Sardinijoj labai patiko.

O coca cola visai normaliai kainavo, mes už alų po 5- 5,50 Eur mokėjom ir džiaugėmės gyvenimu biggrin.gif
ir kad vaikai coca colos negeria  biggrin.gif

Tai as ta ir sakau, kad Sardinijoj labai brangu. Bet uztat ten grazu ir smagu smile.gif O Kipre tikrai pigiau, bet ten to smagumo ir grazumo as nemaciau smile.gif Man Kipras tokia turistu nudrengta vieta. Purvynas, siukslynas, tuntai rusu ir etc. As cia jau pradedu kartotis. Savo ispudzius apie Kipra rasiau anksciau smile.gif
O vaikai, tai nieko. Paaugs ir prades ne tik Cola gert, bet ir gerokai tauresnius gerimus alc.gif
Atsakyti